Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Ezeket mindig megkapom, ha le merem írni, hogy a _desktop_ Linuxal nincsenek jó tapasztalataim. Nem a tanulással vagy utánanézéssel van baj.
Oldalakat írhatnék tele, mennyit _olvastam utána_ a számos problémának amibe belefutottam, de se kedvem, se időm nincs már erre. Egy biztos, ha munka helyett az oprendszerben kell kutakodni parancs sorban fél napokig csak azért, hogy egyáltalán dolgozni lehessen, akkor az minimum nem nevezhető ideálisnak. -
-
Vesa
veterán
Én kb. Linux Mandrake óta kb. 2évente nézek rá valamilyen "most aztán..." disztróra, de eddig minden esetben uninstall lett a vége. Ok, nem vagyok advanced oprendszer user, de napi 12órában dolgozom PC-vel 25éve. Semmi mást nem várok egy oprendszertől mint stabilitást, minél jobb kompatibilitást és egyszerű kezelhetőséget. Ezzel szemben eddig nekem sajnos minden esetben tömény szívás jellemezte az összes desktop disztrót, pedig az összes nagyot, és néhány kisebbet is kipróbáltam. A terminálos baszakodásba sajnos minden esetben belefutottam, hol driver miatt, hol a használt szoftver miatt.
A cikkben bemutatott rendszert nem ismerem, de mára fentiek miatt erős kétségeim vannak, mivel már 6-8évvel ezelőtt is azzal demoztak a fejlesztok, hogy "egyszerűen használható".
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest