Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Ne haragudj, de tényleg nem értem, hogy miért képtelenség egy ilyen alapvető dolgot megérteni, mint amit leírtam.
Amúgy meg alapvetően nem rád vonatkozott a dolog, hanem NGA-ra, aki felháborodik, hogy idejöttem, és 1 darab kommentben elmondtam a véleményem, ugyanakkor ő már tucatnyi kommentben itt csinálja a feszkót (mint minden létező MS/Nokia cikk alatt), mindenkinél mindent jobban tud (szokás szerint), mindenkit leszól, aki nem imádja az MS-t, kiosztja az észt, és azt nem képes felfogni, hogy a "tavaj" az a "tavaji modellre" vonatkozik.
Borzalom. Komolyan. És még ő kezd el személyeskedni, meg fikázni. Persze, hogy felmegy az agyvizem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő