Hirdetés
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Nem kötekedésképpen, de ha adatlapodon lévő konfiggal maxon nyomtad akkor nekem is hasonló érzéseim lennének.
Én az openbetat próbáltam és a multi nagyon-nagyon jó. Persze mai napig sok bug található benne, de a grafika full hd ben és custom-highon élsimítások nélkül is szépnek mondható.
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok a BF sorozattal mert én már a BF Vietnam (BF2,BF2142,BC2,BF3..és BF4 is meglesz...) óta ezt játszom
-
600 gomb a kezeléshez? észre se vettem hogy lenne akár 1 (!) olyan, amit bf3-ban ne kellett volna használni (tehát szokásos wasd qefr ctrl shift, 1234 + egéren vagy 3-4 gomb)
Csíptem én is a bulletstormot anno, de nem emlékszem hogy ilyen, ilyen vagy ilyen grafikával találkoztam volna benne...
amúgy nekem is voltak gondjaim vele (pár bug, az AI hiányosságai, stb), de grafikailag szerintem ettől függetlenül nem igazán lehetett szebbet látni PC-n eddig (max hasonló szépet)
de persze nem mindenkinek jön be...
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest