Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz leslien #6089 üzenetére
de tudom.
zsebben ugye ugynay ugy kop-kopp-ra életre kell a képernyö , majd ez utána balszerencsés esetben véletlenül a tárcsázó/segélyhivásra érint, és ekkor oylan mintha fellenne oldva közben meg nem, ugyan igy elöjöhet bejött sms , üzzenettöl is ami feloldja a képernyöt, a többit leirtam, nem fog tárcsázni de bekerül egy ilyen fucking helyzetbe, ez nem v30 hiba nekem g4 g2 samsung s4 s8 stb-vel is ugyan így előjött a dolog.
valamilyen szinten érthető hogy a vészhivás menjen zároltalalt is. De ha sokszor rosz kopkod került be akkor pin-t. kér, ugyan ez az esett, bár v30-al nagyon ritka és melegben szokot elöfordulni ez , de idegesitő nagyon.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
NandorHUN
addikt
válasz leslien #5222 üzenetére
G8 nekem is tetszetős.
De egyedül fingerpring hiánya az ami visszatart, annak a megléte most amolyan jövőállóságot is jelentene a számomra.Az viszont nagyon tetszik, hogy egyedül kamerában jobb a V50 lényegében (ami engem nem érdekel), G8 mérete, képességei meg tökéletesek.
Egybevetve valoszeg megvárom a G9-et és majd arra cserélem a V30-amat.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
DonMaster
addikt
válasz leslien #5222 üzenetére
jobb kérdés hogy mit fogsz rajta tárolni és mi az ami miatt szükség szerü a bizt frissités, pl: top secret titkok lesznek rajta , vagy ehez hasonlo secretel rendelkezök, akkor ne vegyél lg-t .
ha ilyesmi nem lesz rajta akkor sok hátrányát nem látod, hogy novemberi vagy februári bizt frissités van rajta. amugy Q2-ben jön a 9.0 hozzá várhatóan Hungary Volte tudással.Volte-val kapcsoaltban kiprobáltam telekom-os sim-el és ugyan ugy sehol a volte , bár kiprobáltam s8-on a telenor sim-et és ugyszint nem volt volte, mikor a telekom-os sim vissza az s8ba akkor meg ott volt a volte menü , vicces .
(enyire nem kell félni hogy miért nem a legfriebb bizt frissités, van rajta hanem 4-5honapal ez elötti, nemf ognak random emberkéket meghackelni nah meg aki ért hozzá az a legfrisebbet is ugyan guy meghackeli tehát ebböl a szempontbol nem vesztes semmit. és nem is nyersz semmit, persze ilyen volte stb jelegü dolgok jol jönnének de ennyi.)
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
válasz leslien #5219 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
turbuczn
tag
válasz leslien #1674 üzenetére
De segíteni szeretnék, mert ha tényleg melegszik a telefonja, akkor rosszat fogott ki, és lehet ez okozza a többi problémát is. A másik dolog, hogy aki ezt olvassa, és emiatt nem veszi ezt a telefont, akkor az elég szomorú, szeretném cáfolni, ha nálam normálisan működik a telefon.
-
törölt tag
válasz leslien #1651 üzenetére
Ha ennyire egyszerű lenne
Mi mix2
HTC U11 (tudom 5.5")
Mate 10 pro (csak használt ár játszik)
Oneplus 5T
View 10Elsősorban SD835-t preferálom, BT 5.0 miatt. De nem elsődleges. Néztem V30-at is tény.
Tudom, hogy itt ezt fogjátok ajánlani
De alapból jó lenne 2 év gari is.
Szóval ha valakinek van összehasonlítási alapja ezekkel, ne fojtsa magába -
julius75
aktív tag
válasz leslien #1608 üzenetére
A következő történt: leírtam a tényeket a partneros vásárlással. Ezek nem feltételezések, aki itt vásárol, számoljon vele. Erre kéretlenül belémkötsz, hogy akkor a media marktból, vagy smartshopból kell vásárolni, garancia, stb....mire jó ez?
A nagyképűsködést és a személyeskedést pedig fejezd be, mert nem vagyunk haverok. -
julius75
aktív tag
válasz leslien #1595 üzenetére
Nem szeretném kipróbálni, hogy mikor szükségem lenne a szervizre, akkor a partneros "sajtpapírral" elhajtanak a francba. Esetleg megpróbálhatok majd még arra hivatkozni, hogy itt a fórumon te azt mondtad, elvileg el kellene fogadják.....de mi lesz, ha ennek ellenére nem javítják meg? És nem, nem személyes tapasztalat, de a te találgatásodnál azért annyival több, hogy legalább megkérdeztem tőlük. Világosan megmondták, nem az a lényeg, kitől vetted, hanem hogy legyen imei a számlán, és eu modell legyen, ne ázsiai, mert ahhoz hozzá sem nyúlnak. Ezt az infót kaptam. A partneronál nincs számla, tehát nincs rajta imei sem, illetve nagy eséllyel nem eu modellt árulnak.
Akinek blokkra javították örüljön neki, de senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez általános. Azért szerintem ez elég drága és mint tudjuk érzékeny (bootloop) dolog ahhoz, hogy a szerencsére bízzuk. Én legalábbis nem fogom, de majd mindenki eldönti magának.[ Szerkesztve ]
-
julius75
aktív tag
válasz leslien #1593 üzenetére
Semmi köze a media markthoz.
1. áfa nélkül adják a készüléket, ergo ennyiért drága annak, aki el tudja költségelni. 27%-ról van szó, nem elhanyagolható.
2. A vásárlásról nincs rendes számlád, úgy kapod, mintha magánszemélytől vetted volna.....erről lesz egy papírod. Arra jó, hogy bizonyítani tudod, nem loptad.
3. Az lg szerviz pedig nem fogja elfogadni.G6-ot akartam náluk venni, ekkor kérdezősködtem....
Az első két pontra a partnerotól kaptam választ, a harmadikra pedig az lg váci úti szerviztől. -
polar-x
tag
válasz leslien #1464 üzenetére
Hello! Nem az a 7.000ft-on van a hangsúly, csak valakinek még tudod igy is sok kiadni ennyi pénzt is egy telefonért...
AuraSync! Milyen a smartshop-os garancia? Frankón ki van töltve a számla? Van IMEI szám is meg minden? Azt hiszem csak akkor érvényes a garancia az lg szervízben...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz leslien #1039 üzenetére
Nem tudom,még nem láttam élőben. De az S8+ túl jó áron volt ahhoz, hogy bánjam.....viszont samum még nem volt, egyszer mindent ki kell próbálni. Az lg ui-ja nekem most már kicsit fapados, de az emui még a tácsvizet is veri....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Pistakiss
őstag
Vagy drágábban!
A Huawei Mate 10 pro kerek 10 e-rel drágáb a vodánál, mint az Euronics-ben. A vodánál függő, egy simes, az Euroban fügetlen, két simes"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
mjani1172
addikt
Ezt a sírást ami itt megy, egy több mint fél éve bemutatott telefon miatt,.....
Az igazi majd akkor lesz ha hozzájutnak egyesek. Mégis kékül, mégsem jó a fotó, jobban merül,...
Nekem ha telefon kell, akkor megveszem ami van.Ilyen hülyeség miatt vergődni, hogy a MM lassan áraz, szvsz nagyon nagy a jólét.[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
-
Remekelek28
őstag
Látszik,sokan nem vagytok tisztába a dolgokkal. Minden Eus LG telefont lehet vinni a márkaszervizbe a váci útra.. 2 évig.. A második év már csak a főbb alkatrészekre érvényes,mivel az már csak szavatosság. Természetesen áfás számlával kell rendelkezz..
Annyi,hogy ha javithatatlan a készülék,az LG nem cserél,nem térit vissza összeget.Viszont cserelapot ad,amellyel mehetsz a gsm boltba..Ha jófejek kicserélik..
Viszont ezt a cserét, az osztrák készülék eseetében sem fogja megtenni a hazai LG.,ott is csak javitás. tehát ne tegyetek már úgy,mintha ezt az osztrák média marktos telefont,majd HUN régiósként kezelik itthon.. Mert nem..
viszont kint valószinű cserélik,ha többször meghibásodott,javithatatlan. De kiszámoltátok,hányszor kell kivinni a telefont értemenni stb?
Ha valaki ingázik és kint tartózkodik,oké,de itthonról kétlem,hogy megéri mindez..
40 ezer a különbség,a hazai javára.. -
veterán
-
kp78
addikt
Én 2 telefont is vettem már náluk. Megrendeled neten, kijelölöd a boltot, ahol át akarod venni. Aztán a boltban fizetve átveszed, és 14 napig próbálgathatod, majd akár vissza is viheted. G6 nálam így járt. Persze a visszavitt telefonnak makulátlannak kell lennie.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
MODERÁTOR
-
Helltak
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest