- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
És ha te nem mész másik topikba akkor az azt jelenti hogy maradjak a seggemen és csak apple topikokba járjak? Hol van erre a szabály? Ha megmutatd akkor lelépek.
A másik meg mi az hogy térítek. Egy véleményt írtam le, amit nem tílt az oldal és ez már térítés? Utána írtam azt vesz amit akar. Max. drága tanuló pénz lesz neki.
A másik, hogy 3 éve is ezt csináltam...nem is vagy tag 3 éve. Honnan tudod? Figyeltetsz vagy mi?
Nem használtam a rendszert...és miért kell? Elég sok friss videó van fent a neten amik elég jól bemutatják a jó és a rossz oldalát is a rendszernek illetve a telefonnak is. Olvasom a wp híreket, fórumokat, wpcentral, wmpoweruser...tudom mit beszélek.
Amúgy meg egy szót sem említettem a renszer bajairól meg a telefon minőségéről, (pedig lehetne mit) pont hogy ne legyen feszkó.
Egyébként ha nem tetszik a véleményem tök egyszerű a megoldás: görgess tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 5G - 128 GB - fehér (165), Felújított, karcmentes eredeti kijelző, garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest