Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
Fórumtársak, hol a pékbe tudok Flyme alatt Google accountot eltávolítani? Megörököltem gyerek telefonjat, de csak hozzáadni sikerült eddig, törölni nem...
-
Atomcsirke
aktív tag
Van valakinek megbízható forrása kijelzőre a népi Kínában? Kezdi a pókhálósra tört üveg leszedni az ujjlenyomataimat, valamit lépni kell!
-
Atomcsirke
aktív tag
Mégiscsak örököltem a nagylány 2 hónaposan pókhálósra tört kijelzőjű Noteját, lévén a Redmi 3s-em a használhatatlanság határán agonizál.
A készülék még így roncsként is roppant impresszív a Redmi után, úgyhogy megszavaznék neki egy kijelzőcserét. Nem, nem csak a húsvéti nagycsaládos budget miatt, hanem két nap alatt megkedveltem ezt a tepsit, el leszek én vele az A3 Lite, vagy a Redmi Note 8-ig!AliExpressen belül jelenleg valami különösen ajánlott forrás? Esetleg valakinél elfekvőben egy "másképp halott" donor?
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Joeker67 #1952 üzenetére
Köszi, ez tényleg baráti ár, ezért még azt is megkockáztatja az ember, hogy esetleg valami fake cuccot sóznak rá, és bukja a 20 dolcsit. GearBesttel, Geekbuyinggal jó tapasztalataim voltak eddig, de az Aliexpress meg Wish-jellegű össznépi bazároktól mindig fáztam egy picit, pláne, hogy úgy tudom, Alinál a PayPal sem elérhető.
Mindenesetre kezdek ráizgulni, hogy a hősiesen haldokló öreg Sáomím helyett /mellett lesz egy két hónaposan lezúzott Méjcúm!
-
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak,
Cseréltetett / cserélt már valaki kijelzőt a M6 Noteon? Halódik a Redmi 3s-em, és a családban a nagylánynak van egy egy hónap után lezúzott kijelzőjű - érintő pókhálósra törve - Note-ja. Ha valami emberi áron lehetne kijelzőt szerezni, lehet, hogy megcsinál(tat)nám magamnak, amíg a büdzséből ki nem tudok szorítani egy új telót.
P.S. Másnak is sikerült az éleken egy hónap alatt teljesen lekoptatni a festést/ anodizálást, vagy csak a mi kölkeink ilyen "profik" ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest