Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Valószínű, hogy megvárom mit villant az S9, de árban már nem fog versenyezni a V30/M10pro duóval. A V30-nak mennyire íveltek a szélei, lehet rá normális üvegfóliát rakni? M10-ben ez is tetszik, hogy sík, vmint a kijelző sarkai szögletesek.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
orbit76
tag
Én szeretem használni a QSlide alkalmazásokat de hiányzott a számológép. Nem értettem hogy miért nincs köztük. Aztán erről az oldalról letöltöttem az LG számológépet és voila:
-
Quqesz
nagyúr
Fuhh, jó lett ez a V30! Jók a képek még a gyári appal is, de a goglis nagyon is. Jól kibsztál velem, hatalmába kerített a kell érzés......videó milyen vele, mert ugye azt az egekig magasztalták(mikor filmet forgattak vele vs egy 50e dolcsis filmes kamera)...esti fotó(tudom sokat akarok)?
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Helltak
őstag
Elkészült, amit ígértem teszt:
[link]Vivo X100 Pro
-
Helltak
őstag
válasz Remekelek28 #676 üzenetére
G6-ban elég gagyi volt ehhez képest. Nem volt meg ebből a szempontból a prémium érzés. V20-am is van, abban is jelentősen rosszabb minőségű.
Vivo X100 Pro
-
MODERÁTOR
-
Quqesz
nagyúr
válasz Remekelek28 #674 üzenetére
A rezgô motor csinálja a rezgést pl mikor csörög v hozzáérsz a kijelzőhöz v egyébb beállítható funkció esetén. A másik ugyan ezt jelenti(nem csak hang hanem tapintás/érintés visszajelzése vibrálással/fizikailag). Hol vetted?
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Helltak
őstag
Meg is lett este a kicsike.
Éppen folyik még az átköltözés
Tényleg nagyon jónak tűnik eddig. Egyetlen bajom vele, hogy ez a lilás színű :/
Tokban nem fog mondjuk látszani,de..bárcsak kék lenne
Ami abszolút parádés, az a rezgő motor/haptic feedback! Nagyon érződik rajta a prémium minőség!
Holnap megpróbálom összehozni, amit ígértem kamera összehasonlítást a Mate 10 Pro-val.[ Szerkesztve ]
Vivo X100 Pro
-
veterán
-
Womb
senior tag
válasz TheBikerider #657 üzenetére
Köszönöm!
-
veterán
válasz koxminator #667 üzenetére
Igazán nincs mit.
"...ahogy megláttam először a V30-at, beleszerettem..."
Szintén. Detto.
..mert ugye a külső számít...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
koxminator
senior tag
válasz TheBikerider #666 üzenetére
Így van, mérlegelni kell. Viszont egy biztos, ha drága, ha nem: ahogy megláttam először a V30-at, beleszerettem. De köszönöm a segítséget, infókat, most már rajtam múlik a döntés.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
veterán
válasz koxminator #665 üzenetére
Hát ez már rajtad múlik mi mennyit ér meg neked. Szerintem nem ér egy telefon sem százezreket,de én speciel megveszem,ha úgy látom jónak. Az ember ha az eszére hallgat,akkor egy olcsóbb pártízezres telefon is megteszi...
HARLEY-DAVIDSON
-
koxminator
senior tag
válasz TheBikerider #663 üzenetére
Na igen, én most lettem 1 hete Telenoros, nekem kellett a korlátlan adatcsomag. Nem akkor gáz végül is, mert sokszor azt tapasztalom, hogy jobb, megbízhatóbb a 3G, mint a 4G a jelenlegi telefonomban (Honor 6 Plus). Nekem egyébként Optimus G-m volt annó, én azt nagyon szerettem, viszont az utána jövők nem jöttek be, sok volt velük a gond, inkább váltottam. A Honort nem bánom, sőt ez a másik nagyon jó telefonom, ami volt eddig, viszont a Honor V10 és a V30+ között azért csak van 70 ezer különbség, és nem tudom, ennyi pluszt egyrészt indokol a különbség, másrészről elő is kellene azt teremteni rá (a Honor V10 most azonnal is beleférne, de arról még nincs semmilyen itthoni teszt és tapasztalat, én meg nem szeretnék első lenni).
-
veterán
válasz koxminator #662 üzenetére
Nincs mit.
Nem nehéz az,egyiket megveszed,aztán ha nem jó,akkor csere.
Én jól döntöttem azt hiszem. Inkább ez,mint a Huawei. Valahogy idegen számomra,amióta jelen van a piacon nem kedvelem,de nem tudom megmondani miért...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz koxminator #658 üzenetére
Megkérdeztem az imént, a Telenornál nincs olyan szolgáltatás,ami azt teszi lehetővé,hogy hívás közben is megmaradjon a 4g. Lehet lesz a jövőben náluk is. Reméljük.
Ebből a szempontból jobb a Telekom.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
koxminator
senior tag
válasz TheBikerider #661 üzenetére
Rendben, nagyon köszönöm
Így viszont nehéz döntés lesz
-
veterán
válasz koxminator #658 üzenetére
Na elolvastam amit link-eltél... Semmi ilyen gondom nincs sem Telenornál,sem Telekomnál. Minden tökéletesen működik.
Telenornál híváskor levált 3g-re,majd ha vége a hívásnak,visssza áll 4g-re.
Telekomnál nekem aktív a VoLTE szolgáltatás,itt folyamatos a 4g,hívás közben is megmarad.Telenornál nem tudom van-e ilyen szolgáltatás.Ha van ,akkor érdemes bekapcsoln.Telekomnál is új ez a dolog,nekem november óta van....de egyébként gyorsan működik a váltás,probléma mentesen.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
koxminator
senior tag
válasz TheBikerider #655 üzenetére
Itt egy kicsit részletesebben leírják.
De akkor ha ilyen nem fordul elő ennél a telefonnál, az nagy plusz.
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy ha hívnak, akkor a Telenoroson a 4G adatkapcsolat és sebesség megmarad hívás közben, vagy átvált H+ -ra (tehát kisebbre mint 4G)?
-
veterán
-
veterán
válasz koxminator #633 üzenetére
Telenor és Telekom kártyával használom.
Telenor-ost használom a mobilnetre. Nem találkoztam problémával. 4g-n használom....
De mi a gond vele a m10pro-nál? Elolvastam,de konkrét dolog nincs benne....[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Helltak
őstag
Ha minden jól megy, ma én is szerzek egy V30+t.
Aztán meglátom melyik marad. V30 vagy Mate 10 Pro
Kamera összehasonlítást megpróbálok pénteken csinálni.Vivo X100 Pro
-
veterán
-
Womb
senior tag
válasz TheBikerider #649 üzenetére
Köszönöm!
Neked V30+ van. Jól gondolom, hogy ahhoz nem B&O fülest adnak? -
veterán
-
Womb
senior tag
válasz TheBikerider #636 üzenetére
MA tesztből kiragadva: "A különleges, korábban nem látott EQ- és szűrőbeállításokon kívül teljesen egyszerű a zenelejátszó." Talán a hangképekre értette az EQ-t?
-
_Ata_
tag
válasz TheBikerider #631 üzenetére
Ott is csak 1 év garit adnak?
-
orbit76
tag
válasz TheBikerider #621 üzenetére
Ez nem iPhone... Remélem...
-
veterán
-
WinstonWolf
senior tag
válasz TheBikerider #640 üzenetére
Mert szerintem oda nyersen az eredeti zenét stream-eli fel minden mókolás nélkül...
WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.
-
veterán
válasz WinstonWolf #639 üzenetére
Bluetooth-szal sincs bajom,működik,semmi probléma.
De hogy ezen keresztül miért nem tudom állítani az EQ-t,az rejtély számomra.HARLEY-DAVIDSON
-
WinstonWolf
senior tag
válasz TheBikerider #638 üzenetére
Nem tudom, de lehet, hogy a Bluetooth máshogy működik. Elvben ugye ott a füles DAC-je működik, a telefon meg a sajátját tudja szabályozni az EQ-val...
Amúgy eddig pont a BT volt az egyetlen ami miatt utáltam az LG-t. A párosítást nem igénylő eszközök (Polar órák...) rendre nem működtek jó a telefonnal...
-
veterán
válasz fototrend666 #634 üzenetére
Igen,igazad van,megtaláltam a zenelejátszóban. (Sosem használtam. )
Viszont bluetooth-on keresztül nem tudom állítani,legalábbis nem tudom hogy kell. Fülesnél igen.
Ezt hogy? Valamit nem jól csinálok? Elképzelhető...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Bluetooth-on nem lehet állítani,se a Spotify-ban,sem a zenelejátszóban.
Nekem nem megy.
Ha neked igen,oszdd meg velem hogy kell beállítani légyszi. Lehet mesüge vagyok hozzá...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Hjaj...
Most mit kezdjek veled?Figyu....
Azért gondolom,hogy nincs EQ,mert csak az LG-nem jön/jött elő a Spoti-ban a hangszínszabájzó. Legalábbis az iPhone-on,Samsung,Sony,OnePlus,HTC,Pixel 2,Blackberry-k,stb....mindben volt/van. Talán tesztben is olvastam,hogy nincsen az LG-ben,de erre nem emlékszem pontosan. Tehát,a Spotify nem hinném,hogy rossz,mivel más androidos telefonon,BB OS-en,iOS-en,sőt...még Lumia 950-en is megtalálható volt.A másik:
Nekem megfelel a Spotify,ritkábban hallgatok mást,egyébként meg nem 1 forintos fülest használok és ott tudom állítani a hangokat,előjőn a lehetőség.
Bluetooth-on nem tudom állítani.
De most átnézem,mert lehet igazad van.
Ha tévedek,akkor beismerem. Utánanézek.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
válasz WinstonWolf #632 üzenetére
Ne vedd magadra. Nem úgy írtam,ahogy te gondolod. De ugye hangsúlyt nem tudok leírni. Nem gondolom,hogy fogyatékos vagy.
Sajnálom...
Köszi az ajánlatot egyébként.
Valóban nem mondtam,hogy Spotify használok,abba meg ugye nincs...a gyári EQ-t használja,ha van.HARLEY-DAVIDSON
-
fototrend666
csendes tag
válasz TheBikerider #622 üzenetére
Eq mindig is volt lgben szerintem most is van Zenelejátsznál a hangeffekktek alatt hagszinszabályzó -Egyéni...
Amúgy meg ne csináld ez android a gyári zenelejátszó amúgy is egy vicc a tudás 10ét se hozod ki belőle.Ehez a DAC/AMP hoz már dukál az Usb audio player pro hogy tényleg élvezhesd magas minőségben a zenei képességeit a v30 nak.- Ja jobban elolvasva te spoziz hallgatsssz bocs ahoz tényleg elég 1 egy forintos füles is.
(#626) frankweber
Kamera nem jobb mint a g6 sőt jobban mos jpeg ben..Ui ha spotifyban nincs eq azért a spotify a rokkant nem a v30..
G6
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz TheBikerider #631 üzenetére
Ha jól látom, dual sim-es V30+-t vettél. Kérdésem az lenne, hogy milyen szolgáltatós kártyákkal használod? Megmondom miért érdekelne: nekem korlátlan Telenoros az egyik sim-em, és pl. Mate 10 Pro-nál is problémák vannak a 4G-vel kapcsolatban, hálózatkezelés (amelyről egyébként tud a Telenor és a Huawei is, és majd patchelni fogják szoftveresen).
Mivel 3 telefon közül tépelődöm (Mate 10 Pro, V30+, Honor V10), szeretném tudni, melyiknél mire számíthatok, mert ha ilyen gondok vannak, az kiesett. Előre is köszönöm, ha ezügyben tudnál valamit mondani esetleg.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
WinstonWolf
senior tag
válasz TheBikerider #624 üzenetére
"... Szóval hiába töltök le lejátszó progit,attól még a Spotify-ban nem lesz EQ,mert a telefonban nincs. Érted? ..."
Nem kell szellemi fogyatékosnak beállítani, mivel sehol nem említetted, hogy Spotify-t használsz, én meg nem vagyok gondolatolvasó - még, bár lehet dolgoznom kellene rajta - csak gondoltam javaslok neked egy megoldást, ami nekem működik...
-
veterán
Én tényleg a tapasztalataimat írom le egy adott topikban. Pozitív,negatív.
Nem vagyok fanja egyik gyártónak és platformnak sem. Azt szeretem,ha valami működik,de ha nem,azt is leírom. Hétköznapi átlagos user vagyok,mint a legtöbben és ezeket a tapasztalatokat osztom meg,hátha másnak is segítek ezzel. Van aki ezt jól fogadja,van aki kötekedik,pedig csak leírom az élményeket. Ezeket a "megmondó embereket" elengedem általában...
Folyamatosan tesztelem a telefont,ha van valami új,megosztom veletek.koxx:
Igen,onnan való.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #628 üzenetére
Egyébként hol vetted, partnero? alig találni valahol, talán a smartshopnál van még.
[ Szerkesztve ]
-
ofgm
tag
válasz TheBikerider #626 üzenetére
Egy kicsit azért ez megnyugtató, hogy van aki hasonlóképpen elégedetlen a G6 kapcsán.
Viszont az meg reményre adhat okot, hogy a v30+ Neked sokkal többet nyújt. Közel, egy hete nézegetem különböző helyeken, de még egy picit várok a vásárlással, szívóm magamba a felhasználói élményeket Mindenesetre, közel állnak hozzám az LG termékei, éppen ezért cserébe, a vásárlónak jogos elvárása egy felső kategóriásnak mondott terméktől, a több pénzért magasabb minőséget elv is érvényesüljön, mert a bizalom illékony dolog, bármilyen márkahűség ide vagy oda...
...esetleg, ha van még valami élményed a készülékkel kapcsolatban, ne tartsd magadban[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #626 üzenetére
Akkor tőled veszem meg amint kijött az S9
-
veterán
"...Ugyanis, a G6 nekem nem valami nagy durranás kamera téren..."
Sajnos én ezért "is" adtam el anno tavaly. Meg más hibák miatt...
Aztán most ezt a v30+ megvettem és rohadt jó.
Nem mondanám,ha nem így lenne.
(Van tapasztalatom mobilok terén...sajnos Túl sűrűn cserélem őket. )[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
ofgm
tag
Majd ha esetleg valaki tenne fel néhány spontán készült fényképet, azt megköszönném, azért kíváncsi lennék rá. Ugyanis, a G6 nekem nem valami nagy durranás kamera téren, bár van, aki ezért a véleményemért vérre megy az igazáért, és csak egy kamera alkalmazást erőltet, hogy - na, azzal már jó és csak le kell cserélni a gyárit. Én, viszont egy prémium készüléktől elvárom a jó minőséget a kamera terén (is) Mert ugye, ha vesz az ember egy viszonylag jó autót, ne kelljen már nekem fabrikálni rajta még otthon.
Megveszem, zavartalanul használom - én ezt akarom. Az egésznek arról kellene szólnia, hogy a gyártó elteszi a profitot, én pedig elégedetten használom a portékát.
Valami hiányérzetem van a G3 és a G4 kamera minőségei után, nekem ez nem az a jól bevált LG minőség, amit korábban a két említett modellnél tapasztaltam, bár azoknak is megvolt a maguk nyűge, de ha éppen nem sárgult be a kijelző, vagy nem repedt meg a képernyő keret (G3) vagy nem lett alaplap hibás a G4, akkor viszonylag nagyon kis barátságos készülékek voltak.
Gyanítóm, most a G7 kapcsán nem hiába lépett rá az LG részlegnél az új igazgató a mérnökök farkára, mert úgy visszavágta a tervezőasztalra a G7 terveit, hogy a dél koreai sajtóig is elhallatszott, amint rájuk csapta az ajtót.
Bízóm benne, viszonylag használható készülék azért a v30, ugyanis a csalódásom miatt már a lányomnak kellett adtam a G6 szerzeményem, mert annál azért többet várok, a lányomnak meg így is jó[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz WinstonWolf #623 üzenetére
A Spotify-t használok....
És nincs EQ. benne gyárilag...ha lenne,megjelenne benne a hangszínszabájzó.Szóval hiába töltök le lejátszó progit,attól még a Spotify-ban nem lesz EQ,mert a telefonban nincs. Érted?
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
WinstonWolf
senior tag
válasz TheBikerider #622 üzenetére
Letöltesz egy külső lejátszót: Pl. Poweramp, és megoldva a probléma sőőőt... Lehet még jobb is, mint másnál a gyári EQ...
-
veterán
Nekem az lg mindig tetszett,de valahogy állandóan befürödtem vele. A G4-ig bezárólag no problem.
Most ugye vettem ezt,kiváncsi leszek...
Ma kb.8 órán keresztül Bluetooth-on zene,közben folyamatos 4g,egy-két telefon,pár óra kijelzőidő,stb...az én felhasznalásommal,azt kell mondjam,baromi jó az üzemideje. A kijelzővel nincs bajom,a hangszórók tisztán szólnak,hangosak is,vételi képessége szintén jó,nem tudok rosszat mondani rá.
Ami a hiányossága és nekem fontos,az az equalizer kihagyása. Egyik lg-ben sem volt korábban. Nem értem... Ettől függetlenül le a kalappal előtte.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
aTe014
aktív tag
válasz TheBikerider #617 üzenetére
Csak azért kérdeztem/kértem, mert én is szemezgezek a V30-al a jelenlegi G6-om utódjaként (a G7 hivatalos bemutatását azért lehet megvárom, hogy milyen új dolgokkal tudnak előrukkolni), de hiszek neked, illetve az eddigi tulajoknak, hogy a mindennapokban nem jön elő az OLED efféle hátránya, és pl. nem kék a facebook háttere
Kellemes használatot kívánok, várjuk a poz./neg. tapasztalatokat, utóbbiból legyen kevés!
i14Pro
-
orbit76
tag
válasz TheBikerider #618 üzenetére
Biztonsági frissítés. 2018. januári.
-
veterán
válasz TheBikerider #617 üzenetére
Kissé talán lehet kékes...
De ez már szőrszálhasogatás. Nem tud érdekelni.
Szerintem szép a kijelző,meg úgy az egész egyben kiváló minőségű.Jött frissítés,773 mb. Mi lehet?
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Az,hogy ilyen árnyalata van...ez hiba? Kijelentették,hogy hibás a kijelző és cserélik?
Nektek is ilyen?
Mert nekem nem...De lehet,ha lefényképezném,ilyen lenne.
Mivel én nem látom ezt a jelenséget és nem is tartom hibának,így nem is érdekel/érdekelne.Más:
Idáig nagyon elégedett vagyok a telóval! Minden téren... Majdnem...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
dajkapeter
senior tag
Annyire nem értem azokat akik hibát keresnek... S8 van a kollégámnak és annak is színesedik a kijelzője jobbról-balról nézve. Ahogy a N8 is, pedig a samsungnak elvileg van gyakorlata benne...
Nekem az tűnt fel, hogy egyre kevesebb helyen akadok rá a különböző keresőkben. Mintha kezdene kikopni a piacról... De, ha valóban akkor jelennek meg amikor szükség van rájuk akkor az LG lassal behozhatná hazánkba.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
babosmiki
addikt
Tudjátok jól, hogy képeken ezek a dolgok sokkal jobban kijönnek mint a valóságban. Szerintem nem kell ennek akkora jelentőséget nyilvánítani, látod "frankweber" azt sem tudja miről van szó...
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
aTe014
aktív tag
válasz TheBikerider #612 üzenetére
A legjobb lenne, ha egy olyat tudnál reprezentálni, mint itt az MA-s tesztben a fehér képpel...
[link]i14Pro
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #612 üzenetére
Teljesen fehér hátteret állíts be, majd nézz rá szemből aztán oldalról is ~30-45 fokos szögben.
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #610 üzenetére
Cool Üzemidőre én is kíváncsi vagyok, mert a V10 ebben sajnos nagyon gyenge. A másik ez a kékes képernyő, mennyire zavaró?
Btw hol vettétek?Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
veterán
Sziasztok
V30+ csatlakozom...
Nagyon tezszik.
A kamera szerintem jó,de majd jobban belemerülök. Az üzemidő is szuper. Holnap már többet tudok...HARLEY-DAVIDSON
-
-
Bodagreg
csendes tag
Ha minden igaz, ma érkezik meg hozzám a V30, a V10 utódjaként (bootloop elérte szegényt). Ha valakinek valami kérdése volna, tegye fel nyugodtan.
LG V30, LG G Pad 8.3, LG 65UF850V Xbox One X - BodaGreg, PS4 PRO - Bodager
-
ABal
őstag
Több heti kérdezősködésem után a Telekomnál ma végre kimondták, hogy náluk nem lesz a kínálatban a V30.
Csak gondoltam szólok, hátha van itt valaki, aki ebben reménykedett.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest