Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #180 üzenetére
Uggyan, ne drámázz már itt (és főleg ne személyeskedj, mert az alapelvekbe ütközik). Csak simán megjegyeztem, hogy viccesen mondva éppenséggel én vagyok itt a góré, de egyáltalán nem akarlak zargatni, ami eddig itt elzajlott, az nálam még ingerküszöbön belül van, különösen így péntek este. Szóval további kellemeset, lehetőleg személyeskedés nélkül!
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #176 üzenetére
Visszaolvasva, amit az első hozzászolásod után írtál és amit az enyémre reagáltál, márkezd összeálni a kép, hogy Te valamiért a Surface 2-vel kapcsolatos fórumtémában minden előzmény nélkül elővetted az eredeti Surface magyar árazását. Szerintem ezt nem sokan vették le egyből, nem volt egyértelmű.
Ami meg a pihenőt illeti, éppenséggel itt a fórumon akár én is parancsolhatok, sőt pihenőre is tehetlek, persze egyelőre még semmi olyat nem tettél amiért oda kellene hatni.
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #169 üzenetére
Jobb is, ha nyomsz egy pihenőt, mert eléggé össze-vissza kommunikálsz.
Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat: anno 2012-ben a Windows RT-s tablet Surface RT néven kezdett, majd valamikor, amikor senki nem figyelt oda levették az RT végződést.
Ha a magyar gazdaság behatásától mentes start árakat akarsz összevetni, itt vannak:
Surface RT 2012 őszén - 499 dollár
Surface (RT utótag nélkül, de ugyanaz a gép) 2013 őszén - 349 dollár
Surface 2 2013 őszén - 449 dollárMagyar árakról annyit tudok mondani, hogy most a Surface RT (odateszem az RT-t, hogy jobban látsszon, miről van szó) MS disztrinél 150 000 forint környékén kapható, a Surface 2 pedig 180 000 forint környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest