Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz turbuczn #1599 üzenetére
Ez nagyon jó 👌👍
Az ára azért esik ennyire sztem, mert későn ért ide és drágán is úgy, hogy az idei telók elkezdtek megjelenni. Így esélye sem volt, hogy drágán eladható legyen. A másik meg, hogy mire ideért megjött belőle a ráncfelvarrot verzió is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
leslien
nagyúr
válasz julius75 #1594 üzenetére
Az lg szerviz pedig nem fogja elfogadni
ez személyes tapasztalat vagy csak a telefonos tudakozótól van az info? akinek kell a 27% áfa az vegyen a Smartshop.hu tól..
elvileg elég ha rajta van a számlán a imei szam és EU-S legyen akkor fogadja a Váci úton a Lg szerviz.. igen és nekem személyesen tapasztalat...
most Pixel 2 xl van és a Google store ban lett vásárolva és ezt is szervizeli mivel a Német store ból lett véve..
koxx Magyarországon jelenleg az Lg szerviz ami a legkedvezőbb..[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
julius75
aktív tag
válasz leslien #1593 üzenetére
Semmi köze a media markthoz.
1. áfa nélkül adják a készüléket, ergo ennyiért drága annak, aki el tudja költségelni. 27%-ról van szó, nem elhanyagolható.
2. A vásárlásról nincs rendes számlád, úgy kapod, mintha magánszemélytől vetted volna.....erről lesz egy papírod. Arra jó, hogy bizonyítani tudod, nem loptad.
3. Az lg szerviz pedig nem fogja elfogadni.G6-ot akartam náluk venni, ekkor kérdezősködtem....
Az első két pontra a partnerotól kaptam választ, a harmadikra pedig az lg váci úti szerviztől. -
Diamond500
senior tag
Miért esik ilyen drasztikusan az ára (ami persze nem baj annak aki venni akar) a többi gyártó készülékéhez képest?
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
-
OPiiPO
veterán
válasz babosmiki #1577 üzenetére
Szerintem pont fordítva, ha ez a helyzet akkor jobb az LG megoldása. Engem halálra idegesítene ha minden sms küldésekor és minden híváskor meg kellene adnom melyik SIMről menjen.
Sokkal jobb az LG megoldása, ahol ha váltani akarok SIM-et, akkor csak egyszerűen lehúzom az értesítési sávot, beállsítom melyiket fogom használni mostantól, és kész. Nekem ez kb. napontan kétszer kell: reggel átkapcsolok a magán SIM-ről a munkára, meló után pedig vissza. De ez kb. ízlés kérdése az egész működés, kinek mi szimpatikusabb.[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
dajkapeter
senior tag
válasz turbuczn #1574 üzenetére
Az a baj, hogy én a bérletet abba tartom. Így nekem átlátszó kell. De jól néz ki amit vettél.
Akksihoz: ma eddig 3 óra kijelzővel 64%-on állok eddig. A G3-mam is itt lenne, csak azt már egyszer fel kellett volna töltenem 20%-ról 100%-ra
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
turbuczn
tag
válasz Diamond500 #1579 üzenetére
Koreából, ebay-en. Nem volt olcsó, de jó a fogása, védi a telefont, és minőségi darab.
-
babosmiki
addikt
Kb mindenben. Sajnos az Lg-nél már egyáltalán nem paraméterezhető a sim kiválasztás, csak manuálisan tudsz váltani a sim-ek között. És pl. sms íráskor a Samunál csak hosszan rányomsz a küldés gombra és válthatsz is melyikkel szeretnél üzit küldeni. Valahogy az egész kiforrottabb a másik oldalon. Legalább ha lenne híváskor egy felugró ablak az Lg-nél, hogy melyik kártyáról szeretnél hívni, de sajna az sincs...
#1575: kb. ezekre gondoltam
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
tipuka
addikt
srácok, van aki G4-ről váltott?
mostani G4-met imádom, de az üzemideje borzasztó. ha olyanja van 2 napig el van simán netezéssel, kamerázással, telefonálással stb.-vel úgy, hogy marad egy kicsi estére is, de amúgy meg 1 nap alatt lemerül az asztalon hagyva is akár és semmi nem szívja az aksit , csak a készenléti állapot
(ha erre tud valami okosat az újraindítás nélkül, mondjuk szívesen fogadnám)
volt egy hétig Mate 9-em, az nagyon bejött, hogy 7-8 óra kijelző időm volt simán.
V30-nál mi a helyzet? láttam fórumon, hogy páran osztottatok meg képet, illetve csak simán leírtátok mi a helyzet. -
turbuczn
tag
válasz dajkapeter #1571 üzenetére
Én ilyet vettem rá.
Ez védi minden oldalról, ha kijelzővel lefelé fordítom, akkor a tok két felső oldalára fekszik fel. A látszat csal, a fémes színű az nem alu, hanem műanyag, és a vezeték nélküli töltést nem akadályozza.
-
dajkapeter
senior tag
válasz zoleeno1 #1553 üzenetére
Persze, totál megérthető mind a két oldal. Azért is csináltam fotót a számláról.
Haeg problémázna a cég, akkor van egy jó ügyvédem is...Más:
Vettem egy Nilkin tokot (2990 Ft), miután megelégeltem, hogy sehol se találok egy tokot se azonnali átvételre. Jónak jó, minőségi, de pofára ejtésnél nem igazán véd. A kijelző síkjából nem emelkedik ki. Fogásra jó amúgy.
Kiváncsi vagyok mikor fog besárgulni, mint ahalogy a kínaiak.[ Szerkesztve ]
-
AuraSync
őstag
Engem a garinál most jobban érdekel az Android 8 vajon mikor jön már rá és ha meg is jön vajon azzal is ilyen gyors lesz?
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
polar-x
tag
Elindult az áremelkedés? Tegnap 164.590 volt ma meg már 166.900ft... remélem csak átmeneti
-
julius75
aktív tag
válasz dajkapeter #1552 üzenetére
Köszi, reméljük soha nem lesz rá szükség, hogy ki is kelljen próbálni.
A problémázásról meg annyit, hogyha egy kicsit több tapasztalatod lesz reklamációs/garanciális ügyben pl. a Turbadonal nagyobb cégekkel is, akik simán átkúrnak mint sz@rt a palánkon, és nem marad más mint a fogyasztóvédelem és társai, akkor majd jobban megérted, miért állunk így páran hozzá a dologhoz.
De addig is örülj a telefonnak.... -
zoleeno1
veterán
válasz dajkapeter #1552 üzenetére
Szuper!
Nem értem mit kell rajta problémázni. - mivel kb mindenhol azzal fut ossze az ember a neten, hogy mennyire semmiterok a bolti garanciak, joggal szkeptikus az ember szerintem.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
dajkapeter
senior tag
válasz zoleeno1 #1550 üzenetére
[Szkeptikusoknak részlet a számlából...]
Még, ha be is csődöl a cég... Akkor is egy százassal olcsóbban vettem, mint a MM, vagy edigital. Nem kell egyből szkeptikusnak lenni. A számlán az szerepel, hogy 2 év, melyből a második évben az LG feltételei szerint van a garancia. Plusz premiumot is vettem, így nem szervizelnek, hanem cserélnek!
Lehet kételkedni, de írták már itt a fórumon is, hogy valóban jól működnek. Plusz az árgépen több pozitív vélemény van róluk, mint a smartshopról... Csak ha már sufnikról beszélünk
Egyébként a G3-mamat ahonnan vettem anno vagy ½ évvel a vásárlás után bezárt. A telefon gariztatásakor ez nem volt probléma. Az meg, hogy én spec 2 év garival vettem és ha netán becsődölne a cég gyári gari után... Az elég, ha az én saram. Nem értem mit kell rajta problémázni. Még a smartshop is korrektebb, mint 1-2 cég aki "olcsón" adja a telefont, majd kiderül, hogy az ár nem eu-s készülékre vonatkozik. A magyarosítás plusz X ezer forint, de ha eu-sat szeretnél és netán még magyart is akkor lehet, hogy a kiírt árhoz képest több 10e-rel többet kell fizetni...
[ Szerkesztve ]
-
turbuczn
tag
válasz Remekelek28 #1548 üzenetére
A Turbadoról beszél, én is onnan vettem. Volt már garanciális dolgom velük, kicserélték egy új készülékre.
-
zoleeno1
veterán
válasz dajkapeter #1545 üzenetére
Na azt a bolti garit hagyjuk, kivanom ne keruljon ra sor, de az olyan "szoftveres" semmi gari lesz, mint ide Nagykáta
Honor Magic5 Pro
-
mjani1172
addikt
válasz dajkapeter #1545 üzenetére
a második évben a szolgáltató akitől vettem ugyan azon feltételek alapján állja a garit, mint az LG.
Khm,khm, majd meglátjuk.Ha valami komoly baja lesz reméljük nem (nagyon nem kívánom) kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
válasz zoleeno1 #1542 üzenetére
2 év garival van V30-am. Az első év a gyári, a második évben a szolgáltató akitől vettem ugyan azon feltételek alapján állja a garit, mint az LG.
U.i.: ha lenne szolgáltatónál, akkor ott is 2 év lenne...
-
zoleeno1
veterán
Ja, a már felsorolt pro-kontra érvek mellé meg 1 dolog: mate gari 2 ev, LG csak 1.
Honor Magic5 Pro
-
mjani1172
addikt
válasz Aryon87 #1538 üzenetére
Az MM-ben még ott van a 2db! Az kemény, megvan a nyitó készlet egy hónap után is!
koxx: De a gari,az kérdéses. Nekem eddig csak LG-t kellett javíttatnom,sajnos többször is, és nem vennék csak tuti helyről. Már ha vennék, de egyenlőre csak figyelem. Bár a G6- ra nincs panasz eddig.Azért én még várok.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #1538 üzenetére
Olyan kicsi különbségek vannak már a mostani flagshipek között. Ha a V10-em üzemideje nem lett volna fos ill nem lenne para a BL-től akkor biztos, hogy nem cserélem le semmire. De sajnos muszáj volt meglépni. A V30 sztem iszonyú nagy piacot bukott azzal, hogy késett több hónapot. Ediginél, MM-nél úgymond hivatalosan 300k ami vicc mert ez az S9+ indulóára és hardveresen oda vissza veri..., de nyilván egy smartshopban cca féláron elhozható ami meg teljesen vállalható.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Aryon87
félisten
válasz Krisztianson #1535 üzenetére
Kameranal tobb mervado tulajdonsag is van, inkabb a szimpatia ami itt mar donthet, eztar neked kell eldonteni mit akarsz kihasznalni.
V30 remek kamera, extra bonusz benne a szeleslato kamera, ami sok helyzetben elonyos (nem ertem miert nem ezt a tipust hasznalja a tobbi gyarto is, miert a telekamerat eroltetik,ami kb wc papir..)
Mate mellett a plusz extra szol a jo kamera mellett: van fenyfestes (4 opcioval), latvanyos ejjeli mod (ahogy a fotosban hivjak a trollok, zsirkreta mod). Amugy tegnap raktam fel 40 kepet (;]), lathatod mit tud.
A V30 mellett meg a jobb videokepesseg is szol, a Huaweinek meg kell erre erositenie, bar engem nem erint, mert evente ha 1x hasznalom azt
Ma probaltam, 1080p60f verzioban szerintem jol videoz, szal javitottak ezen is.
En egy Note 8-at "dobtam" a Mateert, de ha lett volna V30 is cserelehetosegben, akkor arra is csereltem volna.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Krisztianson
tag
turbucznak is;
Köszönöm!
Zenét egyáltalán nem hallgatok, ugyanakkor gyakran videózom, néha filmezem, így egy ma már átlagosan jó hangszóró nekem teljesen megteszi. Főleg Xperia Z1 után, ami nagyon recseg, torzít már. Itt nekem a M10 Pro sztereó hangszórója szimpatikusabb, de nem hallottam még őket élőben sajnos.
Hasonló okból nem foglalkoztat sem a Jack, sem az FM.
Kamera annál inkább.
Lehet az lesz, hogy megvárom mit mutat fel idén a többi gyártó, főleg a 1+.
Hacsak addigra meg nem hal az akksim...😁 -
aTe014
aktív tag
Már elérhető az edigital-nál is: [link]
i14Pro
-
MODERÁTOR
válasz Krisztianson #1530 üzenetére
Nagyon fej-fej mellett van a két készülék, egy ideig még gondolkodtam is rajta, hogy leadom a M10 prot és váltok V30-ra. Attól függ mi a fontos neked. ha sokat zenélsz akkor nem is kérdés. Akkuban, kijelzőben, kamerában, kezelhetőségben sztem alig van különbség. Talán még annyi, hogy a V30 IP68-as és MIL STD 810 szabványnak is megfelel.
Bővíthetőség pl nekem egyáltalán nem hiányzik a M10-ből, 128gigán elvagyok. Az sd kártya amúgy is sokkal lassabb mint a beépített.
Sajnos amikor a M10-et vettem akkor még alig volt valahol V30 vagy csak nagyon drágán. Most egyértelműen az LG-t venném.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
turbuczn
tag
válasz Krisztianson #1530 üzenetére
Segítsünk?!
ha az LG jobb, pro,
ha a Mate pro jobb, kontraKiejlző: kontra (akárhogy is szeretnénk, az LG V30 kijelzője nem tökéletes, a fehér kékesedik alacsony szögben nézve)
Aksi: kontra (ettől függetlenül szerintem, az LG is nagyon szépen szerepel)
Töltés: pro (vezeték nélküli töltés)
Teljesítmény: kontra (nincs mesterséges intelligencia az LG-ben, 6 GB rammal nem versenyezhet)
Szoftver: ez egy nehéz ügy, de talán kontra ( az LG kevesebb támogatást kap, mint egy Huawei telefon)
Zene: hatalmas pro (ez egyértelmű)
Fotózás: pro (szerintem az LG nagylátószöge többet ér, mint a Huawei megoldása)
Külső: pro (az LG kis mértékben, de szvsz szebb telefont rakott össze)
Jack csatlakozó: pro
FM rádió: pro
Infra: kontra
Méret, súly: pro
SD kártya: pro
Kihagytam valamit?
[ Szerkesztve ]
-
dnl91
tag
válasz Krisztianson #1523 üzenetére
Elég sok mindent elmondtak már az előttem szólók, nekem volt Mate 10 Prom is, de biztosan ezt választanám, mivel szerintem ez sokkal jobban kézreáll, van jack csati és SD bővíthetőség is. A DAC pedig tényleg nagyon jó dolog + fm rádió is van.
Akksi szintén nagyon rendben van a V30-on, kijelzője is okés szerintem.
Kamera, lásd a fotós topikot, ott össze tudod hasonlítani hogy melyik teló milyen képet csinál.Egyébként ha most átmész a M10Pro topikban, ott valószínűleg azt fogják dícsérni a tulajok.
-
turbuczn
tag
Én kb 1 hete használom, és én is meg vagyok vele elégedve. A hang tényleg nagyon szokatlan, pozitív értelemben, és érződik rendesen a különbség egy másik, nem Hifi-DAC-os telóval szemben.
Gyors, megbízható, szép kijelző. Én navigáltam is vele, az is hibátlan, nem vettem észre semmi problémát, alig merül GPS közben. 10-12% / óra, bár ha közben melege van, pl napsütés éri, azt természetesen nem szereti.
A vezeték nélküli töltés is nagyon menő, eddig ilyen telefonom nem volt.
160-ért tényleg megéri! -
dajkapeter
senior tag
Ogaz, még csak szombat óta van meg. De imádom! Nem bántam meg, hogy váltottam a G3-ról. Ami hiányzik az a távirányító rész. Egyébként hibátlan!
Tegnapi napom 5,5 óra kijelző 17 óra akksiról. Rátöltés nélkül. Gps nem volt, de app telepítés, kínai vásárolgatás, instagram, youtube (vagy 2 óra), legalább 4 órányi zenehallgatás, böngészés és majd 1 órán át osztott képernyővel használtam. Plusz volt legalább egy fél óra este míg a kamerát próbálgattam.
Nekem a Mate10pro jack hiányában felejtős... Az a hang, ami a V30-ban van valami iszonyat jóóó!
A gps-es teljesítményét hó vége felé fogom tesztelni, akkor fogunk ide-oda szaladgálni kocsival napokig, hosszabb távon is.
Az arcfeloldást használom és valami állati jó! Ha le van fordítva a teló arccal és felfordítom felold, ha meglát! Nem bántam meg a telót!Valaki azt írta akksiban a mate10pro is jó. Nézegettem, de nekem a V30 szimpibb, még ha 200-ért is vettem, nem 16-ért
Ja és 1 órányi nyomogatás után se tapasztaltam még ki mindent a kamerával.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Szia!
En pl. tobb mint 1 honapja hasznalom. Minden szempontbol jonak tartom. Nagyon jo, hogy van benne radio ami nagyon keves telefonba van manapsag, csak ajanlani tudom. -
AuraSync
őstag
Továbbra is ez a véleményem: [link]
Annyival egészíteném ki, hogy mindegyik gyártónak vannak hibái/idegesítő dolgai amivel együtt kell élni.
De ha most így letennének az asztalra egy S9-et és egy V30-at hát tuti az utóbbit választanám.
Ez a teló 160-170-ért tökéletes vétel.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Krisztianson
tag
Az, aki már egy ideje használja milyen véleménnyel van róla? Esetleg pár mondatban összetudná foglalni a tapasztalatait, mert nem tudok dönteni a Mate 10 Pro és eközött a készülék között.
Köszönet! -
S e t h
nagyúr
válasz Diamond500 #1516 üzenetére
Én emlékszem rosszul, hogy majdnem 300-on nyitott, ráadásul nem is olyan régen? Mi történt, hogy ennyire lement az ára?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Daffit
tag
Sziasztok! A smartshopban most néztem és 167e Ft-ért lehet megvenni. Gondoltam szólok, ha valakit érdekel.
Helikopter zuhant a helyi temetőre. A mentőalakulatok eddig 1300 holttestet ástak ki a törmelékek alól...
-
dajkapeter
senior tag
Hibás lenne a készülékem, vagy lassabb az érzékelése? A G3-hoz képest kevésbé alkalmazkodó a fényerő. Pedig automatán van.
Az OOD fényereje is érekedesen szokott viselkedni. Vagy legalább is a G3-tól eltérően. Az mondjuk biztos, hogy kevesebbet eszik, mint a G3.Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
S e t h
nagyúr
válasz Tibor7878 #1510 üzenetére
Nagyon ritkán vettem telefont a külseje miatt, nekem a tudása sokkal többet számít.
Persze ha 20-30 évvel fiatalabb lennék, akkor lehet mások lennének a prioritásaim. Jelenleg védje csak tok a sok zsebből kiesés ellen.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Tibor7878
tag
válasz DJ. Ru$y #1502 üzenetére
Én is minden telómat úgy töltöttem ezidáig, hogy reggelig rajta van. Sőt a külön akkutöltőmben (g3/g4) van, hogy napokig benne van az akku. Nem volt még idő előtti elhasználódásom semmivel. (1x egy utángyártott hamarabb meghalt még a g3-ba, de szerintem ezt ne nézzük ) Ez a töltés is nekem az a kategória mint, hogy nem azért veszel szép telefont, hogy tokokban hord (maximálisan egyetértek Veled!) úgy a töltésre sem szeretnék külön figyelni, legyen csak maxra töltve ,ki tudja.. Azért van.
-
leslien
nagyúr
gyárilag van rajta fólia?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
dajkapeter
senior tag
Nekem eddig pozitív teljesen a teló! 9 órája vettem le 100%-kal. Most 69%, 2,5 óra kijelzővel. Ma lightos map volt, holnap lesz az igazi nagy nap. Viszem magammal a töltőt.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz AuraSync #1503 üzenetére
Nem sütöm ki! Ez nem erről szól. Ha az első pár töltésnél nem meríted le, nem "kalibrálódik" az aksi, akkor nagyon furán fog merülni... Lemerül 40%-ot, mint a balta nyél nélkül, aztán meg óránként 1 %-ot. (ezt már tapasztaltam új aksi beszerzésnél a G3-nál.
A másik cikk pedig igen, több ilyen cikket is olvastam, több forrásra hivatkozva, szóval ezért kérdezem.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zoleeno1
veterán
válasz DJ. Ru$y #1502 üzenetére
Ugyanigy toltom én is, naponta felrakom a meloban ugy 45 percre, igy mindig 30-80% között tartom kb. Ugyan nem V30, de ez lenyegtelen is. Nem tudom mennyit hasznal, sokan allitjak, hogy sokat, de szamomra ez teljesen kenyelmes is igy, artani meg biztosan nem artok vele... Havonta 1-2x toltom csak maxra.
Honor Magic5 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
Ti, hogy töltitek a készüléketeket? Én az első pár töltést le szoktam engedni 20% alá, hogy a készülék "tanulja" a kapacitást. Utána pedig 30% körül 80-85%-ig töltés. Valószínűleg így csak 1-1 napot fog elmenni a készülék egy töltéssel, de állítólag ez jobbat tesz neki, mint a sokáig merítés fullra töltés.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest