Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Nincs miért megbocsájtanom, ha 42 évesen tininek neveznek
Én már az SG-n is figyeltem pályafutásodat és lehet, hogy szakértőnek számítasz itt technikai téren, de ha szereztél közgazdaságból valamilyen végzettséget, vagy tanultál olyat kérlek nézd át azokat a könyveket!
Ne azt szajkózd, hogy mi van Amerikában, hanem hogy valójában mi folyik a világban. Valójában és nem a jogászok berkeiben.Értem én, hogy érzelmekkel teli vagy és ifjonti -ha én tini vagyok te mi lehetsz?
- hevületeddel, megpróbálod az igazadat bizonygatni, de próbáld érzelmek nélkül, ne egy sértett AMD szimpatizáns indulataitól vezérelve, hanem végigolvasni mi a kapitalizmus alapja.
"A kapitalizmus olyan gazdasági rendszer, amelyben a termelési tényezők (tőke pénz és gépek formájában, munkaerő, föld) és a termelés elosztásának lehetősége többségében magántulajdonban van, és magánérdeket szolgál. A fejlett kapitalista rendszerben a magántulajdonú termelés leginkább a pénzben kifejezett gazdasági hasznot, a profitot szolgálja. A kapitalizmus feltételezi a piac működését, ahol a magántulajdonban lévő termelési tényezőket és a megtermelt javakat a kereslet és a kínálat alakulása szerint el lehet cserélni. A kapitalizmust sokan a piacgazdaság szinonimájaként használják, holott a kettő nem egymás függvénye"
Mindenesetre elgondolkodhatsz rajta, ha az Intelt feldarabolják, akkor az AMD lesz "a gonosz" ő lesz az erősebb és ugyanezt fogja csinálni. Nézd meg a grafikus chip piacot, amikor nyeregben voltak árat csökkentettek? Nem. Senki sem teszi ezt. Mivel profitorientált cégekről van szó, nem pedig máltai szeretetszolgálatokról.Én érzelmileg nem húzok semelyik oldalra sem, egyszerűen elfogadom a világot olyannak amilyen, és nem küzdök ellene.
Próbáld meg, meglásd könnyebb lesz. -
ddekany
veterán
Volt az AMD-nek 51%-os piaci részesedése? Biztosan? Ez komolyan meglep. Úgy rémlik, hogy a Netburst idejében kevesen tudták, hogy most az AMD a jobb, pedig akkor volt csak igazán esélye az AMD-nek technikai téren. Ha abból az időszakból próbálok használt gépet szerezni, iszonyat sokat kell keresgélni, amíg AMD-set találjak, szinte csak P4-es gépek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Windows 11
- HBO Max
- Steam topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- További aktív témák...
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest