Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Még lehet azt veszem , én meg ma vártam a futárt , hogy hozza az msi r9 270X BF4-et , erre az ipon-ból hívtak ,hogy valami folytán félreértést történt mert a sima 270-et akarták küldeni és sajnos a másikból meg már kifogytak
azt se tudtam ,sírjak vagy nevessek
most meg , nem tudom mit csináljak , lesz e még egyáltalán ,meg hogyha lesz is mennyiért ..eh
-
rocket
nagyúr
" Bolti vásárlásnál meg 3 napig."
A bolti vasarlasnal nincs elallasi joga a vasarlonak.
8 nap ellallasi ido letezik csak (ha minden igaz hamarosan szinkronba hozzak az EU szabalyozassal es 15 nap lesz), ami online rendelesnel van kiszallitas es szemelyes atvetel eseteben is.
-
pdev1811
tag
Mivel ideges lettem, eléggé utána olvastam ennek a 8 napos dolognak, szóval várok 2-3 napot türelmesen és ha nem jelentkeznek akkor megy vissza a cucc.
Nekem az is jó megoldás lenne ha később ha már tényleg van itt is a promó akkor utólag kapjam meg a kódot, csak arra sztem semmi garancia nincs h be is tartanák.Igen, azon is gondokozom h tovább viszem az ügyet, mert ez a vásárlók megtévesztése.
-
Database
tag
egy pont a griffendélnek, teljesen egyet értek, csak nemtudom mire volt jó ez az egész trükk hogy rárakjuk szépen a dobozra hogy ilyen akció van és közbe meg lófasz nincs sehol...szánalmas...most az ember ráadásul hiába hívja fel a boltokat, ők sem fogják tudni, max az ipon mert ők talán kicsit okosabbak tiszta lutri az egész
-
z0l1ka
aktív tag
Igazából, még nem tudtam eldönteni melyiket válasszam
eddig nekem csak sapphire kártyáim voltak és nem volt velük semmi gond egyszer sem
most meg pluszba kapok egy Bf4-et is
De ha lesz Gigabyte
kártya bf4-es akkor lesz még nehéz döntenem XD +1 év a gigabyte gari na meg 3 venti van rajtameg tetszik is
csak félek belevágni , ahogy olvasgattam vannak problémák vele,de azok állítólag csak driver gondok..
Az alaplapom viszont Gigabytenem volt vele gond soha ,videokártyát meg még nem vettem tőlük
Na meg kérdés mikor lesz hozzá bf4?! mert állítólag nem minden gyártó vesz részt ebben az akcióban ,bár kétlem, hogy pont a Gigabyte maradni ki ebből..na hát várok egyenlőre , várok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest