- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Nem kötekedésképpen, de ha adatlapodon lévő konfiggal maxon nyomtad akkor nekem is hasonló érzéseim lennének.
Én az openbetat próbáltam és a multi nagyon-nagyon jó. Persze mai napig sok bug található benne, de a grafika full hd ben és custom-highon élsimítások nélkül is szépnek mondható.
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok a BF sorozattal mert én már a BF Vietnam (BF2,BF2142,BC2,BF3..és BF4 is meglesz...
) óta ezt játszom -
600 gomb a kezeléshez? észre se vettem hogy lenne akár 1 (!) olyan, amit bf3-ban ne kellett volna használni (tehát szokásos wasd qefr ctrl shift, 1234 + egéren vagy 3-4 gomb)
Csíptem én is a bulletstormot anno, de nem emlékszem hogy ilyen, ilyen vagy ilyen grafikával találkoztam volna benne...
amúgy nekem is voltak gondjaim vele (pár bug, az AI hiányosságai, stb), de grafikailag szerintem ettől függetlenül nem igazán lehetett szebbet látni PC-n eddig (max hasonló szépet)
de persze nem mindenkinek jön be...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) óta ezt játszom
640x480-ban?