- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Mondjuk a kijelzőméret egy elég látványos különbség a két modell között. Illetve a processzorteljesítmény is elég jelentősen nőt az A10-ben az A7-hez képest. Persze az A13 is erősebb az A10-nél, csak már nincs olyan vásárlásösztönző hatása (legalábbis számomra).
Nem azt mondom, hogy nincs előrelépés, azt mondom hogy figyelembe véve a piaci trendeket és konkurensek telefonjait, a fejlődés mértéke nem elég erőteljes ahhoz, hogy azonnal váltani akarjak a 7-ről a 11-re.
És persze joggal kérdezhetnéd, hogy miért nem váltottam rögtön 5S-ről 6-ra. Egyrészt mert nem cserélek telefont évente, másrészt a 7-esnél éreztem először azt, hogy végre elég kiforrott a 6-os szériával elindított nagyobb kijelzős koncepció.A 7-es után gondoltam várok 2-3 évet, aztán meglátom mivel rukkolnak elő. De se a 8-nál, se az XR-nél nem éreztem késztetést a váltásra. Az X és XS pedig az árával riasztott el. Egész egyszerűen több fejlődést vártam volna az Apple-től 3 év alatt. Csalódott vagyok, mert úgy gondoltam 2019-re lesz olyan iPhone, amire gondolkodás nélkül váltanám a 7-est. De nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest