Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Még lehet azt veszem , én meg ma vártam a futárt , hogy hozza az msi r9 270X BF4-et , erre az ipon-ból hívtak ,hogy valami folytán félreértést történt mert a sima 270-et akarták küldeni és sajnos a másikból meg már kifogytak
azt se tudtam ,sírjak vagy nevessek
most meg , nem tudom mit csináljak , lesz e még egyáltalán ,meg hogyha lesz is mennyiért ..eh
-
tixem
addikt
na befutott az MSI is [link] 3 ezer pluszt kérnek érte
-
rocket
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #154 üzenetére
Ez meghibasodasra vonatkozik, nem az elallasi jogra amirol szo volt.
Amirol irtam benne van ebben is:"A szabályozás 13 éve nincs hatályban, de a köztudatban még igen élénken él ez a rendelkezés. A kereskedő napjainkban nem köteles arra, hogy akár 8, akár 3 napon belül minőségi hiba hiányában visszavegye és kicserélje a terméket."
-
-
CoolBoy323
nagyúr
De, van! a jogszabály, h mikor van
-
pdev1811
tag
Na szóval visszatérve a Sapphire ügyre. Megnézték a beszállítónál az összes darabot, egyikben sincs. Elvileg megreklamálták a Sapphire magyarországi képviseleténél, ők pedig továbbították a gyártóhoz. Elvileg pótolni fogják a hiányosságot.
Először be se akartam rakni, ott rohadjon meg a dobozába, de aztán csak beszereltem. Maga a kártya elég erős. Nem olyan halk, de elviselhető. Max közeli terhelésen nem nagyon megy 65 fok fölé, 50-60%-os ventivel. 60 fok alatt is lehet tartani de ahhoz 80-90%-os venti kell és úgy már elég hangos.
Egyelőre csak Bf3-at teszteltem (Bf4-et ugye nem tudok.......) single stabilan 60 felett,70-90 fps, multi 64 fő ingadozó, néha ledroppol 40 alá de 50-70 között ingadozik nagyrészt. 80-90%-os a terhelése. i3 3,4GHz, 8gb ram, win8.Ja és igen, néha bevibrál egyet a képernyő. Játék közben nem venni észre, csak itt böngészőben. Catalyst nincs fent, csak a driver. 13.11 beta.
Még gondolkozom az elálláson, de elnézve az árakat, nem sokat nyernék rajta ha visszaküldöm az én költségemre és drágábban megvenném, aprón már lehet találni 8ezerért is Bf4 kódot.
-
rocket
nagyúr
" Bolti vásárlásnál meg 3 napig."
A bolti vasarlasnal nincs elallasi joga a vasarlonak.
8 nap ellallasi ido letezik csak (ha minden igaz hamarosan szinkronba hozzak az EU szabalyozassal es 15 nap lesz), ami online rendelesnel van kiszallitas es szemelyes atvetel eseteben is.
-
Database
tag
na srácok, nekem nem kell félnem a BF4 es kártyák miatt, ugyanis ma nyertem az AMD sorsoláson az 1000 db BF4 közül egyet, hurrá
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Database #147 üzenetére
Én nagyon remélem benne lesz , mert fel is van tüntetve (+BF4 PCIE) bár a sapphire-is így volt hirdetve sok helyen , de én most az ipon-tól vettem ott állítólag ahol oda van írva pluszba ,hogy bf4 akkor ahhoz van...
Na de nem bízok én ebben míg nem látom ..szóval csak jövőhét kedden jön a kártya, akkor tudom megmondani, hogy lesz e meglepi vagy sem -
Database
tag
én arra lennék kíváncsi hogy akkor végülis van e benne vagy nincs...ez itt a téma
-
z0l1ka
aktív tag
Nos ,megrendeltem az MSI 270X-et BF4-el
nagyon jó árban van most az ipon-nál
bár szerintem nem sokáig ,de lecsaptam rá
hát kicsit félek
még nem volt MSI-m semmiből , csak sapphire kártyáim voltak
na hát remélem nem fogok csalódni
-
z0l1ka
aktív tag
na erre én is kíváncsi lennék
pdev1811 szerintem most tesztelgeti ., így kártya vásárlás előtt jó lenne tudni mi a helyzet ...
Azért az meg nem kicsit bosszantó , hogy kiad az emberke 50k egy kártyára és kezdje vram frissítéssel, holott azt hinné az ember, hogy ennyi pénzért már tökéletes árut kellene kapnia . , hm , érthetetlen ez az egész.. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
pdev1811 #122 üzenetére
Olvastam azt ipon-nál is jártak így, ott is megy vissza a kártya
De srácok , ez elég elkeserítő ilyet megtehetnek ?Olyan árut adnak el drágábban , amihez azt sem tudják,hogy jár e hozzá valami ??? Mert ha egy árban adják a nem Bf4-essek akkor oké , de az hogy tesznek is rá és akkor az se biztos ,hogy van hozzá , senki nem tud semmit , de közben meg a haszon rajta van .. könyörgöm,ne nézzék már ennyire hülyének az embereket
ez kész katasztrófa amit művelnek a bf4-es akcióval...és mellesleg ez nem "megtévesztésnek számít" ? ?
-
pdev1811
tag
válasz
Televan74 #132 üzenetére
Igen, ez igaz. Most is simán mondhatják h benne volt a kód és nem tudom bizonyítani az ellenkezőjét.
Nem regeltem be a kártyát a sapphire-nál, de írtam nekik is h mi a probléma, hátha. A serial alapján simán tudják h mikor lett legyártva és kiszállítva tőlük a kártya. A doboz ők csinálják, nem tudom h a matricát ők rakják e rá ill. bele a kódot de sztem igen. -
Televan74
nagyúr
Valamikor már a gyárban eltűnnek a játék kuponok. Persze ilyenkor nagy nehezen szokták pótolni. De necces a dolog, mert mi van ha feltételezik rólad, hogy te csak még egy kódot szeretnél pluszba kapni.
Sokkal tisztább lenne ha egy regisztráció után a gyári szám alapján a weboldalukon adnák a kódokat . -
pdev1811
tag
Mivel ideges lettem, eléggé utána olvastam ennek a 8 napos dolognak, szóval várok 2-3 napot türelmesen és ha nem jelentkeznek akkor megy vissza a cucc.
Nekem az is jó megoldás lenne ha később ha már tényleg van itt is a promó akkor utólag kapjam meg a kódot, csak arra sztem semmi garancia nincs h be is tartanák.Igen, azon is gondokozom h tovább viszem az ügyet, mert ez a vásárlók megtévesztése.
-
Database
tag
egy pont a griffendélnek, teljesen egyet értek, csak nemtudom mire volt jó ez az egész trükk hogy rárakjuk szépen a dobozra hogy ilyen akció van és közbe meg lófasz nincs sehol...szánalmas...most az ember ráadásul hiába hívja fel a boltokat, ők sem fogják tudni, max az ipon mert ők talán kicsit okosabbak tiszta lutri az egész
-
tixem
addikt
válasz
pdev1811 #128 üzenetére
Teljesen jó így, mivel te 8 napon belül jelezted az erre irányuló igényed az üzlettel szemben.
"A 8 munkanapos időtartamon belül meg is kell érkeznie a visszaküldött terméknek az eladóhoz?
Nem, mert a 8 munkanapos határidő nem jelenti azt, hogy a visszaküldött terméknek 8 munkanapon belül meg is kell érkeznie az eladóhoz, hanem elegendő, ha a 8 munkanapos időtartamon belül kifejezzük elállási szándékunkat az eladó felé."
Viszont: "továbbították a beszállítóhoz a problémát"
És akkor hova sz**jon az ember, már elnézést? Úgy bírom a boltok ilyen hülyeségeit.
Tudniillik, Te nem a beszállítóval kötöttél szerződést, hanem a viszonteladóval, neked ahhoz semmi közöd, hogy Ő hogyan zongorázza le a beszállítójával.
Neki akkor is vissza kell venni, a beszállító itt nem játszik. Kész, pont.
Mindig ezzel próbálnak takarózni, de rossz trükk, mert ez totálisan irreleváns, hogy ők hogy s mint boxolják le egymás között. Szépen visszaveszi, a továbbiakért meg hadd főjön a feje. Sáros itt a beszállító is, meg a viszonteladó is, mert a termék amit árul egész egyszerűen átverés. Én a helyedben mindentől függetlenül tennék egy bejelentést az NFH-nak, hogy ez így azért elég meredek. Dobozon rajta van, közben meg nincs benne semmi. -
tixem
addikt
válasz
pdev1811 #125 üzenetére
interneten rendelted meg? Mert ha igen akkor 8 napig a boltnak kuss a neve, azért is visszaviheted mert nem tetszik a vga színe. Bolti vásárlásnál meg 3 napig.
Internetes rendelésnél a 8 nap a boltban/futártól történő átvételtől indul, szóval még van időd. Ha szívóznak fenyegesd meg őket fogyvéddel stb, kötelesek visszavenni anélkül, hogy bármivel is megindokolnád.
Egy ilyen nyomtatvánnyal kellene majd nekik visszavenni, törvényi kötelezettségük van rá: [link]
ha valami saját maguk által kreált fecnivel szúrják ki a szemed, máris van egy aduász a kezedben. 100 ezertől kezdődik ez a fajta szabálysértési bírság a boltnak. De ezt csak akkor játszd ki ha minden kötél szakad.
-
Database
tag
hát ez így csodás xDD most akkor fel lehet hívni a webshopokat előtte hogy van ez hozzá.....JA de ők sem tudják csak úgy hírdetik.....mégcsodásabb xD
-
pdev1811
tag
Csak ugye most jön az, h hát igen nincs hozzá de itt a kártya, berakom és játszom mással v megveszem külön. Ki tudja mikor jár hozzá itthon, lehet soha, a bf4 meg 10k.
Ahogy látom az ipon-on már bölcsen nem Bf4 edition-nak írják, habár a termékkód nem változott. -
pdev1811
tag
válasz
CoolBoy323 #123 üzenetére
pc-planet.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
Honnan vetted?
Irj nekik, h nincs benne, hatha utanad kuldik...
-
pdev1811
tag
Na megjött a Sapphire 270x, a dobozán rajta van a promós matrica, benne persze semmi. Azt hiszem küldöm is vissza, ne nézzenek már hülyének...
-
z0l1ka
aktív tag
bocs ,de leírom .., Rohadjanak meg , mint az alma ..ha ingyen jár elvileg hozzá a BF4!! Akkor mi ez az 5-6 huf árkülönbség a BF és nem BF között ?! -.-.- jó tudom van ahol csak 3000 huf van , de akkor is !!! -.-
-
Televan74
nagyúr
Megértem, hogy ki vagytok akadva. De ha van aki nem bír várni és megveszi drágábban is, akkor a kereskedők igen is keresnek rajta. Én is ezt tenném(tettem is valamikor).
Én inkább azon tudok kiakadni , hogy egyes gyártók a termékekhez nem kérnek vagy nem kapnak kódokat. Pedig én is ugyanúgy AMD Radeon terméket vásárolok.
-
tixem
addikt
azért az valahol szánalmas és vérlázító, hogy a giga 270x olcsóbb, mint az Asus 270
Giga 270 meg bf4-gyel már nincs iponnál, gondolom ők is rájöttek, hogy ez így nem az igazi
undorító ez az ország
-
Database
tag
-
Database
tag
no már van gigabytehoz is....fergeteges 60 ezres áron
btw.... a Lite editionos BF4 az a sima BF4 a full meg a Prémiumos
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
pdev1811 #109 üzenetére
kitartás
hát igen
én is épp a 7770-est akarom lecserélni
muszáj is mert mert 1080p a monitorom és az nagyon kevés már neki
még van 9 hó gari rajta xD megpróbálom eladni
igazából ennyi hiányzik a cseréhez nekem is
és akkor vagy Giga vagy sapphire lesz
függ a bf4-től xD ki kell használni az alkalmat nincs mese
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GTX 1660 Super OC 6GB
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- MSI Gaming X 1060 6GB // Frissen pasztázva
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest