Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Nem kötekedésképpen, de ha adatlapodon lévő konfiggal maxon nyomtad akkor nekem is hasonló érzéseim lennének.
Én az openbetat próbáltam és a multi nagyon-nagyon jó. Persze mai napig sok bug található benne, de a grafika full hd ben és custom-highon élsimítások nélkül is szépnek mondható.
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok a BF sorozattal mert én már a BF Vietnam (BF2,BF2142,BC2,BF3..és BF4 is meglesz...
) óta ezt játszom -
600 gomb a kezeléshez? észre se vettem hogy lenne akár 1 (!) olyan, amit bf3-ban ne kellett volna használni (tehát szokásos wasd qefr ctrl shift, 1234 + egéren vagy 3-4 gomb)
Csíptem én is a bulletstormot anno, de nem emlékszem hogy ilyen, ilyen vagy ilyen grafikával találkoztam volna benne...
amúgy nekem is voltak gondjaim vele (pár bug, az AI hiányosságai, stb), de grafikailag szerintem ettől függetlenül nem igazán lehetett szebbet látni PC-n eddig (max hasonló szépet)
de persze nem mindenkinek jön be...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Assetto Corsa Rally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) óta ezt játszom
640x480-ban?