Új hozzászólás Aktív témák
-
Monos84
tag
Hali.
Nem tudom volt e már róla szó, őszinte leszek nem esik jó ennyi hozzászólást vissza olvasni, hogy erre a telefonra mennyire biztos a további frissítés?
Lesz e rá hivatalos 2.2, 2.3 stb. Esetleg van e valami biztos forrás, fórum ahol ezt leközlik, hogy mikor várható további frissítés vagy egyáltalán várható e még.
Mert ugye a SE már hivatalosan is bejelentette, hogy 2.1-en megállnak ...Másrészt a WiFi mennyire erős benne, mennyire megbízható? Tapasztalatok?
Ebben van fényérzékelő elől, vagy az a közelség érzékelő szenzor ami telefonálás közben lezárja a képernyőt mikor a füledhez teszed? Eme két információt nem találtam meg (de lehet csak átsiklottam felette
)
Meg, azt gondolom, hogy jobb képeket csinál mint pl az x8 mivel eben van AF, viszont azt olvastam, hogy a videó felvétel már nem olyan jó mert hogy csak 17fps-el vesz fel talán vagy ilyesmi.
Lényegében ha erre biztos a frissítés akkor inkább ezt veszem meg mint az x8-at, csak ahol kérdezősködtem (gsm szervízek, photo hall, voda, t-mobil) azt mondták, hogy az LG mobil terén nincs még kellően toppon. Szóval több LG megy vissza szervizbe mint SE.
Remélem kellően kimerítő és értelmes válaszokat kapok, amiket előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest