- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Nem erről van szó, hanem arról, hogy az az egyetem ugye valamilyen formán de szervezetnek, vagy cégnek, vagy vállalati informatikai rendszernek számít. Ahova, kell egy Policy. Ennek nem felelt volna meg a Mac , ha nincs rajta Windows, mivel ugyan képes LDAP-be csatlakozni, de már arra nem, hogy policy-t is lehúzzon a szerverről. És sajnos, ha a cégek belső hálózatában 90%-ban Windows server van, akkor miért is probléma az, ha egy rendszergazda elvárja, hogy megfeleljen a céges policy-nak a termék, amit a hálózatba köt?
Ennyi lett volna a lényeg.
"jó sok mindent írtál, csak nem sok értelme van."
Számodra nincs értelme. Ez a te dolgod.
tDr1v3r
"Sajnálom, hogy téged az érzelmeid, és nem a tények irányítanak."
Ezzel csak az a gáz, hogy nem vagyok elfogult semmilyen rendszer irányába, és nap mint nap Windows-t használok első rendszernek.
Igen, akkor mit keresel itt a MacOSX-es védelem stratégiáddal. A gáz az, hogy én pedig Linux, Windows servereket, valamint, Linux, Windows hostokat is használok, ma már MacOSX-et nem, de 1,5 évig azt is használtam, valamint, ezt tanultam, ne haragudj ha megpróbálok érteni hozzá.
Mindegy, bizonyítsd csak hogy fikázni jársz ide... ráadásul olyan témában, ami kicsit se kapcsolódik az OS X-hez.
Akkor vajon Te miért jöttél ide?
Fikázni? Értem. Mesélj már az oprendszerekről nekem egy picit, ha már ilyen nagy mellénnyel vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GIGABYTE AORUS GAMER LAPTOP /// i7 13700H /// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 12 GB /// 1TB NVME
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad 3 15ADA6 /AMD 3020E/8/512ssd/15/HD/amd/HU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest