- Akciókamerák
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Az a baj, hogy hozzá kell szokni ahhoz, hogy már nem az idösebb gereneráció számára készülnek a játékok ( 30+)
Játszok a Horizon 5-el, nem normálisnak tartom, hogy egy autos játék azt dijazza, hogy 300-al végig rombolod a pályát.
Gyönyörü a játék, de a kedvemet veszi az ilyen játék menet.Sajnos a fiatalok ezt kajálják.
Ahogy végig néztem ezt a gameplay videot, nyomába se ér a régi Grideknek. Sajnos...
De mint irtam, nem én vagyok már a célközönség.
Nincs gond, maradok a régebbieknél.szerk: nem válasznak szántam, véletlen volt, sry
-
Bjørgersson
félisten
A videó alapján tényleg nem túl meggyőző, de hát nyilván az EA égisze alatt is ki kell adni valamit, ebben az esetben pedig függetlenül a minőségtől.
A 2019-es rész milyen lett? Az eredetivel én is rengeteget játszottam, mai napig azt veszem elő, ha valami autós játékkal akarok játszani. A második szerintem borzalmas lett, egyetlen előrelépés a grafika az elsőhöz képest, minden másban sokkal rosszabb. A 2019-esről viszont szerintem még gameplay videót sem nagyon láttam.
-
LumentoFoto
tag
válasz
sutatokisr #3 üzenetére
Lehet ebben van igazság. De így nagyobb a harakiri....
-
sutatokisr
tag
válasz
LumentoFoto #2 üzenetére
az alapján, ahogy ebben mozognak az autók teljesen mindegy mi előtt-után-közben adják ki sajnos
-
LumentoFoto
tag
Nem túl jó az időzítés. 1 napod az Elden Ring-gel. 1 héttel a Horizon Forbidden West után, s 1 héttel a GT7 előtt. Nem lett volna jobb áprilisban kiadni?
-
Fancy-boy
addikt
Inkább az Eredeti 2008-as Race Driver: GRID játékot adják ki újra, kicsit felturbózott grafikával.
Azóta egyre gyengébb részeket tolnak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest