Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #180 üzenetére
Uggyan, ne drámázz már itt (és főleg ne személyeskedj, mert az alapelvekbe ütközik). Csak simán megjegyeztem, hogy viccesen mondva éppenséggel én vagyok itt a góré, de egyáltalán nem akarlak zargatni, ami eddig itt elzajlott, az nálam még ingerküszöbön belül van, különösen így péntek este. Szóval további kellemeset, lehetőleg személyeskedés nélkül!
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #176 üzenetére
Visszaolvasva, amit az első hozzászolásod után írtál és amit az enyémre reagáltál, márkezd összeálni a kép, hogy Te valamiért a Surface 2-vel kapcsolatos fórumtémában minden előzmény nélkül elővetted az eredeti Surface magyar árazását. Szerintem ezt nem sokan vették le egyből, nem volt egyértelmű.
Ami meg a pihenőt illeti, éppenséggel itt a fórumon akár én is parancsolhatok, sőt pihenőre is tehetlek, persze egyelőre még semmi olyat nem tettél amiért oda kellene hatni.
-
rudi
nagyúr
válasz
cairojack #169 üzenetére
Jobb is, ha nyomsz egy pihenőt, mert eléggé össze-vissza kommunikálsz.
Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat: anno 2012-ben a Windows RT-s tablet Surface RT néven kezdett, majd valamikor, amikor senki nem figyelt oda levették az RT végződést.
Ha a magyar gazdaság behatásától mentes start árakat akarsz összevetni, itt vannak:
Surface RT 2012 őszén - 499 dollár
Surface (RT utótag nélkül, de ugyanaz a gép) 2013 őszén - 349 dollár
Surface 2 2013 őszén - 449 dollárMagyar árakról annyit tudok mondani, hogy most a Surface RT (odateszem az RT-t, hogy jobban látsszon, miről van szó) MS disztrinél 150 000 forint környékén kapható, a Surface 2 pedig 180 000 forint környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő