- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- ASUS notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Godefroy linkelt egy kimutatást, bár ott 48,4% a max., nos én egy hasonlót láttam korábban, de ott egy ponton keresztezte a két vonal egymást. Most hadd ne keressem.
(#79) Godefroy: Nem, nincs közgazdasági végzettségem, és?
Oké, akkor úgy mondom, hogy a kapitalizmus mai formája. Miközben szerintem te valami vadkapitalista álomvilágban élsz, amin a fejlett országok már túlléptek 1-200 éve...
Az állam garantálja a szabad piacot, ahol 1-1 cég nem helyezheti a saját érdekeit minden más fölé. A versenyhivatal nem csak dísznek van.
Az Intel kimondottan egy agresszív és notórius szabályszegő cég. (Mint írtam, jelenleg is folyik ellenük vizsgálat, és nem az AMD kezdeményezésére, hanem hivatalból. Lassan őrölnek ezek a malmok, de előbb-utóbb lépni fognak.) Ez egyszerűen tény, nem holmi fanság mondatja velem. Egyszerűen azért állok az AMD mellett, mert sokkal jobban tetszik a kreatív fejlesztés és együttműködés, mint ez a vadkapitalista mindenkit lenyomunk és háborúban állunk az egész világgal attitűd.
-
Godefroy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Linux kezdőknek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gyúrósok ide!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest