Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
z0l1ka
aktív tag
Igazából, még nem tudtam eldönteni melyiket válasszam
eddig nekem csak sapphire kártyáim voltak és nem volt velük semmi gond egyszer sem
most meg pluszba kapok egy Bf4-et is
De ha lesz Gigabyte
kártya bf4-es akkor lesz még nehéz döntenem XD +1 év a gigabyte gari na meg 3 venti van rajtameg tetszik is
csak félek belevágni , ahogy olvasgattam vannak problémák vele,de azok állítólag csak driver gondok..
Az alaplapom viszont Gigabytenem volt vele gond soha ,videokártyát meg még nem vettem tőlük
Na meg kérdés mikor lesz hozzá bf4?! mert állítólag nem minden gyártó vesz részt ebben az akcióban ,bár kétlem, hogy pont a Gigabyte maradni ki ebből..na hát várok egyenlőre , várok -
tixem
addikt
de miért pont sapphire
gigabyte-ra várok, de az istennek nem akar jönni
-
pdev1811
tag
Itt meg lehet nézni h kódszám alapján melyik Sapphire kártyákhoz jár a Bf4:
[link] -
z0l1ka
aktív tag
köszi
ez a BestByte elég csábító az ingyenes házhozszállítással
azért az iponnál 2540ft , értem én, hogy garanciafutár is benne van
de hát ..sajt
Sapphire meg az XFX-hez jár most még egyenlőre kupon, Sapphire kártyának a dobozán rajta van a BF4, szóval szerintem azokhoz biztosan jár ... -
z0l1ka
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #82 üzenetére
hát igen
anyagilag kicsavarnak mindenkit, mint a citromot
egyébként én még nem láttam más boltokba sehol ..
-
z0l1ka
aktív tag
haha , most meg a sima 270X-re (nem BF4-es) dobtak rá 2,5 ezret, csak hogy ne legyen feltűnően nagy a külömbség
Amúgy igen , tudtommal is ingyen járna hozzá , csak hát Magyarország
-
tixem
addikt
hát ja ez így mióta "bundle"? Ne szórakozzunk mármekkora már
kb ezt ugyanígy hasonló hangnemben beírtam a bf4-es sapphire alá, most nincsenek hsz-ek és hipp hopp 51 és fél ezer lett
-
Database
tag
na mind1, nekem ez az egész VGA vásár csak januárba lesz elérhető, szal addig lehet nem is lesz már BF
majd eldől mi lesz a vége
-
Database
tag
válasz
CoolBoy323 #74 üzenetére
egy pont a griffendélnek
-
Database
tag
hát az XFX még oké de Sapphire....cchhh xdd
btw, muta már hogy hol írják mihez mit adnak
D
-
Database
tag
hát ez így eddig nem gyó
én nem akarok Sapphire kártyát venni, remélem más gyártónál is lesz
-
pdev1811
tag
csak nem?:
[link] -
pdev1811
tag
Srácok lehet már tudni vmit, h itthon mikortól indul az akció? Vagy érdemesebb inkább az adott boltot kérdezgetni?
-
Database
tag
válasz
CoolBoy323 #60 üzenetére
az fitt xDDD bár nekem annyira nem a BF4 a fontos, de ha már lesz hozzá akkor kapjak azt is
-
Televan74
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #57 üzenetére
Majd akkor ha már csökken a vásárlázi kedv. Bedobják az akciót. Addig adják játékok nélkül a kártyákat.
-
Database
tag
válasz
CoolBoy323 #57 üzenetére
egy pont a griffendélnek, én a végétől félek inkább majd kezdi valamikor
mindig lemaradtam vilá életemben a mocskos pénz miatt az ilyenekről, most nem szeretnék lemaradni....
-
Database
tag
sziasztok, valaki megtudja mondani hogy meddig fog tartani egy a BF4 akció? mert sajna januárbatudok vásárolni R9 ből és nem akarok lemaradni, állítólag negyedévente van ilyen szarakodás....
-
greggorius
tag
Évek óta nem követem a videókártya-témát.
El tudná valaki magyarázni, hogy mi ez a bundle meg kód dolog?
Köszönöm a válaszokat!
-
nakos
senior tag
válasz
Sebaj Fóbiás #53 üzenetére
Abban az esetben ha nem aktivalta be meg a jatekot!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
szferenc15 #43 üzenetére
Ha neten rendelted 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Visszaviszed, csendben somolyogsz, mondod nem kell, vársz 1-2 hetet és megveszed újra.
-
a bf-et nem kapod meg vele... amit kaphatsz az a honlapján is látható
-
swado
tag
Isteni hír, még jó hogy nem vettem még meg a BF4-et, remélem lesz aki megválik a kuponjától.
-
nakos
senior tag
Azt monjatok meg hogyha nekem van gold kuponom amit kb 2honapja kaptam de meg nem valtottam be, es most tennem meg azzal lathato (megveheto) lesz-e a 2 uj jatek? Kivancsi vagyok hogy a kuponok kodja rogzitve van-e egy konkret jatek listahoz, vagy nincs? Es igy egy par honapos nem felhasznalt arany kuponnal ha most aktivalom megkapom-e a BF4-et?
-
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Menthirist #46 üzenetére
Ne legyél ennyire telhetetlen
-
Hát mindegy... a bundle-ömet beváltottam Thief-re, Saints Row 4-re és Sleeping Dogsra, holnapra meg hozza a futár a bf4-et
Jobban örültem volna egy ingyen BF4 - Tomb Raider - Far Cry 3 kombónak, de hát így jártam.
-
Z10N
veterán
Hol marad a 280?
-
ceripapa
aktív tag
válasz
szferenc15 #43 üzenetére
Mire ideér ez az akció az lesz 2 hét
, szóval sztem ebbe nincs semmi nem fer :]
ui: tudod mi a nem fer
beviszed a vga-d garanciálissan, kb megmondod mi a hiba a vga-nak és ők meg már ülnek rajta 2,5 hete úgy hogy még egy levelet se irtak hogy wat ? !
. (Te meg csak vársz meg vársz
)
-
szferenc15
csendes tag
Most ez komoly? Két napja van meg az asus 270x top és komolyan mem kapok bf4 et?
Ez azért annyira nem fair -
Lomha 8V
addikt
Ez a "mókus" szöveg nálunk is megy, szinonimája a "krapek", "csávó", "f*szi" stb. De ezen én is röhögcséltem pár percet, mert valahogy nagyon viccesen jött ki.
-
csapee
őstag
Megvan miert szar nala a grafik, o a "Bf4 Minecraft edition"-el jatszik
-
WoodrufF
tag
Nagyon örülök most,hogy a 270X -et és a BF4-et is beszereztem...
-
Dtomka
veterán
Nem kötekedésképpen, de ha adatlapodon lévő konfiggal maxon nyomtad akkor nekem is hasonló érzéseim lennének.
Én az openbetat próbáltam és a multi nagyon-nagyon jó. Persze mai napig sok bug található benne, de a grafika full hd ben és custom-highon élsimítások nélkül is szépnek mondható.
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok a BF sorozattal mert én már a BF Vietnam (BF2,BF2142,BC2,BF3..és BF4 is meglesz...) óta ezt játszom
-
600 gomb a kezeléshez? észre se vettem hogy lenne akár 1 (!) olyan, amit bf3-ban ne kellett volna használni (tehát szokásos wasd qefr ctrl shift, 1234 + egéren vagy 3-4 gomb)
Csíptem én is a bulletstormot anno, de nem emlékszem hogy ilyen, ilyen vagy ilyen grafikával találkoztam volna benne...
amúgy nekem is voltak gondjaim vele (pár bug, az AI hiányosságai, stb), de grafikailag szerintem ettől függetlenül nem igazán lehetett szebbet látni PC-n eddig (max hasonló szépet)
de persze nem mindenkinek jön be...
-
Normi™
őstag
Nem gyenge lista
-
Hebehebe
tag
Az első 10 perc alatt lehangolt, valami épületben kezdesz a célkereszt akkora mint a fél képernyő, vízben tükröződés nulla, lőnek rám, fura aránytalanok voltak a méretek, 600 gomb a kezeléshez, kiértem valami szabadterepre ahol megkéseltem 4 mókust, futottam feléjük de meg se fordultak, Kb eddig jutottam meg utána valami építkezésen tébláboltam, de elég is volt.
A bulletstorm 2-3éves játék valahogy szebbre sikerült nekem. Nem adom fel még próbálgatom de az első benyomás elég ratyi.
És az a vicc hogy kb 2-3hónapja nem játszottam semmit gépen, szóval még az újdonság ereje se hatott
(grafika maxxon van)Persze ez lehet egyéni vélemény, és multiban a pörgéstől nem figyelsz mindenre, videókon láttam h 10mp alatt mindig meghal valaki, úgy nem is fog feltűnni semmi
-
-
tixem
addikt
szimpi
eladom a 7870-em és annak az árából újítok egy 270-et és még a bf4-et sem kell megvennem 10 ezerért. A hülyének is megéri, a két vga ugyanazt tudja
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Fú, de mák, hogy elcsúszott kicsit a gépvásárlásom..
-
leviske
veterán
És aki már vett BF4-et az mégis mi a fityfenét kezdjen egy újjal? Lehet még addig kéne egy HD7870-est beszerezni, míg kapható.
-
bokpeter
csendes tag
December elejen szeretnek venni 280X-et. Hogyan tudok meggyozodni arrol majd, hogy jar hozza BF4 biztosan? Koszi.
-
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Voltak részek ahol nekem sem tetszett minden, de voltak elég áll-leejtő pillanatok.
Ami a legjobban bejött benne grafikailag:
-A DOF.
-A millió szálló szikra, részecske, stb. Végre van és sok
-A néger fickó arca, a ruházata ahogy nem egyenletesen ázik el.
-Kinti időjárás (pláne a tájfun) és ebből fakadóan a táj.
-Fények visszaverődései
-Nekem bejöttek az animációk isVoltak viszont nem betöltődő grafikából adódó bugok, meg egy-két karakter nem volt partiban a jobb minőségűekhez képest.
Összességében szerintem akárhogy is nézzük, a legszebb PC-s játékokal van legalább szinten, ha meg nem veri őket (szvsz ver minden mást, nekem fényévekkel jobban tetszik mint pl a crysis 3, mint grafikailag, mint játékilag), és ehhez jó gépigény társul. -
antikomcsi
veterán
-
GhanBuri Ghan
őstag
Még jó, hogy 260x-et vettem, és nem 7790-t, így legalább azért nem hallhatom a trueaudio effekteket, mert nekem nem jár kupon
-
btw ahogy látom, a bf4-et mindenképp bukom (több cikkben is úgy fogalmaznak, hogy a nov 13 után vásárolt Rxx-ekre vonatkozik). Szóval ha mákom van, akkor a Thief marad, de ahogy nézem az FC3 és a TR bukott...
Az meg nagyon parasztság lenne, ha elveszteném a két játékot, ugyanakkor az újakból sem kapnék semmit... dec 31-ig még érvényes a promóció.
-
Hebehebe
tag
Hát..
bf4 nagy csalódás volt, tegnap leültem játszani vele, mintha visszarepültem volna az időben far cry 1 v 2 ütősebben nézett ki kb
A gold kuponnal meg én is kíváncsi vagyok mire jutunk, r9 280x hez lóf@sztsem kaptam, 7970hez meg szórták 2kézzel, de Far cry3 már elfogyott :/
-
ceripapa
aktív tag
Én is így vagyok vele XD , most hogy láttam
mire kell várni
-
Petyyyyy
addikt
Ezt jól kitalálták a srácok megintcsak.
Gilette játék egytől egyig. Addig nem rendelek, míg nem aktiválódik az action itthon is.
(#7) .mf - Épp ezért jutott eszembe, hogy venni kéne egy 260X-szet a 280x mellé, elvégre a kissebb modellhez is igencsak jó játékok vannak. Én sem vagyok BF fan, még egyikkel sem toltam. -
Televan74
nagyúr
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Mert mi már megvettük.Várhatunk volna még két hónapot vele.
-
.mf
veterán
"Az új promóció eléggé egyszerű, de annyi biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog"
"Lófászt. Néhogymá". 78xx esetében 2 játék, 79xx esetében 3 helyett kapnék 1 db-ot, ami, mivel nem vagyok masszív béef / kód MMOFPS-es, még csak nem is érdekel túlzottan. Egy olyan kártya mellé, ami az előző generációnak szinte csak átnevezése. Jah, tutijó deal.
-
antikomcsi
veterán
Azért én kicsit csalódott vagyok, mert bosszantó, hogy a 80K-s R9 mellé amit vettem nem jár, a 32K-s 7790 mellé pedig adják a kupont.
-
jó, megkövetem magam, a végét nem olvastam el
Szóval akkor még várnom kell
-
Basszus, bukta... direkt tartogattam az arany never settle forever bundle-ömet, hogy ha hozzácsapják a pakkhoz a bf4-et akkor majd jól megveszem a Tomb Raidert, azt, és vagy a Saints Row 4-et vagy a Far Cry 3-at... Erre bf4-et nem adják a bundle-höz csak a Thief-et, de levették a TR-t és az FC3-at...
btw erről a rendszerüket is tájékoztatni kellene, merta főoldalon mutatják a Thief-et, de nem lehet redeem-elni még őket (azaz a thief-et még nem, a tr-t és fc3-at már nem)
-
szente
addikt
Ez úgy működik, hogy a viszont eladó adhatja mellé,vagy valahol be kell írni egy sorozatszámot és mehet a letöltés?
-
gyuszaa
őstag
Beigazolódott, alig várom az aprós bf4 ajánlatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest