Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz kakuk100 #1048 üzenetére
"A törvény nem ismerete nem mentesít a felelősség alól" szal ha hülye voltál és benézted majd a szerviz elhajt a fenébe akkor így jártál. Igenis tájékozódni kell mielőtt 200k-s telót veszel mutyialuljáró gsm-ben, hogy az adott márkaképviselet foglalkozik-e vele. Nem csoda, hogy megy a sírás a fórumokon...
aTe014: pár hete facen kérdeztem akkor azt írták csak ezüst van nekik, de persze változhatott a helyzet
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kakuk100
őstag
válasz DJ. Ru$y #1047 üzenetére
Lehet, hogy a garanciával gond lenne, bár ha viszi valaki az itthoni számlát nem biztos. Ha veszel egy V30 at egy itthoni boltban számlával nem vagy köteles tudni hogy EU-s vagy nem. Persze ezt lehet csűrni csavarni de azért az ár is számít. 100 e. Ft. differencia nem semmi.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz kakuk100 #1045 üzenetére
Ahogy koxx mondja, mivel nem EU-s példány, így bolti garanciád van... Az meg olyan, amilyen. Nekem az EU-sra vállalt 1 év gyári LG garancia szimpatikusabb...
Megtolom a 64-es kártyámmal vagy a 128-assal a simát és kész is, kár, hogy a Smart-nál csak ezüst van...
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
polberto
tag
Sziasztok!
A HK(Hongkong) verziós vállalható szerintetek?
Magyar nyelv, frissítés, 4G? -
jacis
nagyúr
válasz dajkapeter #1026 üzenetére
Ez így egy extrán jó ár.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Pistakiss
őstag
Szia!
A kérdésed érthetetlen! Ha távolról fényképezel, milyen közeli témát szeretnél megjeleníteni? Vagy távolra fókuszálsz, vagy közelre, ennyi! Autófókusznál fókuszálj a közeli témára, az exponáló gombot félig lenyomva és azt tartva állítsd be y képkivágást!
Remélem segítettem."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
MODERÁTOR
válasz Remekelek28 #1033 üzenetére
Én FB-on és emailen beszéltem velük, mindig gyorsan válaszoltak.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
Quqesz
nagyúr
Uhhh, smartshopban 187e és eus.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kakuk100
őstag
Szerintem EU-s modell. Úgy tudom, hogy a kék és 64 GB-os általában Eu-s. Persze meg kell kérdezni és a dobozon is rajta van.
Tuti, hogy a MM. tette olyan magasra az árat nem az LG pedig mindenki szegény LG-t szidja.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
kérdezd meg ,de eddig nem volt gond elfogadta az Lg ott vásárolt telokat....
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
WinstonWolf
senior tag
válasz DJ. Ru$y #1023 üzenetére
Az Aqua-val csak óvatosan. Amikor Samsung monitort akartam venni, náluk volt a legjobb áron. Amikor odamnetem kiderült nem samsung garisat adnak, hanem saját garanciás a készülék. Igaz, hogy nem egy sarki bolt, meg múltjuk is van, de én akkor se ott vettem meg...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
dajkapeter
senior tag
Ez vajon EU modell? Túl jónak tűnik az ára... Több mint 110e-rel olcsóbb a MM-től
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
Azt hiszem Aqua csak magyar készüléket árul, és náluk is van. Aqua V30 kicsit jobb áron, szolgáltatót kivárom, ha addig nem döglik meg a G3.
-
Quqesz
nagyúr
válasz S e t h #1015 üzenetére
Egyetértek
dajkapeter
Én már megléptem, s8+ lett.MM-en meg ne húzzátok fel magatokat, tudják ők hogy kell ezt csinálni, ha nem így lenne már régen csődbe mentek volna. Még magas árak mellett is sokan vásárolnak náluk(pl cégek is). Aztán meg akcióznak, amikor is a 100%-os haszonból már csak 90% marad meg nekik
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kakuk100
őstag
válasz WinstonWolf #1019 üzenetére
Szerintem nem az LG szabta ki a fogyasztói árat hanem a MM. aki mindig sokkal többért ad minden új terméket mint más cég. Gondolja, sokan várják és egy jó telefon aki nagyon szeretné az úgy is megveszi.
-
Womb
senior tag
Van valami infó róla, hogy mikor érkezik rá Oreo?
-
WinstonWolf
senior tag
válasz turbuczn #1005 üzenetére
Menjenek a jó tetves k. Anyjukba! Van pofájuk ilyen áron egy kiherélt készüléket ennyire megkésve idehozni? Minek néznek ezek minket? Mocskos tetves brigád. Most írták le magukat nálam végérvényesen. Nem bántam meg, hogy Note8-at vettem. 300 000 ből kijött rá még teljes körű biztosítás, meg még egy év gari. Nagyon nem mindegy.
LG= Legyünk Gyengeelméjűek!
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
dajkapeter
senior tag
Duna pláza MM, csak Q6 van kint. G6-nak nem láttam helyet.
Mostani megjelenés ide-oda ez lassan egy 1 éves hardverrel szerelt telefon, amit fél éve mutattak be, lassan 3 hónapja kapni az osztrákoknál. S8+ kategóriája, annak meg már lent van az ára. Ez a hozzáállás árazásban nekem egy kicsit erős. Ennél olcsóbb a note8, ami közel vele egy időben jelent meg. Nem csodálkoznék, ha 1 hónap elteltéven 0 kereslet miatt megindulna az ára lefelé... Am. a N8 257 körül van a sufnikba és a MM-be is.
Lehet szépíteni, meg mondogatni hogy friss megjelenés, de nincs értelme ennek az árnak. A szintén 4 gigás S8+ mennyin is nyitott fél éve? Szép meg minden, de azt hiszem S8+ lesz az én választásom...[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
S e t h
nagyúr
Szép ára lett, de legalább időben jött és méltó párja a konkurenciának. Ja nem.
Lassan itt az S9 bemutató is, nem hiszem el, hogy nem ugyanazok az ökrök dolgoznak itt is, mint anno a htc-nél.Sarki gms. Nem azzal van baj, hogy vki éttetemben eszik, más meg sarki gyrososnál, hanem nagyjából be is árazta magát az LG. Ki akar ennyit fizetni érte a mert hülye azért nem vagyokéknál? Ez a telefon ért annyit amikor bemutatták, de ennyi idővel később ilyen áron bejönni, pláne karácsony után másfél hónappal, plusz S9 bemutató előtt, bravó LG, megcsináltad.
Remélem azért más országban lesz/volt/ rá kereslet, mert alapjában véve jó telefonokat csinálnak, színesebbé teszik a piacot, bár az ember az LG-től kicsit többet várna.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
D4ni
őstag
Mivel a fórumon sok orákulum dolgozik, így illik néhány dolgot fenntartással kezelni. Plusz a premier előtti gsm boltos árak gyakran nem olcsóbbak a hivatalos forgalmazói ártól. Volt egy tipped , bejött. Ettől nem kell hülyének nézni a másikat !
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Aryon87
félisten
válasz polar-x #1011 üzenetére
A G6 a maga formájában jó. a kijelzője nekem nem volt fakó, sőt szerintem gyönyörű. Kamera is 2 éves szenzorral ellentétben egész jó szinten van, a Google camerát pedig egész jól kezeli. A hardver az ami miatt kilóg a sorból, nálam valóban egy "biztonsági" telefon volt, sajnos én el tudtam érni a korlátait, amit a rendszer nem bírt el.
Europark (most Shopmark) és Westend MM-ben pl nem láttam kint a G6-ot. Sőt a Budaőrsin sem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
polar-x
tag
válasz Aryon87 #1010 üzenetére
G6 a pólus MM-ban van kint!
Szerintem veszek egy G6-ot annak ellenére hogy állítólag rossz kamerában. ( Nem tudom, csak sokan mondják róla!) Nekem nem ér meg +130k-t a v30 mert az jobb kamerában! Kijelző nem olyan rossz a G6-nak mint ahogy hallani ( fakó) hátha kamera se lesz olyan tragédia! Esetleg ha valakinek van eladó garis fekete g6 az irjon privit![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ezek bolondok (MM-el együtt).
1-2 év és az LG eltűnik a mobilpiacról.. Mert kétlem hogy sokáig fogják húzatni a többi szegmenssel..Valaki írta hogy promót se lát tőlük. Én sem. Még karácsony előtt láttam utoljárea a Voda plakátját, amin a G6 és Q6 szerepelt és ennyi.. Tavaly a G6-al is itt qrták el, hogy se promó, de még az üzletekben se volt kint..
MM pl a mai napig kint tartja a pulton a V10-et és G5-öt.. G6 sehol..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ofgm
tag
Ez az MM ár nagyon brutális lett. Lehet, pont ezért bevállalok egy megbízható sufnis darabot. Szerintem, a készülék után fizetendő adó meg árrés ide vagy oda, ez nagyon idióta ár.
Gyakorlatilag a sima v30 és a v30+ miben tér el? Csupán a háttértár mérete a plusz? -
koxminator
senior tag
válasz tomboy0013 #1007 üzenetére
jó, igaz, nem volt teljesen korrekt az összehasonlítás, mert a V30+ az valóban nem 300. Ettől függetlenül akkor is pofátlanul, hülyén elszálltak az árával.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
tomboy0013
veterán
válasz koxminator #1006 üzenetére
A V10 140-150e Ft a V30 meg 210-215e Ft. Akárhogy számolom nem jön ki a fele. Csak azt ne mond hogy az egyikből GSM-es árat kell nézni a másikból MM-eset. Nem is értem mi ez a zúgolódás, elég egyértelmű volt hogy baromi magas kezdő árra számíthattunk. Ott az EU-s GSM modell ahogy már előttem is írták ugyanazokkal a garanciális feltételekkel.
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
Ez az ár epic fail... Nagy szerelmem volt ez a telefon, de most már nem bánom, hogy Honor V10-et vettem. Féláron!
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
turbuczn
tag
válasz WinstonWolf #1003 üzenetére
"A QuickCharge 3.0 nem maradt el, a vezetékmentes töltés viszont az itthoni modellekben nem lesz elérhető."
https://tech2.hu/lg-v30-teszt-zene-fuleinknek/
-
aTe014
aktív tag
És mire vártál?
Napokkal ezelőtt leírtam, hogy 290 körül fog nyitni, máshol meg 205-210ért megkapod azt, amit az MM ad. Azokra a sufni gsm-esekre (turbado, vip-phone) is ugyanolyan 1 év gyári garancia jár, ha IMEI-s a számla.Várható volt, hogy sokan az ár miatt fognak puffogni, így jönnének be a számításaim a lottón...
(#1002) turbuczn: Elvileg nem hagyták ki az európai modellekből sem. Reméljük, egy európai H930 V30-al rendelkező tulaj meg tudja erősíteni.
szerk.: nem tudom, honnan szedte a tech2.hu, de csomó tesztvideót láttam, ahol az európai modell is tudta a vezeték nélküli töltést.
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
turbuczn
tag
Igaz az, hogy a hazai LG V30-ban nincs vagy nem lesz vezeték nélküli töltés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest