Új hozzászólás Aktív témák
-
molbali
tag
válasz Monos84 #19853 üzenetére
Mivel x8-at még nem fogtam a kezemben ezért nehéz őket összehasonlítanom, de azt elmondhatom, hogy a teló az árkategóriájában nagyon jónak számít. Mármint az optimus. A Wifi elég erős és megbízható. Olcsóbb laptopok nem látták a melóhelyen 2 fal távolságból a jelet, de én neteztem vele éppen.
Hivatalosan 2.1 volt rá az utolsó frissítés ezt az LG is megerősítette, akárcsak az SE. Tehát sem 22. sem 2.3 nem lesz.(Hivatalosan)
Nincs benne érzékelő ami telefonálás közben lezárja a telót, de lezár magától egy idő után beszélgetés közben. Július óta egyszer sem fordult elő, hogy véletlenül a fülemmel elnyomtam volna telefonálás közben valamit.
A video tényleg 17 fps. Autofokusz pedig elég jól működik a kamerában.
Szevízbe pedig a hivatalos frissítési metódus gyengesége miatt ment sok LG ahogy tudom. Letéglázta őket a gyári pc suite program 1.6-ról 2.1-re frissítés közben. Ez már nem téma, ha veszel úgyis 2.1-el kapod.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Monos84 #19860 üzenetére
tévedtem...egy kis logika is kell hozzá a tesztben rejlő válaszokért.
ami nincs említve az nincs benne. ilyen a fényérzékelő.
viszont a keresőt nem használtad. 1. találat a fényérzékelő szora.
a többi kérdésre ugyan így megtalálod a választ.
értelmes válasz volt, csak látom nehéz felfogoni.
tudod az embernek 100adszorra már nincs kedve leírni ugyan azokat. mivel nem te vagy az első, aki megkérdezi. és erről a többiek nevében is beszélhetek.
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]