- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
-
Felesbandi
senior tag
Jelenleg kismeretu laptopoknal az M1-es Air kb. a teljes hasonlo aru konkurenciat veri. Legalabb annyira gaz esz nelkul szidni az Apple-t, mint amennyire gaz esz nelkul vedeni.
En se szeretem amugy a notch-ot, de ha tobbet nyerek a megletevel, mint amennyit vesztek, akkor inkabb legyen. Ha cserebe alig lesz kavam es nagyobb lesz a kijelzo felulet, orommel fogadom. Munka kozben nem erdekel, ha a felso menu sorba belog, ha cserebe nagyobb a munkafeluletem, 16:9, vagy szelesebb filmbe/videoba meg amugy se logna bele.
-
swayze
tag
Sziasztok!
Igazából neked kéne megindokolnod, hogy miért ne rakják bele? Gondolom ha notch lesz akkor káva "mentes" kijelző is, ami nagyon fel tud dobni és le tud kicsinyítene egy kijelzőt. Cserébe lesz egy notch ami kb sose fog zavarni, mert az ablakok legfelső sora cím sor szokott lenni.
Én egy 7-es iPhoneról cseréltem 13-ra kb 1 hónapja azon nem volt notch ezen van. Szó szerint észre se veszi az ember, mert nem tekinted a kijelző részének és gyakorlatilag ne is az. Szóval szerintem ez egy felfújt dolog kb a hátlap anyagához tudom hasonlítani, hogy műanyag vagy fém a valóságba meg tök mindegy, mert mind kettő ugyan úgy látja el a feladatát és tapintásra is ugyan azt hozzák.
Egy szó mint száz. Nem kell aggódni a notch miatt nincs gyakorlati hátránya (ellenben ha van benne arc olvasó akkor imádni fogjátok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az esti eseményen nagy valószínűséggel az Apple új processzora köré tervezett hordozható számítógépek lesznek főszerepben.
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux haladóknak
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest