Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 5800x
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó is lett, köszi a tippet!
Értesítéseket ki kell kapcsolni és nem lesz többet ilyen!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Hát 67% volt még.
Melegedni nem melegszik, de full K. O.
Egy darabig eltart míg lemerült, de kíváncsi leszek.
Sok Gmail fiók meg messenger lehet nem kéne rá, vagy az értesítéseket kellett volna már rég kikapcsolni. Eléggé megakasztotta.[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Az nincs is hozzá/nem tartozék.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
stemplar07
őstag
:-) nincs mit hamarosan én is beállok , de még várok egy kicsit az ár miatt.
Egy jó tanács, ha zene szerető vagy, és van olyan jó fülesed,( 50 ohm alatt) amit szeretnél kihasználni, mert érdemes egy kis trükkel , működik az összes sabre DAC/AMP esetén ahogy nekem a V10/20/G5/6 nál is működött .
A V10 összefoglalóban megtalálod a két adaptert amivel az 50 ohm alatti fül/fej hallgatókat HighGainben is tudod hallgatni , és ezáltal a Quad DAC képességeit is ki tudod használni :-) egyébként a Sabre DAC csak 50 ohm felett kapcsol be mind a 4 maggal, és az erősítő is csak e felett vált fel HighGainbe azaz 50-600 ohmig (( egyrészt ez az LG egészség/fül védelmi policy-je , nehogy egy kisgyermek megsüketüljön ..stb., másrészt azt feltételezi az automatizmus , hogy a a jó minőségű fülesek 50 ohm felettiek, ami persze nem igaz ..)) . Ég és föld a különbség az amúgy is jó hangú V10/20/G5/6 esetén ! a két kis adapter pár ezer Ft,- de megéri hidd el .[ Szerkesztve ]
-
turbuczn
tag
Engem több dolog is érdekelne:
- pár napos használat után karcosodik-e a hátlap, vagy a kamera üveg?
- üzemidő egy hét használat után?
- always on kijelző láthatósága nappal milyen?
- kihangosítás minősége? Hallanak a túloldalon rendesen téged? (gyakran gyenge a microfon zajszűrése kihangosítva)Egyelőre ennyi! Várom epekedve válaszod, és hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest