Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Valamikor már a gyárban eltűnnek a játék kuponok. Persze ilyenkor nagy nehezen szokták pótolni. De necces a dolog, mert mi van ha feltételezik rólad, hogy te csak még egy kódot szeretnél pluszba kapni.
Sokkal tisztább lenne ha egy regisztráció után a gyári szám alapján a weboldalukon adnák a kódokat . -
Televan74
nagyúr
Megértem, hogy ki vagytok akadva. De ha van aki nem bír várni és megveszi drágábban is, akkor a kereskedők igen is keresnek rajta. Én is ezt tenném(tettem is valamikor).
Én inkább azon tudok kiakadni , hogy egyes gyártók a termékekhez nem kérnek vagy nem kapnak kódokat. Pedig én is ugyanúgy AMD Radeon terméket vásárolok.
-
Televan74
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #57 üzenetére
Majd akkor ha már csökken a vásárlázi kedv. Bedobják az akciót. Addig adják játékok nélkül a kártyákat.
-
Televan74
nagyúr
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Mert mi már megvettük.Várhatunk volna még két hónapot vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest