Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
válasz WinstonWolf #795 üzenetére
Ott mennyi most a V30 átszámitva?
-
polar-x
tag
válasz WinstonWolf #795 üzenetére
Addigra lesz itt is...
-
veterán
-
WinstonWolf
senior tag
Sziasztok! Két hét múlva ki kell mennem Ausztriába. Ha kell valakinek V30 szívesen beszerzem neki oszták Mediamarktban...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
Helltak
őstag
válasz monti0222w #788 üzenetére
Volt Axon 7-esem, fantasztikus telefon volt. A hangja, parádés volt, legjobb az utóbbi években.
Leslien: Felvágós
Több éves SOT rekordom volt tegnap a telefonnal, mint egyéni, mint készülék szempontjából: [kép]
[ Szerkesztve ]
Vivo X100 Pro
-
leslien
nagyúr
válasz TheBikerider #787 üzenetére
én már stereo ban nyomom Lg vel...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
monti0222w
addikt
Még nem az, idén kezdődik el és remélem sokan beállnak majd ebbe a sorba, ennek legalább van értelme!
Frankweber: az Axonokat is ki hagytad, pedig 2016-ban utősebb hangszórót csináltak mint a HTC 10-é volt!
Lenovo Vibe sorozata is jó volt ebből a szempontból.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Helltak
őstag
válasz TheBikerider #785 üzenetére
Idén hozza be ezt a Samsung, az S9-el, a hírek. Szerintem az Lg is idén fogja.
Már alap a csúcskategóriban.Vivo X100 Pro
-
veterán
válasz Remekelek28 #782 üzenetére
U11 az sztereo nem?
Azt nem értem,miért nem használják a nagy gyártók még mindig a beszédhangszórót is másodlagosnak. A BB dtek50 már az,mióta... iPhone - 7-tes óta az. HTC is már régóta,a csúcs kat.-ban.
2-3 éve már alap kellene legyen a Samsungnál és az LG -nél is...
szerintem[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
mjani1172
addikt
válasz Remekelek28 #763 üzenetére
"pedig már használják vagy öten.."
-
Helltak
őstag
válasz Remekelek28 #782 üzenetére
Jah, én csak a hangszóróra gondoltam, nem a hangkimenetre.
Vivo X100 Pro
-
Helltak
őstag
válasz Remekelek28 #777 üzenetére
Kijelzőben, üzemidőben biztos nem jobb, meg jack hiánya is elég fájó. Kamerában, hangszóróban tényleg jobb, de a Google portolt appnak hála, sokkal többet ki lehet hozni a V30-ből is.
Vivo X100 Pro
-
aTe014
aktív tag
LG V30 in Raspberry Rose (pink) may just be the best Valentine's Day gift
De jó lenne, ha február 14-e előtt kapható lenne itthon
[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
orbit76
tag
Gond nincs is vele, csak a kékülés. De én pl már hozzaszoktam. Amúgy fasza kis készülék!
-
Helltak
őstag
válasz Remekelek28 #774 üzenetére
Htc U11? Olyanom is volt, ha az a kérdés
Gondolom, a htc "marketingjére" gondolszVivo X100 Pro
-
Helltak
őstag
válasz Eeshtvaan #762 üzenetére
S8+ és Mate 10 Pro után, azt tudom mondani, hogy jobban tetszik a kijelzője még a Samsungnál is.
Fényerőben picit gyengébb, van egy minimális kékesedés amikor forgatom a telefont, de egyáltalán nem olyan komoly, mint ahogy emlegették. Nem zavaró!
Nem olyan túlszaturált, ez is jól testreszabható.
A Huaweinél jobbnak tartom a kijelzőt (is).Szerk.:
Nekem Rev 1.1-es van, lehet ezen már csiszoltak, ahogy a Pixel 2 Xl-nél is.[ Szerkesztve ]
Vivo X100 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Remekelek28 #765 üzenetére
Persze, mert mire hozzank er, mar tavalyi modellnek szamit es kint vannak az ujak
Honor Magic5 Pro
-
Eeshtvaan
tag
Igen, ezért kérdeztem én is valódi tulajtól.
Kicsit sántított nekem a történet valós bizonyíték híján..."Az egyik kacsa az volt, hogy jól élünk... aztán tele lett az is."
-
kp78
addikt
Nem sikerült ez a beágyazás.
LG Magyaroszág Facebook oldalán már hirdetik, ezt akartam volna linkelni.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Osztrák MM-os 1,5 éves G4-emre is azt írták vissza az LG-től, hogy vihetem hozzájuk garanciális javításra.
Persze azt forgalmazták itthon is, de csak 1 év garival.
De hamarosan V30 is lesz.<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLGMagyarorszag%2Fposts%2F10155310260063683&width=500" width="500" height="393" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
Womb
senior tag
Őket érdemes számba venni, ha EU-s H930 érdekel valakit.
Gyári két év gari alapból papíron és elektronikusan. -
kp78
addikt
Én 2 telefont is vettem már náluk. Megrendeled neten, kijelölöd a boltot, ahol át akarod venni. Aztán a boltban fizetve átveszed, és 14 napig próbálgathatod, majd akár vissza is viheted. G6 nálam így járt. Persze a visszavitt telefonnak makulátlannak kell lennie.
-
leslien
nagyúr
Ditech nél van és ingyen házhoz szállítják sógoréktól...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
barmar
aktív tag
Arról van infotok hogy az Always on display órája valtoztatgatja a helyét a beeges elkerülése végett? Azt látom hogy minden lezarasnal máshova kerül az óra, de ha órákig nem nyúlok hozzá akkor nem tudom hogy megmozdul e. Egy darabig figyeltem és nem vettem észre hogy mozogna.
-
Remekelek28
őstag
Ebayen már 183 ezerért is kapható. Ingyen szállitással
-
barmar
aktív tag
-
Helltak
őstag
válasz Remekelek28 #723 üzenetére
Nem vettem, hanem cseréltem.
Majd lehet veszek egy Eu-sat, ha úgy alakul.
Láttam, már tényleg jó áron vannak!Vivo X100 Pro
-
Womb
senior tag
kakuk100: Sima V30-asom van, privát kérésedre válaszolva.
-
barmar
aktív tag
Na tulajdonosa lettem egy v30+ nak nekem is HKG régiós. Gyönyörű a cucc, egyelőre le vagyok nyugozve. A kijelzo nagyon szép szerintem, mondom ezt ugy hogy colt s8-am is. De lehet hogy lutri hogy milyet fog ki az ember. A kijelzorol nagyon sok rosszat olvastam xda-n es redditen is.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Megírná valaki, hogy melyik szoftver a legfrissebb a telefonra. Le szeretném ellenőrizni, hogy nekem is az van e.
Előre is köszönöm. -
aTe014
aktív tag
-
kobayashy
tag
Szia.
Ezt a nav bar dolgot nem értem.
Nekem a sokat szidott G5-ben be lehet állítani,hogy melyik appnál látszódjon,ill rejtve legyen.
Vagy a G6ban már nem lehetett?
A Fullscreen youtube-ot azt hogy kell érteni?Mert ha vízszintesbe fordítom a telefont,akkor teljes képernyőn jelenik meg a tartalom mindenféle keret nélkül.[ Szerkesztve ]
-
aTe014
aktív tag
Nem gomb van, hanem kétujjas belezoomolással lehet teljes képernyőre rakni.
G6 esetében amennyiben van IMEI-szám a számlán, úgy egy évig gyári garanciád van EU-s modell esetében.
Az EU-s V30-nál (H930) is valószínű így van, de még nem írt senki a topicba, hogy gariztatni kellett volna, viszont a dualsim-esek (koreai régiósak) esetében nem vennék mérget a gyári garanciára, azoknál lehet csak bolti lesz a gari.i14Pro
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Nagyon gondolkozom a vásárláson... két kérdésem lenne.
1. A navigációs sav eltüntethető úgy mint az s8-nal? Vagy folymatosan ott van alul?
2. Működik e már az lg-nel a fullscreen youtube, ami samsungnál szinten elérhető?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest