Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Ne haragudj, de tényleg nem értem, hogy miért képtelenség egy ilyen alapvető dolgot megérteni, mint amit leírtam.
Amúgy meg alapvetően nem rád vonatkozott a dolog, hanem NGA-ra, aki felháborodik, hogy idejöttem, és 1 darab kommentben elmondtam a véleményem, ugyanakkor ő már tucatnyi kommentben itt csinálja a feszkót (mint minden létező MS/Nokia cikk alatt), mindenkinél mindent jobban tud (szokás szerint), mindenkit leszól, aki nem imádja az MS-t, kiosztja az észt, és azt nem képes felfogni, hogy a "tavaj" az a "tavaji modellre" vonatkozik.
Borzalom. Komolyan. És még ő kezd el személyeskedni, meg fikázni. Persze, hogy felmegy az agyvizem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest