Új hozzászólás Aktív témák
-
Monos84
tag
Hali.
Nem tudom volt e már róla szó, őszinte leszek nem esik jó ennyi hozzászólást vissza olvasni, hogy erre a telefonra mennyire biztos a további frissítés?
Lesz e rá hivatalos 2.2, 2.3 stb. Esetleg van e valami biztos forrás, fórum ahol ezt leközlik, hogy mikor várható további frissítés vagy egyáltalán várható e még.
Mert ugye a SE már hivatalosan is bejelentette, hogy 2.1-en megállnak ...Másrészt a WiFi mennyire erős benne, mennyire megbízható? Tapasztalatok?
Ebben van fényérzékelő elől, vagy az a közelség érzékelő szenzor ami telefonálás közben lezárja a képernyőt mikor a füledhez teszed? Eme két információt nem találtam meg (de lehet csak átsiklottam felette
)
Meg, azt gondolom, hogy jobb képeket csinál mint pl az x8 mivel eben van AF, viszont azt olvastam, hogy a videó felvétel már nem olyan jó mert hogy csak 17fps-el vesz fel talán vagy ilyesmi.
Lényegében ha erre biztos a frissítés akkor inkább ezt veszem meg mint az x8-at, csak ahol kérdezősködtem (gsm szervízek, photo hall, voda, t-mobil) azt mondták, hogy az LG mobil terén nincs még kellően toppon. Szóval több LG megy vissza szervizbe mint SE.
Remélem kellően kimerítő és értelmes válaszokat kapok, amiket előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Apple MacBook
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest