Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonkuci
tag
válasz DonMaster #3796 üzenetére
huh hát a hátoldali hangerő szabályozó gombok.. bakker, az *** jó volt a g4-ben! imádtam! remélem egyszer meghúzza még ezt az LG..
meg mondjuk a bőr hátlapot is, marha jó dolog volt az isaz infra nekem nem annyira hiányzik (jó, lehetett szórakozni azzal hogy kapcsolgatom a tv-t és nem tudják mi történik stb) de az értesitési ledet marha jól váltotta az AoD.. nálam legalábbis. először fura volt, de aztán már nem is biztos vissza tudnék szokni egy sima értesitési ledre..
-
DonMaster
addikt
válasz babosmiki #3794 üzenetére
hol irtam azt ? mint irtam mindig a páratlanban vannak ujjitások és a párosba kerülnek a fejelsztett változatok be, köze nincs sok max a képernyö és nem a notch-ra gondolok.
#3795) DJ. Ru$y
nem az az 1 év de a g4-ben meg volt az az ujjitás börhátlap hajlitot hátlap hajlitott kiejlsö is, amugy a hátso hangerö gomb mai nap-ig sokkal jobb mint az oldalra szerelt szerintem .a g4-et hajlitot képernyö hajlitot hátlappal felvenni is köynebb volt meg minden, ezt spec hiányolom a v30-bol de ez van az infra nagyobb hátrány de tulélem nélküle. de tényleg hagyjuk az offot most már.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DonMaster #3792 üzenetére
Nekem a G3 sokkal jobban tetszett, de hát ízlések és pofonok. Kézben fogni is sokkal jobb volt a G3-at.
A tudást kár firtatni, volt köztük 1 év különbség legalább, ami olyan, mintha most a G5-G6-hoz hasonlítanám a V30-at.
Szerintem engedjük el ezt a témát, mert ki leszünk rakva a sok OFF miatt.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
stemplar07
őstag
válasz dajkapeter #3785 üzenetére
na jó valóban kicsit megtévesztő az a kép mert előrébb van a V40 ezek a valós méretek , ha igaz :
158,8 x 75,7 x 7,6 V40
151,7 x 75,4 x 7,4 V30 -
DonMaster
addikt
válasz babosmiki #3789 üzenetére
G7 jo de nem az igazi kicsit az a mismásoló G6 ujitott a kijelzövel és még notch sincs, széles láto stb , g7ben sok minden rontva lett.
én max akkor térek G8-ra ha a v30 DAC és infra lesz benne Notch nélkül ilyen g6 V30 formában.-
azt mondanám, hogy a G szériánál a páratlan számozásuak ilyen teszt verziok, és ha bejön valami funkció akkor bevezetik a következö párosra, lásd G3-ban lézeres autofokusz, G4-ben is maradt és azota is, de G4-ben jobb lett, még a G4 egyedi is lett, a G3 valahogy csak hozta a várhatót de semmi több.(#3790) DJ. Ru$y
de ingyen cserélik mainap-ig 1napon belül az alaplapot és nem minden napos nekem 2,5év után jött elő, és amugy is tudsz azota mutatni olyan telot ami hozta azt a megjelenést és tudást mint annak idején a G4 tudod mert a G3 nem volt képes rá[ Szerkesztve ]
-
mitoman
tag
A v30-ra fel lehet-e rakni gesztusvezérlést (mint pl. Iphone X vagy xiaomin van) mármint úgy hogy eltünjön a navi bar, de ne keljen rootolni. Csinált már valaki ilyet
* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
DonMaster
addikt
válasz dSERiES #3786 üzenetére
LG-nél mindig a 2évente megjelenö ami jo lásd pl: G seria , G2 -G4 -G6 majd G8
a sima G nem volt rosz , G3-mal voltak hibák, G5-el ugyan ugy, G seriánál minden páros, ahogy látom a V seriánál minden páratlan, bár logikus is egyik évben g seriát veszel másikban meg V seriát kivan ez találva.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
dSERiES
senior tag
válasz stemplar07 #3780 üzenetére
Én V20-ról jöttem és megváltás volt, hogy nem akkora lapát a V30, keskenyebb, könnyebb (na meg hogy nincs kiálló kamera és nem kell tok )
Most úgy látom visszamentek a 'V20 méret'-re csak ugye nagyobb kijelzővel .. kár érte.⊿sff⊿
-
dajkapeter
senior tag
Miért? Ez a méret undorító.... Nem véletlenül nem vettem N8-at, pedig gondolkoztam rajta. A V30 is csak éppen, hogy befér az autós tartóba töltés közben. A v30 is nehezen kezelhető 1 kézzel, de a v40 már biztos 2 kezes használat... Ebbe a házba egy 4000-es akksi be kellett volna férjen, hisz 1 centivel magasabb!
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
aTe014
aktív tag
Szélesebb nem lett (csak 0.3 mm-el), viszont az arányai változtak és hosszában nőtt jócskán. Tényleg egy G7+/G7 Plus/G7 Max lett.
[kép] [kép] (videóból screenshot-oltam)Én is barátkozom a formával és gondolkozom, hogy kell-e.
i14Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
Én maradok V30-on úgy döntöttem, és valószínűleg asszonypajtás is kap egyet.
-
dSERiES
senior tag
válasz stemplar07 #3775 üzenetére
Forced to choose among listening through headphones to the LG V30 or to the Bel Canto Design Black ACI 600 all-in-one integrated amplifier I reviewed in April ($24,900), or through loudspeakers to the Aurender A10 network music player/server ($5500) in my main system, I'd choose the LG V30.
az komolyKöszi a linket
⊿sff⊿
-
stemplar07
őstag
Tömény olvasmány.. mérésekkel , szerintem Astell & Kern -ék hülyét kaptak tőle, ahogy az ,,ortodox,, HiFisták is de Aurender A10 network music player/server -el összevetni ($5500) az nekem is sokkoló volt , igaz ,hogy mindez az MQA képesség és hangminőségre vonatkozott , valamit én nem is tudtam, hogy a Tidal HiFi/MQA offline nem tölthető le sem a Fiio sem pedig az AK elég ,,húzós,, árú készülékeire X7ii/AK240/Astell & Kern A&Ultima SP1000 DAP ((1,2 milla)), ugyanakkor a V30- memóriakártyára is menti offline használatra akár.. ..
-
Sigma7
tag
Ez nagyon jó!
Én most nem tudom semmivel összevetni, de örülök hogy akkor se vérzik el. -
OPiiPO
veterán
eléggé durva . . . köszi a linket, jó kis vasárnapi olvasmány volt
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
stemplar07
őstag
LG V30 Hi-Res smartphone with MQA
érdemes elolvasni elég komoly ,A,, osztályú rendszerek (csilliós árban) közül ajánlottnak választották a V30-at ..
-
Palibá
tag
válasz stemplar07 #3768 üzenetére
stemplar07: Rendben, köszönöm a bíztatást, akkor megpróbálom így.
A zenét szerintem minden ember szereti, én is Viszont komoly fejhallgatóm nincs, csupán egy Thomson HED3203 CR/BN. Az eddigi telefonjaimon ezzel hallgattam a zenét, meg voltam elégedve vele, mert nem tűnt jobbnak a MediaMarktban még az 50ezres kategória sem (előző telefonjaimat használva teszteléshez a kiállított fejhallgatókhoz. Többnyire elektronikus zenét hallgatok, de tudom hogy ezeknél leginkább a basszus számít. Viszont a V30-al részletesebbek a zenék, még ezzel a kb 10K-s fejhallgatóval is. Még a trance és progressive house műfajban (is).turbuczn: A statisztikában a telefon készenléti állapotban, a képernyő a kamera és az android rendszer meg az android operációs rendszer általában a legjelentősebb fogyasztó. Semmi extrém app fogyasztást nem ír sajna. Miután megvettem, még nem laktam be egyből, és akkor is gyorsan merült. Újraflashelés lesz.
OPiiPO: Dobozt sajna nem kaptam hozzá, jófogáson vettem, és csak töltő volt meg kábel (ami nem is eredeti). Szóval nem tudom leolvasni róla egyszerűen a régiókódot.
dSERiES: Köszi, ha nem is bátran, de megpróbálkozom majd vele
DJ. Ru$y: Értem, rendben, köszönöm a tanácsot!
[ Szerkesztve ]
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
DJ. Ru$y
félisten
Elmondom, hogy az a regisztráció nem azt jelenti amit te próbálsz "regisztrálni"... Akárhova is regisztrálhatod, az a hibaüzenet azt jelenti, hogy nem a régiónak megfelelő SIM kártya van a készülékben, ergo, itthon SOHA nem fogod tudni frissíteni OTA-n, legjobb tudomásom szerint.
Ez anno G3-nál is így volt. Ne is erőlködj.
Fogadd meg a többiek tanácsait és számítógépen keresztül próbálj frissíteni, több programja is van erre az LG-nek, így biztosan menni fog.
-
turbuczn
tag
A merülés abszolút nem elfogadható. AOD-al 1,2-1,4 %/óra kb, anélkül ennél is kevesebb. Az alkalmazásokkal is lehet baja, azt pedig az akkumulátor használati statisztikában kellene látnod mi eszi ennyire. Próbáld meg alkalmazások nélkül, ha akkor is merül, akkor teljes újra flashelés.
Ui.: Én is frissitettem már géppel, nem volt semmi gubanc.[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Az LG support enyhén szólva ba...ék, hogy ezt mondta, meg fogja találni kábelen telefon modell/régió alapján a frissítést , mindegy hol van a PC ( eszem megáll miket nem mond egy suport )
nem kell reggelni !! letöltöd az lg bridge-t simán aztán már látja is az usb driver telepítése után ..ott lezs magyarul, szoftver frissítés aztán hajrá, letölt telepít, az előfordul, hogy lassan tölti le sajna, türelem ..
alap : telefon fullra feltölt mielőtt nekiállsz , ha az áramszünettől félsz :-) csináld laptopon :-) nem lehet baja .ha szereted a zenét és vannak fejeseid, imádni fogod , az én Sennheiser 660s-emmel a maga 150 ohmjával szól úgy mint egy Fiio X5iii . Kár ,hogy nincs rajta balanced out ( az annyival jobb ), bár miket írok amikor hamarosan egy telefonon sem lesz még sima 3,5 jack sem :-)
[ Szerkesztve ]
-
Palibá
tag
válasz turbuczn #3759 üzenetére
Elször is, köszönöm mindenkinek a gyors reakciót, segítséget.
Ez fura, mert ha nem a droid 7es, akkor nem tudom mi okozhatja a mások 8asnál 2x 3x gyorsabb merülést?
turbuczn: Nem hoztam át semmit, sima gyári beállítások visszaállítása, majd kezdtem telepítgetni a legszükségesebb programokat (nem is olyan sokat, meg ezeket már előző telefonjaimon is használtam). Egyedül a google-s kontaktjaim mentek fel automatán, amik a fiókhoz vannak kötve. Az appok közül semmi.
aTe014: Köszönöm, akkor emiatt a két apróság miatt nem feltétlen kell oreora váltanom, mert ezekszerint ott is ugyan ilyenek ezek a dolgok, mint nougaton. A navigációs sáv kis lehúzógombját beállítottam, köszi!
OPiiPO:: Régiókódot hol találom? Se a hardver, se a szoftver adatoknál nem találok ilyen menüpontot.
dSERiES: Köszönöm, ki fogom próbálni. Feltéve, hogy ugye nem romolhat el a telefon, bármi (bénaságom, vagy hirtelen áramszünet a művelet közben vagy ilyesmi) miatt?
stemplar07: Az LG Chat support egyébként nem javasolta, hogy otthon próbálkozzak a saját honlapjukon kínált szoftverekkel való szoftverfrissítéssel, inkább a váci úti szervízbe terelgetett. Felhívtam azt (a hivatalos szervízt), ott azt mondták, dual simes V30 modellt egyáltalán nem tudnak frissíteni, mert nincs nekik rá oreójuk. Rá akartunk nézni velük hogy honnan származhat a telefon, mivel nem magyar hivatalos forgalmazásból (nekem jófogásról, de előtte kitudja), IMEI alapján elvileg megállapítható, de egyik imei számomra sem dobott ki semmit a központi szervíz gépe, legalábbis a telefonba ezt mondta, és így még azt sem tudom, hová lehetne, melyik ország LG honlapjára regelni, hogy végre regisztrálva legyen a kis zenegép, és esetleg ota-n is kapjak frissebbet.
A Factory reset a gyári beállítások visszaállítása menüpont ugye? És szerinted nincs kockázat az USB-s frissítésben?A "Telepítse az USB meghajtót!" az 1-es és a 4-es fázisban is előkerül?
*Megtaláltam a honlapnak ezt a részét amit írtál, dSERiES linkjén
Köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Factory reset ..
utána az LG.hu-ról
,,Telepítse az USB MEGHAJTÓT!
Windows
Mac
2LG MOBILE SUPPORT TOOL (mobil támogatási eszköz) telepítése és végrehajtása
Letöltés
3Az USB kábellel csatlakoztassa a telefonját a számítógéphez.
4Telepítse az USB MEGHAJTÓT!
Kábelen meg fogja találni a frissítéseket, először a 7.1-et fogja frissíteni, utána az oreót, és utána lehet h még 1et, én így emlékszem , Valóban teljesen új készüléknek érdemes beállítani, én nem javaslom az előző telefonról való ,,áttelepüléseket,, .. -
vulnrea
aktív tag
válasz sonkuci #3752 üzenetére
Köszönöm a választ, gyors válaszra volt szükségem, mert ismerősöm vett ilyen telefont és variált sokat. A mostani készülékemmel mondjuk én sem vagyok teljesen elégedett, de max jövőre fogom csak cserélni addig még bőven lesznek új telefonok.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
dSERiES
senior tag
Üdv itt
Van egy ilyen alkalmazás a szoftverfrissítésre, szerintem próbáld meg ezzel.
Aztán ha fent a 8.0, akkor gyári beállítások visszaállítása (főverzió váltások között amúgy is javasolt), és utána kezdd el 'belakni'. Először gyorsabban merül általában mindig (ennyire azért nem), és idővel 'beáll' az üzemidő a normális állapotára.[ Szerkesztve ]
⊿sff⊿
-
OPiiPO
veterán
válasz MaxxDamage #3760 üzenetére
-
aTe014
aktív tag
Amikben én tudok segíteni:
- A Beállítások nem működik osztott képernyőben, mert nagyon értelme sem lenne, viszont egy facebook+youtube vagy youtube+gmail (ezt gyakran használom) tökéletesen müködik.
- A Kijelző-Előlapi érintőgombok-Gombkombináció menüpontban kapcsold be alulra az értesítési sáv lehúzását.[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
Januárban talán ideér az Oreo
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Palibá
tag
Sziasztok Srácok!
Kétségbe vagyok esve, vettem egy használt V30at a jófogáson. Dual simes.
Az egyik gondom, hogy az általatok említettekhez képest zuhan az akku töltöttségem. Készenlétben átlagban 5% fogy óránként, még úgy is ha a zsebemben van, tehát ha az AOD nem működik.
Nem, nem a dual sim miatt, mert bár számomra is nagyon nagy meglepetés és hihetetlen dolog, de amikor csak egy sim volt beletéve, még gyorsabban fogyott az akkuból a kraft.
A másik gondom, ami igazándiból csak az első miatt zavar (mert úgy gondolom talán az első is megoldódna a ha ezt meg tudnám oldani, de lehet hogy nem, ezt ti valszeg jobban tudjátok), az az, hogy 7.1.2-es az Androidom rajta, és nem tudom OTA frissíteni, mert azt írja ki hogy nincs regisztrálva a készülékem. LG honlapján regisztráltam, felhasználói fiókban látszik is, de a telefon még mindig ezt írja ki. (Egyébként egy pár napig a vásárlás után még az volt a frissítés akadája szerinte, hogy egyszerűen "nincs frissebb szoftver" (pedig már javában volt akkor is 8-as droid rájuk). Na most meg ugye regelni kéne szerinte, de a magyar LG Chat support szerint az a baj hogy hiába regeltem be hozzájuk a serial number alapján, mivel nem ők hozták forgalomba, ezért nem talál frissítést.
Hogyan tudnám lefrissíteni 8as droidra biztonsággal (nem kábelen mókolva aztán véletlenül téglát gyártva belőle), és egyáltalán várhatnék e jelentős javulást az üzemidőben a frissítéstől, mert más okot nem nagyon tudok ami indokolná a frissítést. Van esetleg egyéb?
(Jó lenne amúgy megoldani, hogy mondjuk hangerő gombbal tudjak hívást fogadni (kesztyűben egyszerűbb lenne felvenni), meg ha navigálás közben nem felül dobná fel a hívásfogadás lehetőséget a képernyő tetején amit nem érek már el olyankor. Meg jó lenne ha lefele simítva a főoldalon lehúzhatnám az értesítéseket, majd a bővített beállításokat ahogy apex launcherben (az is jó lenne, de akkor meg az ujjlenomat olvasóval nem tudom feloldani lezárás után egy jó ideig, ezért az nem játszik. Majd ha le van húzva a sáv, mellé kattintva felcsukódhatna, nem kéne seperni felfelé. Meg osztott képernyőn pl a beállítások nem lehet a youtube párja. Esetleg ezekből van valami ami a 8asban működik? De a lényeg az üzemidő lenne, hogy ne fogyjon készenlétiben 5%/óra. Ez megoldódna vajon OREO-n? Ha igen, miként kéne regisztrálnom?
Köszi a segítséget előre is![ Szerkesztve ]
-
sonkuci
tag
válasz stemplar07 #3755 üzenetére
pont ezt mondtam pl a v40 topikban, hogy ha beleraknak egy 4000es akut akkor "nagyon nagy nehéz vastag készülék" lehetne (lássuk be az lg-nél szinte biztos) és akkor az lenne a gond hogy bün ronda a telefon, senkit se érdekelne, hogy épp mekkora aku van benne és hogy elmegy vele hetekig a telefon.
na sebaj... -
stemplar07
őstag
kell venni egy P20Pro-t ,mivel volt tudom, hogy kva..jó, olyan éjszakai /rossz fényviszonyok / ellenfény fotókat telefonban nem csinál semmi ..DE, nem bővíthető , nagyon nagy nehéz vastag készülék, és gyakorlatilag nincs füles kimenet, az átalakítóval meg sz..r . nincs mindenre jó telefon.. kinek mi a fontos ez alapján kell dönteni , nekem a DAP/HeadAMP funkciója ami tetszik, amúgy nem lennék LG fan ..( főleg ,hogy egy samu/hüvelyhez képest 1 ég gar van csak ..
[ Szerkesztve ]
-
sonkuci
tag
válasz vulnrea #3750 üzenetére
megbizható.
akkuidőben kurva jó.
nem fagy le a kamera se, meg semmi se.
olyan képeket csinál amilyet. ez erősen szubjektiv kinek mi a jó/mi tetszik (nekem nincs vele bajom, de én nem is 10000x-es nagyitásban nézem a kép hátulján lévő hegyeket hogy mennyire elmosódott vagy pixeles vagy szar a fókusz). nem kell majd szégyenkezned miatta, az egész biztos.de ahogy a kollega is emlitette, ezeket már bőven kivesézték itt. (főleg az akkuidőt )
[ Szerkesztve ]
-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízható a V30? akku időben, hogy szuperál? kamera nem fagy le pl. hidegebb időben? ezt a G6 produkálta nálam és folyamatosan újraindult a készülékem és az akku is merült jócskán télen ilyenkor. A kamerája így pár hónap elteltével a versenytársakhoz képest milyen fotót készít?
Köszönöm a válaszokat.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
jacis
nagyúr
válasz stemplar07 #3744 üzenetére
Nekem tetszik. Két bajom van vele: a tele lencse nagyon gyenge képeket csinál, a két szelfi kamera is maradt olyan gyengusz mint a V30-on.
Bíztam benne, hogy kamerában erősödik majd.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dSERiES
senior tag
válasz dajkapeter #3747 üzenetére
Igen, V30-hoz nagyon közel van, talán jobb kijelző, boombox hangszóró, jobb proci + kamerák. Üzemidőre kíváncsi leszek a jövőben hogy alakul, nem úgy néz ki hogy jobb lesz mint a V30, sőt.
MKBHD G7 Plusnak hívta de a V30-ról se sok előrelépés.
Valami soft touch hátlapról volt szó, de máshol nem látok említést róla, szóval...
Nekem annyira nem adja, hülyén is néz ki, de ez ugye kinek mi jön be kategória⊿sff⊿
-
dajkapeter
senior tag
Valójába nem történt túl nagy előrelépés a V30-hoz képest. Egyel jobb proci, 4 helyett 6 giga ram, hátul plusz egy tele kamera. Ezen kívül mit hozott még? Vagy csak nem vettem észre... Nekem úgy tűnik lényegében nem fejlődött, csak frissült. Meg hát notch...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
babosmiki
addikt
Jó lett, formára nekem ez jobban bejön mint az elődje. A kamera rendszer pedig dicséretes.
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
OPiiPO
veterán
elötte még egy V30-at is kell vennem
-
stemplar07
őstag
Bemutatkozott az LG V40 ThinQ
Jack Quad Sabre , Poled, 3 kamera , 845/6Gb .. mi kell mégNa kb 9 hónap múlva ,,jóáron ,,
-
SZATA
senior tag
Mit kell tudni a type-c kábelekről? Valami speciális kell?
Rendeltem 3 db Blitzwolfot (PVC verzió), de még nem ért ide. Az szerintem tud minden qc szabványt, remélem jó lesz.
-
turbuczn
tag
válasz Eltömődött #3741 üzenetére
Köszi
-
turbuczn
tag
Tudja valaki hol lehet majd online követni a v40 bemutatót?
-
DonMaster
addikt
qc3.0 töltött próbált már valaki 18w és 20w-osat gyári az16,2w -os
megy vele honan rendelte stb. sp835 támogatja a qc3.0 de a gyári töltö fast charge és gyors meg minden, de lenne különbség a gyári és egy 20w-os qc3 között ?[ Szerkesztve ]
-
dSERiES
senior tag
Én itt meg itt nézelődtem anno amikor a V20-hoz kerestem, én a német amazonról rendeltem 1 pakkot (QC 3.0-ás töltő, kábelek, autós töltő), azóta is hibátlan minden.
Úgy tudom nem mindegy milyen fajta kábelt használunk (gagyitól lehet vmi baja a töltőcsatlakozónak vagy az akksinak talán..).A 'fast' az az hogy 3.1?
⊿sff⊿
-
aya
addikt
Tanácsot esetleg tudtok adni: type c fast usb kábelt keresek, honnan érdemes rendelni ?
Esetleg vett már innen valaki pluszba?
Amit kintről rendeltem az sajnos 3 pinesnek tűnik nem gyári speciálisnak....悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
_Ata_
tag
Sziasztok! Bevallom nem olvastam vissza a hozzászólásokat, de hátha valami egyszerű megoldás van az alábbi problémára: Az akku egy éjszaka alatt 50% ot is képes merülni, úgy, hogy minden alkalmazás ki van kapcsolva, a részleteknél csak az android rendszert írja.. Egyszer már nyomtam egy factory resetet, akkor minden jól működött, aztán pár hétre rá megint visszatért Lehet valamit kikacsplni ami okozza ezt?
-
OPiiPO
veterán
válasz stemplar07 #3730 üzenetére
#3728-#3729 miért lett kimoderálva?
-
DonMaster
addikt
próbálta valaki a deezer hi-fi szolgáltatását v30-al ? kihozza azt amit kikel neki ?
-
stemplar07
őstag
Massdrop x Sennheiser HD 58X Jubilee
Sennheiser gyártmány, de egyedi gyártásban a Massdrop-nak, olcsóbb csomagolás, no díszdoboz picit egyszerűbb kivitel, de a tudás az ua. konkrétan az a fejes a legjobb a 200 dolcsi alatti kategóriában , nagyon közel van a 660S-hez ami ugye 140 ropi... a Sennheiser HD 660 S-t is azért kockáztattam meg méregdrágán, mert a 150 ohm barátibb mobileszközökkel, mint a súlyos 300 ohm HD600/650/700 ...[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Lassan át lehet keresztelni a topikot... "Melyik fülest vegyem?" Ehhez mit szóltok?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Sigma7
tag
válasz stemplar07 #3717 üzenetére
Szép ez a Red is, köszönöm, de most jól elvagyok a 612-essel. Az első nyitott fülesem és nagyon meglepve és vigyorogva hallgatom vele a régi zenéimet is. A 660 is fel fog deríteni pár új részletet azt sejtem...
Nem ismertem ezt az oldalt, körülnézek majd rajta. -
OPiiPO
veterán
válasz stemplar07 #3716 üzenetére
Még soha nem rendeltem Massdrop-ról, és látom hogy a fejes is nem boltban kapható példány - miről is van itt szó? Mondjuk erősen jókat írnak róla, tetszik eddig.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
V30 dual SIM-et tudja valaki hol érdemes keresni, ahol esetleg raktáron is van?
(garos és egyéb dolgokkal tisztában vagyok)"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
-
Sigma7
tag
Én egy 120 Ohm-os Akg K612 pro-val hallgatom és azzal is gyönyörűen szól. Hallani a DSF és egy magas felbontású FLAC között a különbséget. Egy nemrég ajánlott lejátszóval, az Onkyo HF Player-rel. Minimalista, Oled-hez tökéletes sötét tónusú és az általam ritkán használt EQ-re se közönséges.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz stemplar07 #3708 üzenetére
egy ilyen nyitott fülesre már régen vásik a fogam, jelenleg egy Yamaha MT 220 és impedancia adapterrel tolom - nagyon jól szól, de azért ideje lenne feljebb lépni már
-
babosmiki
addikt
válasz stemplar07 #3712 üzenetére
Gondolom, el sem tudom képzelni.
-
babosmiki
addikt
válasz stemplar07 #3706 üzenetére
Gratula!
-
dSERiES
senior tag
-
stemplar07
őstag
Kösz ..kb 5 órája hallgatom . eszméletlen ,,mintha a zenéim remake-k lennének , átdolgozásban ..el nem tudom mesélni a különbséget, pedig az az ath-ad900x sem vacak füles .. de ez olyan mint ha egy sebész lenne , és nagyon bírja a Sabre
most már tudom miért ilyen k...va drágák.. de mind1 ez egy hobby és élvezet ..
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz stemplar07 #3706 üzenetére
erősen jól néz ki, gratula
-
stemplar07
őstag
válasz turikcsaba #3704 üzenetére
Ha rám hallgatsz , high gainben hallgatod ha 50 ohm alatti füleseid vannak , DE ehhez nem kell rootolni nem csak a hangerőt növeli, hanem a quad dac is szebben szól, hisz nagy erősítésen kis hangerőn a torzítás is kisebb,.. itt egy link a V10 összefoglalóból (az összes V szériánál és G6/7-nél is műxik), egy adapter+egy impedancia növelővel át lehet verni az ESSabre-t.. normál/aux/high módba lehet tenni , Az összefoglaló 1.8 Hi-Fi audio részében le van írva módszer (Hardveres minőség javítás , kb 5000 ft-ba kerül a 2 kütyü. (megéri és no root) valamint a Poweramp Beta javasolt,gyönyörűen szól.
[link][ Szerkesztve ]
-
turikcsaba
csendes tag
valaki probalta mar root-al a high gain modot vagy van rola tapasztalata, hogy az pontosan mit csinal? csak megnoveli a hangerot a fulhallgato kimemetre vagy eszrevehetoen szebb is lesz a hang? lehet kirootolnam ha valtozna a hangminoseg, de ha csak hangeroben vantozik akkor hagyom, mert igy is erzem, hogy suketulok megfele:d
-
stemplar07
őstag
válasz bakosarpi #3702 üzenetére
mondtam én HighGainben megnyílik az egész világ ,..én az ATH-AD900x-et még a Fiio X3 idején vettem, alig volt vele hangja, ( majdnem eladtam szegényt..) aztán a V10 óta a maga 36 ohmjával az egyik legjobb füles ami valaha a fejemen volt ,de ehhez a Sabre dac/amp kellett HG-ben , de a Sennheiser HD 660S -is gyönyörűen szól vele ..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Politikai mémek
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Vicces képek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bestbuy játékok