- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Steve_Brown #1322 üzenetére
nem, általában van a pumpa burkolata alatt egy utántöltő nyílás. ott érdemes kiforralt desztvizet tölteni bele, vízkőmentes edényben forralva.
-
válasz
Egy ideig így csináltam ahogy ebben a videóban látható, viszont átváltottam T idomos megoldásra. Ez valamennyivel egyszerűbb, megtöltöd, megrázod kicsit, néha elindítod a pumpát, és ezt addig csinálod, amíg meg nem telik. Nekem van rajt hagyva cső, load alatt mindig meg szokott emelkedni kicsit a vízszint.
Viszont ha már meg lesz a második AIO-m, akkor vissza váltok az első módszerre.
-
válasz
Én pumpát-blokkot szoktam szétszedni, amúgy is illik takarítani a trutyit 5-10 év után a blokkról. Nem kell fullra tölteni, amúgy sincsenek teljesen feltöltve. Sima desztvíz elég bár kis mennyiségben totál mindegy mi van benne pluszba töltve..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest