- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Nincs miért megbocsájtanom, ha 42 évesen tininek neveznek
Én már az SG-n is figyeltem pályafutásodat és lehet, hogy szakértőnek számítasz itt technikai téren, de ha szereztél közgazdaságból valamilyen végzettséget, vagy tanultál olyat kérlek nézd át azokat a könyveket!
Ne azt szajkózd, hogy mi van Amerikában, hanem hogy valójában mi folyik a világban. Valójában és nem a jogászok berkeiben.Értem én, hogy érzelmekkel teli vagy és ifjonti -ha én tini vagyok te mi lehetsz?
- hevületeddel, megpróbálod az igazadat bizonygatni, de próbáld érzelmek nélkül, ne egy sértett AMD szimpatizáns indulataitól vezérelve, hanem végigolvasni mi a kapitalizmus alapja.
"A kapitalizmus olyan gazdasági rendszer, amelyben a termelési tényezők (tőke pénz és gépek formájában, munkaerő, föld) és a termelés elosztásának lehetősége többségében magántulajdonban van, és magánérdeket szolgál. A fejlett kapitalista rendszerben a magántulajdonú termelés leginkább a pénzben kifejezett gazdasági hasznot, a profitot szolgálja. A kapitalizmus feltételezi a piac működését, ahol a magántulajdonban lévő termelési tényezőket és a megtermelt javakat a kereslet és a kínálat alakulása szerint el lehet cserélni. A kapitalizmust sokan a piacgazdaság szinonimájaként használják, holott a kettő nem egymás függvénye"
Mindenesetre elgondolkodhatsz rajta, ha az Intelt feldarabolják, akkor az AMD lesz "a gonosz" ő lesz az erősebb és ugyanezt fogja csinálni. Nézd meg a grafikus chip piacot, amikor nyeregben voltak árat csökkentettek? Nem. Senki sem teszi ezt. Mivel profitorientált cégekről van szó, nem pedig máltai szeretetszolgálatokról.Én érzelmileg nem húzok semelyik oldalra sem, egyszerűen elfogadom a világot olyannak amilyen, és nem küzdök ellene.
Próbáld meg, meglásd könnyebb lesz. -
ddekany
veterán
Volt az AMD-nek 51%-os piaci részesedése? Biztosan? Ez komolyan meglep. Úgy rémlik, hogy a Netburst idejében kevesen tudták, hogy most az AMD a jobb, pedig akkor volt csak igazán esélye az AMD-nek technikai téren. Ha abból az időszakból próbálok használt gépet szerezni, iszonyat sokat kell keresgélni, amíg AMD-set találjak, szinte csak P4-es gépek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest