Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz tomboy0013 #3695 üzenetére
Én már a múltkor szóvá tettem,de azt kaptam,hogy mobilról van és menet közben! Bármit is jelente ezt olvasni kegyetlen!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
muszi0521
aktív tag
Hali a frisités után az üzemidő hogy alakult nálatok ?
-
DonMaster
addikt
válasz tomboy0013 #3684 üzenetére
Lg km900 lg o3d lg g2 g2mini g4 es most v30 jah nem volt lg m . jo vicc . kr be jon elsokent vagyis mar jott eu. Modelekre varhato az 1 honap. Ha a megnezed ez evben a google is korabban adta ki mint szokta. Kesobb lattam hogy maradt a v21 h val a 8.0. Y utan van meg betu amit mas regioban sem hasznaltak de oke akkor emiat ami biztos hogy a v29 azok a tesztverziok lasd g4 nel azok viszon lengyel szokot jonni elsokent . nem mondom azt hogy varom a 9.0 lat de erdekelne az abban jovo ujjitasok de ettol fuggetlenul 100% ig megvagyok elegedve a v20y al is.
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
aya
addikt
Nem tudom mennyire aktuális, megjött a szeptember 1 fríssítésem. Eu 64gb verzióra.
Közben látom páran már írták.[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz DonMaster #3683 üzenetére
Nem tudom volt-e G3-ad, és onnan vagy ismerős, de ott sem jelentett alverzió váltást a 20-21 váltás, szimplán, ahogy a többiek írták, elfogyott a betű a 20 mögé, sok a régió, sok a difi. Ennyi.
Pont, hogy nem kell, hogy 8.1 legyen.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
gretzky77
veterán
válasz DonMaster #3683 üzenetére
Igen az az 1 hónap erős lesz,jó ha jövő év elején megkapjuk sztem,de ne legyen igazam! Hozzáteszem abszolút elégedett vagyok a 8.0 val is!
Számozás szerint igazad lehetne viszont fentebb írtam ez bizony 8.0iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
DonMaster
addikt
válasz gretzky77 #3675 üzenetére
Nem elem bele magam kb 1honap es jon a 9.0 szoval annyira nem zavar. De ha sima 8.0 lenne akkor v20betu lenne es nem v21betu. A v30a betu lesz majd a 9.0 droid a 21 pont a 8.1 kell legyen szamozas szerint. Nah mindegy mondhatni a 9.0 varom de nem ugy hogy legyen azonnal csak erdekel milyen ujdonsagokat hoz
-
-
gretzky77
veterán
Na Bridge-n nekem is lejött és igen 8.0 még!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
babosmiki
addikt
válasz stemplar07 #3678 üzenetére
Reméljük így lesz, és már leállnak a többiek is ezzel az üveg szarral...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
stemplar07
őstag
válasz Eltömődött #3677 üzenetére
3 cam+ szoft hátlap? Vegre egy telefon amire nem kell hátlap tok ? És nem csúszik mint a hal ...
-
Eltömődött
újonc
-
DonMaster
addikt
válasz stemplar07 #3670 üzenetére
megnéztem ott se adja a v21h-t akkor majd később lesz 8.1-es droidom.
-
dSERiES
senior tag
válasz dajkapeter #3663 üzenetére
Nekem se talál semmit még. V20y-EU. Ez akkor a 8.1 ha V21 vagy csak kifogytak a betűkből?
Neten se találok nagyon infót.⊿sff⊿
-
jacis
nagyúr
-
gretzky77
veterán
válasz dajkapeter #3663 üzenetére
Szia és neked EU modell van? Köszi
Nekem EU-s és nem talál frissítést![ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Jött egy V21h-SEP-11-2018 verziójú frissítés (286,08 mega), mely biztonsági frissítést ír. Ahogy látom a fórumba még senki nem írta. Ma jött, 4G-n keresztül.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
DonMaster
addikt
lte+gps bekapcsolva
134ora készenlét, 53ora kis használattal,
gyári akku app 3napot ír. tehát 3-5nap attól függöen hogy menynit használod és milyen modban , energia takarékosban 130+ora , normálmodban a 3nap de ez a akksi app szerint, átlagosan én használattal 2-3naponta töltöm 3-4ora sot-al de 35-45%-on ál még akkor mikor töltöm.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
válasz DJ. Ru$y #3656 üzenetére
Majd a boltban úgy kell kérnem...aztán vagy lesz, vagy nem.MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
fPApi
őstag
válasz dajkapeter #3655 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem használom. Elsősorban munkához használom, így van, amikor folyamatosan használatban van, de van olyan is, hogy hosszabb ideig csak telefonként üzemel, ezért érdekes mindkét használat fogyasztása.
Egyébként meg miért nem lehet a kérdésre válaszolni, miért kell mindenbe belelátni dolgokat?[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz MaxxDamage #3652 üzenetére
A koreai nyilván koreai régiós.
Magyar nyelv elvileg van benne, szoftver majdnem ugyanaz, mint a sima V30-é.
-
dajkapeter
senior tag
Nem tudom ki az aki vesz egy ilyen telót azért, hogy ne használja. Ez nekem valahogy nem fér bele...
Nálam átlagba 4,5 óra kijelző jön össze. Energiamegtakarítás kilőve, állandó bluetooth kapcsolat az aktivitásmérővel, helymeghatározás aktív, sokat alizok, sok viber, 2 órányi zene hallgatás, google, chrome és némi instagram, wazze, telefon. Lehet, hogy én használom rosszul...
-
DonMaster
addikt
-
fPApi
őstag
Sokan írják, hogy jó az akku idő, látszanak a 6 óránál is több képernyő idők, amelyek szuperek. Viszont engem az is érdekelne, hogy mennyit bír, ha éppen nem nagyon használom (kvázi a készenléti idő). Tudna valaki erről is infót adni?
-
Én azt kérdezném, hogy Koreai V30+ Blue (4/128GB Dual SIM -es) az milyen régiós? (olyat szeretnék venni mindenképp - Magyar nyelvűt)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mitoman
tag
Sziasztok, duál simest hol érdemes venni most ? több helyen ráemeltek egy 10-est a napokban miért pont most? A magyar garin kívül milyen hátránya van a duál simesnek?
(volt már v30-am, de eladtam 2 hónapja, hogy régi 1 sim kékről, 2 sim ezüstre váltok, ez a telefon annyira jó hogy szerintem nincs most alternatívája, az akku idejére gyakorlatilag minden töltés után újra rácsodálkoztam.)* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
turbuczn
tag
Ha minden jól megy, októberben elindul Koreából az Andriod 9 frissítés V30-ra. [link]
-
jacis
nagyúr
Nekem most 6 hónapos a telóm és még mindig nincs beégve. Ez előtt egy S7e telefont használtam az már fél évesen látható beégéssel rendelkezett. Egyébként azt tapasztalom, hogy az LG féle OLED kevesebbet fogyaszt mint a Samsung AMOLED kijelzője.
Más: más is annyira várj a jövő hét szerdai V40 bemutatót mint én?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dajkapeter
senior tag
Beégéshez annyit, hogy nekem először volt egy kis félelmem a kijelző miatt. Ahogy írtam nem sokkal azt követően, hogy megvettem egy kis szellemkép volt látható. De ez úgy volt, hogy a lámpa alatt lett hagyva és az AOD órája a számológép szürke felületén fátyolosan látszódott. Egy pár percig. Másnap már nem láttam. Az volt nekem az első és egyetlen alkalom. Mindig automatán van a fényerő. Beégést nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
"tehát bármelyik dual-SIM-es az EU-n kívüli és csak bolti garis?"
- igen"Ha kell az 1 év LG gyári gar, akkor csak max a 64GB és single-SIM-et szabad nézni?"
- az egy SIM az biztos, a másik feltételben nem vagyok tuti"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
V@ns
aktív tag
Igazából ma majdnem bementem az Eurocenterbe és megvettem, de visszafogtam magam, szeretnék még tájékozódni előtte.
- ez az OLED-POLED beégés dolog mennyire valid? Annyira sok V30-at érintett ez? Vagy csak volt 5 ember a Földön és fel lett kicsit fújva?
- próbáltam csemegézni, pont volt itt szó a DNG/RAW-ról, tudna nekem valaki mutatni akár kidolgozott akár kidolgozatlan DNG-t?+1 most a komment miatt: tehát bármelyik dual-SIM-es az EU-n kívüli és csak bolti garis? Ha kell az 1 év LG gyári gar, akkor csak max a 64GB és single-SIM-et szabad nézni?
[ Szerkesztve ]
-
bakosarpi
tag
válasz stemplar07 #3317 üzenetére
Végre megerkezett az általad linkelt, két kütyü. Egyszerűen szuper, most már minden eszköznél aktív az erősítés. Köszi!
Egy betegség gyógyszerrel 1 hét alatt küzdhető le, gyógyszer nélkül 7 nap...
-
SZATA
senior tag
Nektek a fb app ikonon megjelennek az értesítések (számmal)? Nálam minden engedélyezve van, de mégsem működik, pedig előtte a G4-en jó volt.
-
törölt tag
V30 tulajok,valaki megnézné nekem,hogy gyárilag van e "High Contrast" téma a telefonba?Köszönöm!
-
turikcsaba
csendes tag
koszi a tippet, eloszor felveszem a kapcsolatot majd a bolttal ahonnan vettem, elvarnam toluk hogy mukodokepes termeket adjanak el, aztan ha esetleg nem hagynak magukat es nincs mas lehetoseg, akkor veszek egy olyat mert igy ejszaka az allando kijelzoebresztes szerintem fel ev alatt tonkrevagna az oled-et
-
DonMaster
addikt
válasz _Moriarty_ #3631 üzenetére
ez tiszta csak ha nincs 4g akkor gsm 2g 3g stb. van vagy ha az sincs akkor más telon se sokkal jobb.
nagyon kevés ilyen hely van.
4g-s és volte-t azért irtam mert félre értetelek azt hittem 4g hivás only-n vagy de igy oké-LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz DonMaster #3630 üzenetére
Nem a VoLTE-ról írtam, hanem arról, amikor fix 4G-re van állítva a telefon, de mivel gyenge a jel, ezért konkrétan teljesen lemászik róla és 0 térerő van (elérhetetlen vagyok). Ilyenkor egyszer csak érkezett egy sms a nem fogadott hívásról. Előző telefonjaim írták is a jel nélküli időt, bizony nem kevés szokott lenni. Ezért fix 2G-re voltak aztán állítva, az stabil volt. Ha mobilnetet akartam használni (nem itthon), akkor vissza kellett állítanom. Ezért lenne lényeges a vételi képessége.
Ha 2G/3G/4G-re állítottam, nagyon merültek.Más: ma voltam MM-ban, megtapogattam, próbálgattam a telefont, nagyon tetszett, bár ott horror ára van, 300k
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz _Moriarty_ #3600 üzenetére
milyen szolgáltató mert csak t-mobile-nál van volte többinél ugyan ugy lekapcsol 3g-re.
amugy szerintem a 4g--je telenor-nál nagyon jó kb pincében láttam edge-et máshol 4g . wifi is rendben van bár az inkább hely függő hol milyen falak stb stb. ezt nehéz megmondani, hogy jó lesz-e ahogy kb a 4g-t is nekem jó lehet ettöl függetlenül neked nem lesz oké .LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
kisdobos0111
aktív tag
Nekem nagyon rossz volt a vétel a hangminőség is rossz volt, én is város szélén dolgozom. Wifi pedig ahol még az s8-al volt a v30-al nem. El is adtam.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
-
gretzky77
veterán
A szolgáltatós dolgot általánosságban írtam LG esetén,nem kapható a V30 szolgáltatónál sajnos!
Elnézést igen elsiklottam a 128gb felett,hogy az nem EU modell így azt nem veszi be az LG!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
V@ns
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #3620 üzenetére
Hajaj... szükségem van a dual sim-re, és kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy nem 3 slotos telefon lesz, hanem hülye hibrid tálcás, de akkor már legyen nagy a saját tárhelye.
Ha bele kell pattintani egy karit akkor bukó az egész.
Mi A2 Lite-tól kezdtem a keresést, végén meg már azt mondtam le van szarva, a V30 k.rva jó és 128 elég lesz. -
DJ. Ru$y
félisten
128 GB-os változatot sehol... Arra az LG nem is vállal semmilyen garanciát, mert nincs EU-ban ilyen modell, csak a boltba viheted, ahol vetted.
Miért nem veszel egy 64-es EU-s modellt és raksz bele egy 128 GB-os kártyát pluszba?
-
Mik76
senior tag
válasz Pistakiss #3603 üzenetére
Egy pillanatig en is azt hittem ez szivatas, de mivel lehet hogy nem, ezert leirom hogy a helyes valasz a 2 a raw, es az 1 az automata. Valoszinuleg a tukrozodo halogen spot verte at az automata feher egyensulyat, azert lett ilyen nagyon kek. Viszont ha jol megnezed a ket fotot es tudod valtogatni gyorsan valami kep szerkesztoben akkor lathatod hogy a bokrok, a haztetok siman elveszitik a kevesbe kontrasztos reszleteket. Csak a legharsanyabb kontrasztos elek maradnak meg. Plusz a tultolt sharpening meg noise removal mindenfele fekete konturokat eredmenyeznek. Mindez a raw fotonal kikuszobolheto. Szoval a kamera sokkal tobbet tud annal mint amit az automata mod mutat.
Itt egy masik teszt ma reggelrol. Reggeli feny, nagy tavolsagok, jo sok atmoszfera minnel tavolabb nezunk. Ezuttal egyertelmuen neveztem el a fileokat a konnyebb erthetoseg vegett.
Ugy tunik igy mar nem teved annyit az automatika, legalabbis akkora extrem elteres nincs mint a multkor. Sajnos a tulkontrasztositas es a tulszaturalas itt is lathato, ugy vettem eszre a sargat pl eleg erosen vissza kell huzni a novenyzeten, es a kekitest is hajlamos tulzasba vinni az automatika. A szetkontrasztositott tulelesitett elek szetbarmoljak a tavolban levo dombokon az epuleteket, sotet (konkretan mindennel sotetebb) kontur csikokat rajzolva korejuk. Ez akar meg tunhet ugy is hogy huu de eles, de ha megnezi az ember hogy a teljes harmonia meg lett torve az elek menten akkor latszik hogy ez egy mesterseges valosagban igy nem letezo el. A tavoli dombokon pl a hazk is eltunnek az automatan.
Amugy ilyen fotot eleg nehez mobilon behuzni szepre. Hianyzik az eger, meg egy nagyobb kijelzo. Mindenesetre akkor is inkabb ez mint az automatika. A vegeredmeny miatt megeri szerintem.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
V@ns
aktív tag
Melyik szolgáltatónál lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Fail3D! #3612 üzenetére
Nekem van Facebook is Messenger is,Viber meg egyebek! Tudom SOT meg SOT között is van ám különbség nem mindegy,hogy milyen programmal használatával éred ezt el! Semmi extra trükköm nincs amúgy, fényerő automatán van és nem kapcsolgatok semmit ki-be! Mondjuk én Chrome bétát használok!
Pl én 1 óra 13 perce húztam le a töltőről és azóta 1ó 6p a SOT,mert sokat nyomkodtam,olvastam és jelenleg 95% az akksi![ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
válasz gretzky77 #3611 üzenetére
6 ora sot? Nekem nincs fb app, telepitve.. Messenger van, gmail( de keves a mailem maiert szinkronizalna.. Auto villagositas de 5 orat 1 nap alatt sem erek el. Foleg chromban bongeszek... Szoval az ilyen akku ido hogy erheto el? fenykepezes ritkan, navit nem is szamolom bele ehez a sot idohoz...
-
gretzky77
veterán
Szia!
1. Az üzemidő tényleg nagyon jó! Nem kapcsolgatok ki semmit,gps mindig megy,ha kell nem akarok szüttyögni a be ki kapcsolási wifi vagy mobilnet mindig aktív elég sok program van telepítve így nekem 1,5-2 nap használattal simán megvan a kb 6 óra SOT sztem ez a mai viszonylatban bőven jó! Persze le lehet meríteni 1 nap alatt is de akkor a SOT bőven több! Nincs szégyenkezni valója, sőt!
2. A szolgáltatós készülékekre 2 év gari van egyéb esetben 1 év,viszont ha normális GSM boltban veszed és kapsz rendes adásvételit vagy számlát amin szerepel az imei és normálisan ki van töltve akkor a márkaszerviz garanciában javítja! Nagyon korrektek sztem!
3. Sajnos ezt nem tudom,viszont én is budapesti vagyok így ha össze tudjuk egyeztetni akkor egy kávé mellett megnyomkodhatod az én V30-am!
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Megint beszagoltam a topicba kicsit, kéne cserélni a telefonomat...
Letettem a 256GB-os V30-ról (vagy mi a szép neve, LG V30S+ThinkQ? ), elfogadtam a sorsomat, hogy csak 128GB-os lehet.Kérdés:
- Tényleg ilyen bitang király az üzemidő ezzel a "kis" 3300-as akksival?
- LG hány év garit ad (normális) boltban vásárláskor?
- Valahol meg lehet taperolni ezt a gyönyörűséget? Budapesten tudtok valami helyet? (Főleg Pest.)Válaszokat előre is köszönöm!
-
stemplar07
őstag
válasz _Moriarty_ #3604 üzenetére
Ahogy mondtam is a Wifiben nem fogsz csalódni , ezt biztosan mondhatom, ua. mint az S8 (másfél évig az volt) és ua. mint a P20Pro (egy hónapig, pont a hangja ..illetve nem volt hangja ..miatt dobtam, hiába tudott sokat esti fotókban.. illetve a nem bővíthető tár stb)
a V30 egy most nagyon jó árérték arányú és a legjobb! hangú telefon ,..én belevágtam egy 400GB-os Sandisc-et és kész a DAP is
4G , a Samsungot tartottam a legstabilabbnak, ebben, bár volt egy S7 ami katasztrófa volt 4G-ben .. volt V10-em ott az EU modellekben gond volt a 4G visszaváltással , de.. csak a Tkom esetén ..a V20 már semmi ilyet nem produkált .. voltam vele külföldön is végig volt 4g , nem volt gondom ott sem ,( látod ugyanezt a P20Pro esetén már nem mondhatom, Triesztben nyáron csak 2G volt , ott álltam wazze.. nélkül , még jó hogy volt fent egy iGo is ..)
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz AeSDé Team #3605 üzenetére
Szia!
Gondolod?
Én így látom, ha nem így van, akkor majd megmondja, melyik melyik[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
a mobilnet bekapcsolás/kikapcsolásnál rákérdez (v20rol jovok) viszont nem látom utána hogy be lenne kapcsolva. (két nyíl volt ha jól emlékszem) hol tudom ezt beállítani? kösziGalaxy S23 Ultra
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz stemplar07 #3602 üzenetére
Persze tudom, hogy nem összefüggőek, a wifi és a térerő, csak mindkettő érdekel.
Ami nekem fontos, abban tudom, hogy jó (akksi, audió- és fotós képesség), de elvérezhetne nálam, ha folyton sms-t kapnék nem fogadott hívásokról.Azt hittem megtaláltam a számomra tökéletes mobilt a Huawei Mate 10 Pro-ban, de audióban kifejezetten gyenge volt és wifi erősségben sem remekelt. 14 napos elállás lett a vége. Most biztosra mennék. Ha ez sem jön be, akkor még egy jó időre társam marad a HTC-m, nincs jobb alternatívám.
-
Pistakiss
őstag
Szia!
Szerintem az 1. a raw, a 2. az automata. A raw-nál egy kicsit túllőtted az élességet és a fehéregyensúly sem tökéletes, valahol a kettő közt van a jó kép"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
stemplar07
őstag
a wifi és a mobil térerő nem függ össze,ha jól tudom, külön antenna van.. a Wifivel ha nem ragaszkodsz az 5G-hez akkor nem lesz gondod .. a 4g térerő kérdést ki kellene próbálni, mert tapasztalatom szerint az LG ebben azért nem remekel ,( S8 és P20Pro-hoz képest autópályán tapasztalok ingadozást a V30-al, bár szépen visszavált 3G-re ) a V20-al nem volt 4G gondom, de a V10-el igen .. szóval a puding próbája..
-
Mik76
senior tag
Csinaltam egy raw/hdri osszehasonlitast. Alkonyatkor keszult szoval nehezitett palya a kameranak. A hdri-t automata modban csinaltam, a raw-t nyilvan manualisban, es a lightroom androidos appjaval huztam be a realis kinezetre. A kulonbseg oriasi, erdemes letolteni es oda vissza hasonlitgatni oket. Nem is kell megemlitenem hol lathato nagy elteres, mert kb mindenhol. Gondolom nappal azert kevesbe lenne extrem az osszehasonlitas.
Mivel nincs allvanyom, a hatso terasz ablakara nyomtam ra a telefont. Dupla uveg, sajnos az ebedlo egyik spot lampaja lathato az egbolton, nem ufo vagy ilyesmi. Ami a vad feher egyensuly elterest illeti, a tukrozodo spot lehet az oka, de ami a reszletek elkenodeset illeti es a vonal elesseg teljes hianyat, azokra nem lehet magyarazat.Ratok bizom melyik keszult automata uzemmodban...
Majd csinalok kevesbe necces szituban is osszehasonlitasokat.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Politikai mémek
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 - origami
- Vicces képek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán