Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hebehebe
tag
Az első 10 perc alatt lehangolt, valami épületben kezdesz a célkereszt akkora mint a fél képernyő, vízben tükröződés nulla, lőnek rám, fura aránytalanok voltak a méretek, 600 gomb a kezeléshez, kiértem valami szabadterepre ahol megkéseltem 4 mókust, futottam feléjük de meg se fordultak, Kb eddig jutottam meg utána valami építkezésen tébláboltam, de elég is volt.
A bulletstorm 2-3éves játék valahogy szebbre sikerült nekem. Nem adom fel még próbálgatom de az első benyomás elég ratyi.
És az a vicc hogy kb 2-3hónapja nem játszottam semmit gépen, szóval még az újdonság ereje se hatott
(grafika maxxon van)Persze ez lehet egyéni vélemény, és multiban a pörgéstől nem figyelsz mindenre, videókon láttam h 10mp alatt mindig meghal valaki, úgy nem is fog feltűnni semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- LG LCD és LED TV-k
- MIUI / HyperOS topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest