Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Én nem próbáltam a Steamos-t de azt gondolnám pont az a lényege, hogy egy frontendet raknak az egész elé (steam kliens) tehát a felhasználónak hóttmindegy, hogy min fut, nem is kell tudja, ezért nem fog előnyöket vagy hátrányokat látni. Persze azt leszámítva, hogy csomó cucc nem lesz meg rajta, de hát a pc-s dolgok sincsenek meg xboxon csak ha portolták szóval ezt már ismerjük. Láttam már pár normális játékot teljesen korrekten elfutni linuxon szóval már most bizony alkalmas sokmindenre, és ha lenne rá igény akkor ennél már csak jobb lesz idővel. Néha olyan panaszokat látok, hogy ez vagy amaz nem úgy néz ki opengl-en mint directx-el de az ilyen összehasonlításokat úgysem az átlag user nézi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest