Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Én úgy használom hogy a hátlapon és a kereten fólia van, és úgy rakom rá. Így tokkal együtt arra pont elég hogy ne kelljen nézni a zsebembe mihez rakom be, illetve kisebb esést is kibír. Valamint az autós mágneses tartójára szépen csak rádobom, és atom fix, illetve nem lesz a telefon szinte semmivel vastagabb, és a fogása is nagyon jó. Számomra ez a tökéletes tok. Persze ha valaki dobálja a telefonját, vagy túrázni megy vele, nem ez a megfelelő.
-
beaglepuppy
tag
A X-hez képest javult, érezhetően. Tényleg nagyon szépen szól. Filmet nézni nem szoktam telefonon, de sok YouTube videót nézek és maximálisan elégedett vagyok. Én a x után azt mondom, nekem ez lett a tökéletes telefon. A X-et is szerettem de ezzel a készülékkel barátságot kötöttünk.
-
beaglepuppy
tag
Én pro max tulajdonos vagyok. Szépen szól, amennyire egy telefontól elvárható. Huuuh de wow érzést azért nem vált ki belőlem.
Nagyon jól bírja a kiképzést az aksi. Reggel 7-kor vettem le a töltőről, most 48%-on vagyok. Telefonáltam, neteztem, képeket készítettem és nyomkodtam rendesen ahogy egy új telefont szokás. Az X-esemet ilyenkor már tölteni kellett, sőt hamarabb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest