Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Félig sikerült egykezes mód is akad: a Start gombot hosszan megérintve a képernyőtartalom lejjebb ugrik, így a felső részeket tényleg el lehet érni, alul viszont kilóg a lóláb – fogalmam nincs, hogy ez hogyan mehetett át a rostán.
Fentebb írta valaki ugyanezt, de én se értem, itt mi nem stimmel. Én pont ilyen viselkedést várok tőle el.betűméretváltás után a rendszer újraindítást kér
Bullshit. Már az adás topicjában is leírtam, hogy ez téves info, és remélem nem kerül bele a cikkbe.
Betűméretváltás: Gépház > Könnyű kezelés > További lehetőségek > Szövegméretezés > zéró újraindulás
Amiről ti írtok (Gépház > Rendszer > Megjelenítőeszköz > Szöveg, alkalmazások és elemek méreteze ezen a megjelenítőeszközön) ennél jóval több (lásd a fentebb is linkelt hsz-em)Az Edge és az egész rendszer keresője a Bing
Szintén írták fentebb is, megnyitsz egy keresőt (pl. Google), és máris választható kereső lesz Edge-ben. A rendszerre ugyanez nem igaz.Egyébként a teszt tartalmának többi része tetszik, teljesen objektívnek tartom, de egy korrektúrán még áteshetne, cefet sok formai hibát láttam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest