- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomba
senior tag
válasz
concrete86 #1475 üzenetére
+1!
-
Gomba
senior tag
Ezeknek a teszteknek mi az értelme? Az hogy az Asphalt 8 megnyílik 0,5mp-vel hamarabb? Wow. Ez aztán a való élet teszt. Ebből kiderül minden.
De ha ez az akkor nézzük meg ugyanezt fel-1-2 év múlva is ugyanezen telefon oknál. (Frissetesek elmaradása, kezdeti sebesség elvesztése ilyesmi) Kiváncsi lennék arra is.Ez az almafan droid fan kérdés meg gyerekes. De azt hiszem hogy mindjárt én is beírom aláírásnak, hogy iPhone 11 Pro és megyek a Galaxy topikba osztani az igét.
-
-
Gomba
senior tag
saját képek (gondolom a photo host oldal ront a minőségen de ettől látszik a lényeg)
iPhone x:
iPhone 11 Pro:
-
Gomba
senior tag
Délelőtti 11 pro töltés tapasztalatok saját töltőjével:
10:52 - 22%
11:27 - 72%
11:52 - 91%
12:26 - 100%ez alapján az első 50%ra ígért fél óra kb meglehet.
-
Gomba
senior tag
válasz
FuRiONight #1340 üzenetére
csak annyi időre fogtam a maxot ameddig megnéztem a zöld színt
Nem emlékszem milyen nehéz volt, mivel nekem nem nagy a kezem ezért a normál pro-nál nagyobbat semmiképp sem akarok.
Illetve annyi, hogy azért az iphone x-hez képest érezhetően kicsit nehezebb a telefon. (ahogy az a spec sheet-en is olvasható volt már) az asztalra lerakva az x-et és a 11-et látszik a vastagságkülönbség is, bár kézbe fogva azt nem érezni igazán. Főleg mivel a hátlap teljesen más.
-
Gomba
senior tag
Saját szubjektív vélemény élőben megnézve a telefonokat:
iphone 11-eket megnézve/megfogva nekem eléggé műanyagos. Ami színt láttam (zöld / lila) kb játéktelefonoknak néznek ki. Ettől még a belbecs nem alulbecsülendő, csak külsőre/színre írom.11 pro:
- zöld szín: nem olyan volt élőben amit vártam, meg hogy hűha. Pedig a képek alapján arra számítottam
- space grey: nagyon tetszetős lett. Jobban tetszik, mint a zöld amit szintén nem gondoltam volna. Bárcsak a keret ezüst lenne
- gold: nem néztem meg nagyon, nem az én világom
- silver: kicsit sárgásabb fehér tónus az iphone x/xs silverhez képest a hátlap, jól áll neki, hogy matt (ahogy a többi színnek is) -
Gomba
senior tag
-
Gomba
senior tag
ilyet még sose csináltam, de 11 pro előrendelve
iphone x-et vált, nagyon egyszerű az ok: a kamera fejlesztések - és nem a kinézete- miatt. Másban nem látom előnyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- E-roller topik
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest