Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hangszórók topicja
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_tris
tag
Nyugtas meg, hogy csak be vagy bombazva es nem alapbol vagy ekkora retardalt...
Ha csak jatek hobbi szinkronokra gondoltal akkor storno.
Ezeket amugy nem tudom minek eroltetik.
Egyreszt regi stuff, masreszt nem tudjak jol megcsinalni.
Inkabb egy dishonored 2 es DotO felirat kene meg prey 2016 mert azokban rohadt sok es bonyesz szoveg van. -
Aethel
aktív tag
A munka becsülendő hogy hozzáálltatok, lesz ez jobb is még. Hajrá, én tuti végigviszem majd szinkronnal is! Köszönet!
-
batman91
őstag
Nekem nem jön be, szinte sosem találják el a szinkronhangokat.
-
zseko
veterán
Meg kellett néznem a dátumot, mert nem tudtam eldönteni, hogy ez komoly, vagy április 1-re készült... mintha Radics Peti paródiáit hallgattam volna.
Persze semmi bajom vele, legyen, de nekem ez nagyon nem jön be. -
na ezért nézek mindent angolul. ha nem is értek mindent 100%, de nekem ez így nagyon gagyi.
anno az kényszerített rá a nyelvtanulásra, hogy az volt az első szabály, hogy a számítógép nyelve az angol.szinkronnal óvodás játék hangulata van az egésznek. mindig a turkish rambo meg superman jut róla eszembe
persze sokaknak ez megváltás, úgyhogy hajrá! elfér a szinkronos verzió is a normál mellett. -
Dilikutya
félisten
És miért fáj, ha van szinkron is? A nyelvtanulást a felirat úgysem segíti, este meg még baromi fárasztó is, ha olyan filmet nézel, amit vagy az adott nyelv, vagy csak a szövegezése miatt nem nagyon értesz, és a feliratot lesed az események helyett. És én csak este tudok filmet nézni, és akkor már a hátam közepére se kívánom az idegen nyelvűt, bocsmár, csak olvasás szintjén használom, beszélni nem, mert csupa magyar nyelvű proli között élek és dolgozok. Nyelvvizsga meg ló@ önmagában.
-
sirdenis
tag
Semmi bajom a magyar nyelvel. Örülök is ha van egy filmhez magyar felirat.
-
Dilikutya
félisten
Egyet értek. Ahogyan a műfordításokat is. Sőt, szerintem a hazai gyártású műsorok, könyvek, újságok is legyenek angolul. Az oktatást magyarul meg hanyagoljuk már, nem megy az nekünk, eleve csak 200 éve műveljük. Legyen a hivatalos nyelv az angol! Francnak kell az a sok hüjje j/ly meg a toldalékok.
-
sirdenis
tag
Pusztulat. Nagy vita ez most, de szerintem a film szinkronokat is el kellene már felejteni a picsaba.
-
ribizly
veterán
Hááát... Nekem ez nem nagyon adja így. Maradok az eredetinél.
-
Dilikutya
félisten
Ezek a szinkronok elérhetők ma valahol?
-
Clorf
tag
Mai napig nem volt a Half-Life és Homeworld 1 után olyan játék aminek ilyen jól eltalálták a hangulatát szerintem.
A kedvencem rögtön az elején amit az öreg Indián mint narrátor elmond, kiváncsi leszek milyen lesz a Magyar hangja. -
CsonkaImo
addikt
Jézusom...
-
Wesder
titán
Nem Goku-nak a szinkronhangja?
-
GodGamer5
addikt
A hangjáról egyből tudtam, hogy volt Liu Kang (is) az MK moziban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha eleged van a vacakolásból: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest