Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• confuser

senior tag

Félig sikerült egykezes mód is akad: a Start gombot hosszan megérintve a képernyőtartalom lejjebb ugrik, így a felső részeket tényleg el lehet érni, alul viszont kilóg a lóláb – fogalmam nincs, hogy ez hogyan mehetett át a rostán.
    Fentebb írta valaki ugyanezt, de én se értem, itt mi nem stimmel. Én pont ilyen viselkedést várok tőle el.

betűméretváltás után a rendszer újraindítást kér
    Bullshit. Már az adás topicjában is leírtam, hogy ez téves info, és remélem nem kerül bele a cikkbe.
    Betűméretváltás: Gépház > Könnyű kezelés > További lehetőségek > Szövegméretezés > zéró újraindulás
    Amiről ti írtok (Gépház > Rendszer > Megjelenítőeszköz > Szöveg, alkalmazások és elemek méreteze ezen a megjelenítőeszközön) ennél jóval több (lásd a fentebb is linkelt hsz-em)

Az Edge és az egész rendszer keresője a Bing
    Szintén írták fentebb is, megnyitsz egy keresőt (pl. Google), és máris választható kereső lesz Edge-ben. A rendszerre ugyanez nem igaz.

Egyébként a teszt tartalmának többi része tetszik, teljesen objektívnek tartom, de egy korrektúrán még áteshetne, cefet sok formai hibát láttam benne.

Új hozzászólás Aktív témák