Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Én kb. Linux Mandrake óta kb. 2évente nézek rá valamilyen "most aztán..." disztróra, de eddig minden esetben uninstall lett a vége. Ok, nem vagyok advanced oprendszer user, de napi 12órában dolgozom PC-vel 25éve. Semmi mást nem várok egy oprendszertől mint stabilitást, minél jobb kompatibilitást és egyszerű kezelhetőséget. Ezzel szemben eddig nekem sajnos minden esetben tömény szívás jellemezte az összes desktop disztrót, pedig az összes nagyot, és néhány kisebbet is kipróbáltam. A terminálos baszakodásba sajnos minden esetben belefutottam, hol driver miatt, hol a használt szoftver miatt.
A cikkben bemutatott rendszert nem ismerem, de mára fentiek miatt erős kétségeim vannak, mivel már 6-8évvel ezelőtt is azzal demoztak a fejlesztok, hogy "egyszerűen használható".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest