Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Tökmindegy, hogy kinek, a benchmark lényege a cpu erő
A legtöbb android fannak borzasztóan nehezére esik lenyelni, hogy az adott készülékük CPU-ban mérföldekre van az új (vagy az előző genereciós) iPhone-tól.
Ezért jönnek a videó tesztekkel, amiben egy milliszekundumal hamarabb megnyílnak az appok a droidon. Pedig ennek semmi köze a nyers erőhöz. Az iPhone-ok sebessége kiütközik a képek/videók mentése/szerkesztésekor. És minden egyéb nyerserőt igénylő feladat/alkalmazás futtatásakor. -
Gomba
senior tag
saját képek (gondolom a photo host oldal ront a minőségen de ettől látszik a lényeg)
iPhone x:
iPhone 11 Pro:
-
válasz
beaglepuppy #1446 üzenetére
Milyen makrózni vele?
-
beaglepuppy
tag
A X-hez képest javult, érezhetően. Tényleg nagyon szépen szól. Filmet nézni nem szoktam telefonon, de sok YouTube videót nézek és maximálisan elégedett vagyok. Én a x után azt mondom, nekem ez lett a tökéletes telefon. A X-et is szerettem de ezzel a készülékkel barátságot kötöttünk.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
concrete86 #1430 üzenetére
"duna plaza: még 1 db új iphone sem érkezett hozzájuk... Van tanulság."
Hát ez lol, mert én (is) a Duna Plazaba kértem.
-
beaglepuppy
tag
Én pro max tulajdonos vagyok. Szépen szól, amennyire egy telefontól elvárható. Huuuh de wow érzést azért nem vált ki belőlem.
Nagyon jól bírja a kiképzést az aksi. Reggel 7-kor vettem le a töltőről, most 48%-on vagyok. Telefonáltam, neteztem, képeket készítettem és nyomkodtam rendesen ahogy egy új telefont szokás. Az X-esemet ilyenkor már tölteni kellett, sőt hamarabb is. -
válasz
FuRiONight #1439 üzenetére
És mennyi a 11 Pro akksija?
-
Van itt olyan akinek már van pro maxa? Kiváncsi lennék milyen a hangja, és, hogy birja.
-
válasz
FuRiONight #1439 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az az akksi akkor fasza lesz nekem.A memória nem érdekel, mert ez ios, csak nem tudtam, hogy 6 vagy 4, mert a Magyarósi művészúr 6GB-t említett!!!
-
válasz
FuRiONight #1436 üzenetére
A 11 Pro Max-ban 3969 mAh az akku? És mennyi most a memória?
-
FIREBLADE78
addikt
Magyarosi aszonta 6 gb ram van a proban. Akkor most mennyi?
-
Wapmester
senior tag
válasz
eladogeppc #1428 üzenetére
a nem elég ram és a nem jól optimizált ram menedzsment között hatalmas különbség van,viszont nem xiaomi-val kellene összehasonlítani , nem épp egy ligában vannak és pusztán miatta nem bizonyítottad, hogy nem kell a több ram ezekbe az eszközökbe
ram-ból mindig minél több kell ,ez iphone-ra is és mindenre igaz, attól, hogy kisebbek lettek az appok az apple tárhely spórolása miatt a ram-ból esznek rendesen multitasking-nál, ez látszik is mikor összemérik a videókban, minden harmadik negyedik app-ot zárja, a weboldalak szintén nem visszafelé zsugorodnak , a fiatalok insta ,facebook stb közösségi oldalai rendesen kérnek helyet a multitasking-ban, így meg tudom érteni azokat, akik 6 giga ram-ot vártak a pro verzióba, mert ebben az esetben a több mindig jobb mint a kevesebb. Szerintem nem hitetlenkedésről van szó, csak hiteltelenségről , ami részedről jön főleg ilyen kijelentésekkel , hogy kezded ... ki mit válaszol
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #1431 üzenetére
Nem tudom
Nem szoktam renderelni. Mondjuk az is gyanús, hogy tiltva vannak a kommentek. Azért linkeltem ide be, hátha tud valaki erre valami magyarázatot adni, hogy hogy működik ez
-
concrete86
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1422 üzenetére
Nagynehezen felvették a telefont.
westend: volt, mindet elvitték, de az előrendelt készülékek várnak a gazdájukra.
duna plaza: még 1 db új iphone sem érkezett hozzájuk... Van tanulság.Én csak azèrt a másodikba rendeltem elő, mert ott sokkal kevesebbet kell várni a soromra. Ennyit erről. Ma lett volna lehetőségem 390-ért megvenni, telefonomat 170-ért beszámîtotta volna, de nem akarok egy 30 havi ingyen hitellehetőséget kihagyni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Mondjuk nem tudom, hogy mi akasztja meg ennyire ezeket, miközben [link] és itt [link] nem ez látható.
Pedig elvileg az iMovie, ami Apple fejlesztés(csúnya is lenne, ha nem a saját eszközükön futna a legjobban), nem? Kinemaster meg egy 3rd party app.
(nem szoktam renderelni sűrűn, amit meg igen, az Kinemasterrel is gyors Mi9-en) De tény, hogy nem próbáltam másikakat. Szóval fene tudja.
Valakinek ez fontos, valakinek meg az instagram.
-
eladogeppc
veterán
Mi8,PocophoneF1 8GB = nem elég, fos RAM management, de persze lehet hypeolni, de ettől ez van. Appok bezáródnak, sokszor reload volt.
4GB RAM = De hallottam a Multitaskról, csak éppen iOS sokkal több appot tud memóriában tartani. Megjegyzem az iOS13-al csökkennek az app méretek is. Az ígéret 50% csökkenés, kvázi mégtöbb app fér el a memóriában.
Párom 32GB-os tabletre rommá van pakolva játékkal, ugyanazok nem férnek el androidos társán. Lehet hitetlenkedni, mert kezdem pont lefosni ki mit valaszol.
Azért azt csak látja az ember, ha már volt iPhone XR-em, hogy ugyanazokkal az appokkal használva a telefont, összehasonlítva egy Mi8-al, vagy akár a PocoPhoneal, hogy melyik mennyit tartott a memóriában. Mind a kettőt használtam, ugyanúgy, ugyanazokkal az appokkal , és hiába a 8GB RAM. A Xiaomi sajnos szar RAM managementtel dolgozik.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
icecave #1425 üzenetére
A videó render inkább alkalmas arra hogy összemérd a telefonod teljesitményét.
De igaz ez bármire aminél az elvégzendő feladat kevesebb idővel jár.
Az hogy te vagy én nem nem használunk ilyeneket, más igen.
Ha meg valamivel végez 2 percel hamarabb mint a másik akkor ez van. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
icecave #1425 üzenetére
Tökmindegy, hogy kinek, a benchmark lényege a cpu erő, egyébként, kb ugyanazt írtad le, amit én. A francot sem érdekli ezek az youtube féle benchmark alkalmazásokkal való tesztelgetések...Mindig az a mérvadó, hogy amit Te/én/Mi használunk az stabil és gyors legyen. De én nem egyszer csináltam már tengerparton koktélt szürcsölgetve kicseszett frankó videót az ájfonon a családról, mert oda lapost nem viszek.
-
"az igazi benchmark egy videórender"
Kinek? Az életben nem rendereltem egy darab videót sem semmilyen mobilon. Ha azokat a dolgokat, amiket meg tényleg használok, kb. ugyanannyi idő alatt nyitják meg, vagy épp ugyanolyan jól futtatják, akkor nem a videórender alapján fogok dönteni, mert kb. az én szempontomból meg az nem mérvadó.
-
Wapmester
senior tag
válasz
Roland861010 #1421 üzenetére
ez egy retek
minden csak nem rendes, várd meg a teszteket
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Roland861010 #1421 üzenetére
Na, erről "zagyváltam", az igazi benchmark egy videórender, ahol az ájfonok egyszerűen legyaláznak mindent sok éve már. Attól, hogy egy játék, vagy app etc... 0.3 sec alatt előbb töltődik be, lényegében csak akkor látod, ha ott van mellette egy másik, de az "igazi" cpu nyers erő ekkor jön ki. Viszont, amit eddig jó pár helyen láttam tesztekben, (egyelőre) semmivel nem gyorsabb az xs max-nál az új pro, csak épphogy...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
concrete86 #1401 üzenetére
Nekem sem szóltak. Elkönyveltem annak, hogy elfogyott és későn rendeltem elő.
-
Roland861010
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Te most tényleg olyat akarsz adni a számba, amit nem írtam le?
Nem írtam azt, hogy az benchmark, csak azt, hogy amiket én használok naponta az mind gyorsabb, de az kb az összes ezekkel való tesztelésére igaz lenne, hogy az mitől benchmark és miért is mérvadó...
Ami nyomna a latba, az egy videórender. -
Thom!
veterán
válasz
Roland861010 #1415 üzenetére
Erre csak annyit mondok gcam!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1399 üzenetére
Használom mind a kettőt. Note 10+ és az ájfont, csak azt nem értem, miért ezekkel tesztelik.
Ki a tkmet érdekli ezek a játékok? Ha meg betöltötte, azzal a "brutális" fél másodperc elmaradással utána már tökmindegy.
De a lényeg. Hasonlítsák már egyszer össze néhány banki alkalmazással, vagy iMovie szintű videorendereléssel, mert mire a note-tal belépek, addigra az ájfonon már végbe ment az utalás is. Előbbit meg sosem használnám banki funkciókra, még akkor sem, ha gyorsabb lenne, de hát ráadásul még lassú is. -
Thom!
veterán
válasz
Roland861010 #1411 üzenetére
iPhone 7,8,X ugyanaz a modul van...
-
ruarua
tag
válasz
Roland861010 #1406 üzenetére
XR-em 64gb volt. Nem fértem el rajta. Új XR és 11 között 128gb-nál nem volt valami nagy árkülönbség, ezért váltottam. Annyira még nem volt időm tesztelni, de érzésre jobban döcög mint egy XR. Fotózni se tudtam nagyon. Kipróbáltam este, szinte korom sötétben, és egy szép pacás kép lett belőle. Úgyhogy majd ki kell tapasztalnom mennyi a minimum fény ami kell neki.
-
Dzsuri89
őstag
11 Pro videó beállításnál a 4k /60 FPS most is nagy hatékonyságú, mint XS esetében?
-
Thom!
veterán
válasz
Roland861010 #1406 üzenetére
A főkamera ugyanaz a modul. A kameraszoftver jobb. Nem az A13 chip miatt lő jobb fotókat.
Apple se hülye ha jobbat akarsz vedd meg újat.
-
ruarua
tag
válasz
Roland861010 #1376 üzenetére
XR-ről váltottam, amit anno egy XS-ről váltottam. Amoled kijelzőt sajnos nem szerette a szemem.
-
Blizzardking
őstag
válasz
FuRiONight #1382 üzenetére
Biztos bírná az, csak visszafogták a teljesítményt, hogy kibírja délután fél ötig az aksi. A világ leggyorsabb processzorát kellett visszafogni, ezt ne feledjük! Ezért csak ennyivel lassabb!
Ahogy olvasom, a kábeleken, töltőn azért még spórolnak rendesen, hogy meglegyen az áltimét alma-életérzés, ha már úgy néz ki mint a saját kínai másolatának a tajvani másolata.
Semmi baj, ne csüggedjünk, majd jön rá frissítés! Ebben ez a cég verhetetlen, a többiek a fasorban sincsenek hozzá!
Lassan tényleg csak az ára lesz az ami a régi apple-re emlékeztet...
Ja mégegy; nemsokára kikopnak a trollok, ne etessük őket, és akkor megkezdődhet az érdemi szakmai fórumozás:
- ehhez a cunfangdao vagy a lipangpaok töltő a jó szerintetek, és hol a legolcsóbb?
- tokot ki honnan? szerintetek ez megy a late night fury almond green hátlapomhoz?
- indítsd újra, ha nem működik cseréltesd ki
- várd meg a frissítést
A világ legviccesebb szociológusai ismét megnevettettek -
Gomba
senior tag
Délelőtti 11 pro töltés tapasztalatok saját töltőjével:
10:52 - 22%
11:27 - 72%
11:52 - 91%
12:26 - 100%ez alapján az első 50%ra ígért fél óra kb meglehet.
-
concrete86
aktív tag
Van itt olyan, aki a MM-ben vette át az előrendelt telót? Üzletben nem veszik fel, ügyfélszolgálat nem segít, de a facebook 10 percenként dobja fel a hirdetést, hogy megérkeztek a telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest