Hirdetés
- Ryzen 5800x
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz S e t h #1015 üzenetére
Egyetértek
dajkapeter
Én már megléptem, s8+ lett.MM-en meg ne húzzátok fel magatokat, tudják ők hogy kell ezt csinálni, ha nem így lenne már régen csődbe mentek volna. Még magas árak mellett is sokan vásárolnak náluk(pl cégek is). Aztán meg akcióznak, amikor is a 100%-os haszonból már csak 90% marad meg nekik
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Aryon87
félisten
Erre már én is azt mondom hogy röhej amit az LG művel, és sír a szájuk, miért veszteséges a mobilrészlegük..
Miért van olyan érzésem, hogy a "G7"-el is elq..nak valamit?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Remekelek28
őstag
Alapból,hogy jól néz ki az edge és rohantak érte a vásárlók,különösebb haszna nincs,mint ahogy a flexeknek se volt értelme,de mégis jól néztek ki és ujdonság volt a piacon. Nem mindent csak azért kell kifejleszteni ,hogy viágújdonság és áttörés legyen a piacon.
Aksik terén ne is várj változást,az elektromos autokban is ugyenez a helyzet,pedig ott biztos vagyok benne,hogy néhány gyártó csilliárdokat fizetne egy olyan technológiáért,amelyel kis méretben nagy hatótáv lenne. Mutattak már be vékony lap méretű akkumulátort mobilokba is,aztán lett belőle valami? Semmi,mert a véghasználathoz kevés. Az akku esetében még a jelenlegi technológia sem elég biztonságos,ha nincs megfelelően beszerelve,lásd note7. -
Remekelek28
őstag
Ötletet,elképzelést nem tudsz mondani,hogy mire vágynál,de azt tudos szidni,ami jelenleg van. Gratula.
A fejlesztők dolgoznak,viszont sokszor visszadobja a piac,pedig lehet hosszú hónapokat toltak egy egy ötlet kifejlesztésébe. De mégsem kelendő. Gondolhatod,hogy már az LG-nek pl már van kész tekergetős hajlitgatós telefonja is,csak a piac még nem áll készen rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest