- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Na megjött az ebay-es hátlapi fóliám. Ezüst szinűt vettem. Szálcsiszólt hatású. Nagyon tetszik. Szerintem nagyon elegáns maradt vele a telefont. Majd dobok fel róla egy képet.
Más: kollegám a múlt héten vett egy One Plus 6-os telót. Kivancsi voltam milyen. Rá kellett jönnöm hogy a knai cuccok azok továbbra is gagyik még ha hájpólva is vannak.
Ezekben gyengébb a V30-al összevetve: beszélgetési hangszóró, kihangosító hangszóró, kijelző színek, készülékház kidolgozottsága, kijelző fényereje, gps jel megtartása, térerő, fényképek minősége (ez legjobban egy panoráma kép készítésekor jön ki).
A két telót egymás mellé helyzve sugárzik a V30-ról hogy minőségibb cucc 👍😊
Hozzá kell tennem, hogy ez nem csak az én véleményem hanem a kollegámé is aki az OP6-ot vette.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest