Új hozzászólás Aktív témák

• Monos84

tag

Hali.

Nem tudom volt e már róla szó, őszinte leszek nem esik jó ennyi hozzászólást vissza olvasni, hogy erre a telefonra mennyire biztos a további frissítés?
    Lesz e rá hivatalos 2.2, 2.3 stb. Esetleg van e valami biztos forrás, fórum ahol ezt leközlik, hogy mikor várható további frissítés vagy egyáltalán várható e még.
    Mert ugye a SE már hivatalosan is bejelentette, hogy 2.1-en megállnak ...

Másrészt a WiFi mennyire erős benne, mennyire megbízható? Tapasztalatok?

Ebben van fényérzékelő elől, vagy az a közelség érzékelő szenzor ami telefonálás közben lezárja a képernyőt mikor a füledhez teszed? Eme két információt nem találtam meg (de lehet csak átsiklottam felette :) )

Meg, azt gondolom, hogy jobb képeket csinál mint pl az x8 mivel eben van AF, viszont azt olvastam, hogy a videó felvétel már nem olyan jó mert hogy csak 17fps-el vesz fel talán vagy ilyesmi.

Lényegében ha erre biztos a frissítés akkor inkább ezt veszem meg mint az x8-at, csak ahol kérdezősködtem (gsm szervízek, photo hall, voda, t-mobil) azt mondták, hogy az LG mobil terén nincs még kellően toppon. Szóval több LG megy vissza szervizbe mint SE.

Remélem kellően kimerítő és értelmes válaszokat kapok, amiket előre is köszönök! :)

Új hozzászólás Aktív témák