- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED / LCD TV topik
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Senki sem beszélt kikapásról, tapasztalatról beszéltem az irányítás terén, amikor 2ms-os ASUS monitorral tolom, vagy amikor a 6ms-os DELL-el. Mellesleg ott vagyok a legjobbak között Crysis 3-ba, így nem szoktam állandóan kikapni.
És képzeld, van amikor épp milliszekundumokon múlik, hogy én lövöm fejbe vagy ő engem. Egyébként hozzátenném, hogy ezek az értékek GTG, szal a valós inputlag ezeknél még nagyobb is lehet, és elhiheted, hogy egy 2ms-os monitor színes képből-színes képbe váltáskor már nem 4 ms-al lesz jobb az eredetileg GTG-ben 6ms-osnak aposztrofált monitornál, hanem az arányosság jegyében ennek többszörösével is. Sztem ez a vita kezd eléggé meddővé válni, úgy érzem! Kérdezem megint játszol valamivel komolyan és volt szerencséd 2ms-os TN-es monitorral is játszani!? Vagy csak csípkelődsz, mint az oviban!? Én leírtam az én véleményemet, nem kéne átmenni óvodába. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

És képzeld, van amikor épp milliszekundumokon múlik, hogy én lövöm fejbe vagy ő engem. Egyébként hozzátenném, hogy ezek az értékek GTG, szal a valós inputlag ezeknél még nagyobb is lehet, és elhiheted, hogy egy 2ms-os monitor színes képből-színes képbe váltáskor már nem 4 ms-al lesz jobb az eredetileg GTG-ben 6ms-osnak aposztrofált monitornál, hanem az arányosság jegyében ennek többszörösével is. Sztem ez a vita kezd eléggé meddővé válni, úgy érzem! Kérdezem megint játszol valamivel komolyan és volt szerencséd 2ms-os TN-es monitorral is játszani!? Vagy csak csípkelődsz, mint az oviban!? Én leírtam az én véleményemet, nem kéne átmenni óvodába.