Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
molbali
tag
válasz #99499520 #39089 üzenetére
Hát Igazad van Belu! A társaság nekem is hiányzik. Minden nap belépek ide elolvasom az új hozzászólásokat, de beleszólni már nem szólok. Augusztus eleje óta X10-em van. Azért nem írok ide, hogy leírjam mennyire más érzés ez a teló, mint néhányan. De jó látni a régi nickneveket az oldalon. Két SE fórum is van ami komolyan foglalkozik a telóval, de az itt tapasztalható emberi hangnem hiányzik belőlük. Ridegek, hivatalosak. Szerintem nem ilyen közösség mint a GT540-es, tehát. (Sajnos már csak voltunk.) Egyszer pont erre az időkre csináltunk egy facebook csoportot azt hiszem, hogy ha már mindenkinek más telója lesz ott a személyes kapcsolatok megmaradjanek.
Az optimusnak pedig mindig is hálás leszek, mert bevezetett az android világába, annyi pénzért amennyit éppen akkor megengedhettem magamnak.
Az új teló megvételekor pedig nem hetekbe került mire kicsit bele mertem nyúlni, hanem hazahoztam és 3 óra múlva rootolva volt és egy custom kernel szaladgál rajta azóta is. És persze nem csak az optimusnak hanem ennek a közösségnek is sok köszönettel tartozom.
-
molbali
tag
Sziasztok!
Sikerült vennem egy másik telefont, ami kicsit nagyobb és gyorsabb mint az optimus, amit nagyon szerettem,de úgy alakult, hogy megválok tőle. Szeretem ezt a közösséget rengeteg segítséget kaptam már itt. Ha valaki úgy érzi, hogy szeretne a családtagjának is egyet akkor szívesen adnám el innen valakinek aki tudom legalább olyan szeretettel bánik vele, mint én.
Egész életében (mű)bőr tokban tartottam, végig fóliázva volt. Aki szeretné megvenni az kap hozzá teljesen vadi új fóliát, a bőrtokot (övre, nadrágra csíptethető), és egy 4gb-os class 4-es microsdt és persze minden gyári tartozékot. Karc nincs sehol a telefonon, nem esett le, stb. Vodafone függő tehát nem jó minden szolgáltató kártyájához sajnos. Recovery menüvel már el van látva.
A déli Pu aluljárójában a telefonos csákó 17-ért akarta bevenni. Láttam kirakva nála egy másikat 22 ért. Ezért, ha valaki innen elviszi 17-ért inkább neki adom mint a hiénának.
Ha valaki tényleg érdeklődik a teló iránt akkor Privátban teheti. Remélem senkit nem sértettem az ajánlattal, hogy itt a fórumon említettem meg. Talán a szabályokat sem sérti.
-
molbali
tag
Tegnap linkeltem egy data2systemes 4-es recoverys RC3 romot. Fasboottal tettem fel valamikor. Az első boot után beállítottam a magyar nyelvet, SEMMI MÁST. SE GMAIL ACC, SEMMI. Ezt az állapotot elmentettem recoveryvel és megosztottam. 3 napig tök jól ment, semmi gond. Mióta letöltötték és telepítették azóta nekem is "gtalk authentication failed" üzenetek vannak.
Valami információ addig is eljut a telómról a google-hoz amig nem állítom be a google accot? Mert mióta többeknek van fent a mentésem azóta csinálja nekem ezt. 2-3 napig semmi gond nem volt.
A factory reset nekem is megoldaná a gondot?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz trutyi #36323 üzenetére
Először én is ezt tettem fel, de ebben nem működött a wifi. Egyébként a képernyőmentésen is látszik, hogy ez egy preRC3 a jó verzió aminek a nevében nincsen pre, csak simán RC3.
Majd mindjárt feltolok egy recoveryset ide gyorsan.
Recovery 4- el készült jó data2system RC3. Rögtön magyar nyelven jön be, nem orosz.
Ajánlom hozzá a marketből a nagyon kicsi memóriaigényű zeam launchert. Megtáltosodott tőle a teló. Ráadásul ebben is be lehet állítani mint az adw launcherben, hogy bárhol húzod lefelé a kezed a képernyőn előjön a legördülő értesítési terület. Nem kell fent eltalálni a vékony sávot.
Ha valki fel tudja dobni alami másik tárhelyre nyugodtan tegye. Nekem a datára van premium accom, és ide volt egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz #99499520 #36317 üzenetére
Ok Belu! Grat az új telóhoz. Azért legalább heti egyszer látogass ám be ide is. :-)
(Még mindig hálás vagyok, hogy a halálból visszahoztad a telómat anno a régi szép időkben.)Bennem is bújkál a kisördög, most lenne lóvé egy másikra. Nagyon a SE x10 (hatalmas kijelző, dual touch) körül forognak a gondolataim. Még 1-2 alszom rá. 63+ postaköltség. Egy hete jött ki rá a hivatalos gyári 2.3.
De azért szeretem ezt az optimust is. Ráadásul ez az RC3 elég jó.
Nekem is voltak problémáim data2sys rc3-al, de most van egy jóm amit fastbootból kell felrakni.
Ha valaki kéri van olyanom, hogy fastbootból felraktam és a nyelvet átállítottam magyarra. Ezután csináltam 4-es recovery mentést róla. Tehát ez egy magyar nyelven induló data2sys rc3. Minden frankón műxik rajta a wifi is.
Ha valaikinek kellene, csak írjon és feldobom a data.hu-ra. Bocs, de nekem az az egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
-
molbali
tag
Hi!
RC3-al járt már úgy valaki, hogy nem kapcsolódik a wifi hálózatra? Felismeri, megpróbálja, de az ip cím lekérés nem jön össze neki.
Rc2-ig semmi ilyen bajom nem volt.
-
molbali
tag
Köszi az előttem szóló 2 embernek is. Majd teszek egy próbát, de a videó nem tűnik nagyon egyszerűnek.
-
molbali
tag
Sziasztok!
Többen írtatok itt már szétszedésről, stb..... Valaki írta azt is, hogy a youtube-on van valami szétszedős videó. Én nem találtam meg.
Aki jobban érzi ezt a szétszedést, vagy szedte már szét attól kérdezném, hogy mennyire kell szétszedni ahhoz, hogy az alsó 3 gomb érintkezőihez eljussak, mert azokat már nagyon izomból kell nyomni, hogy érzékeljenek valamit. Remélem csak bepiszkolódtak vagy valami. Jó lenne kicsit megtisztítani őket.
A telefon felélesztésénél zavaró ez nagyon. Az altatást és a telefon felvételt meg lehet oldani widgettel, még a beszélgetés befejezéséhez jönne jól a hívás vége gomb.
-
molbali
tag
válasz wwenigma #34003 üzenetére
Hi!
Egyszer már simán feltettem az LGE billentyűzetedet, recoveryből, de most egy data2systemes M6 mocorog a telón. Gondolom az nem jó csak simán 2-es recoveryből. A könyvtármásolós bejöhet, ha a leírásod alapján a system/.... helyett a data/...ba másolom őket és a jogosultságokat utána átállítom?
-
molbali
tag
válasz darál0w #32809 üzenetére
Ez azért van mert kiövi az android a futó programok közül a fancy és/vagy a beautiful widget et. Ezért marad le. Én feltettem az advanced task killert és betettem a tiltólistába, hogy azt nem lőheti ki. Nekem ez megoldotta a problémát. Sajnos azt nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e valamit kezdeni azzal, hogy az android minek adjon futási prioritást és inkább mást dobjon ki helyette, mert igen zavaró volt. Én késtem el emiatt, mert még csak egy fél órával cseszett át az meg nem tűnt fel. Van hogy 3-4 órát is lemarad, ha nem nyomkodom a telót olyankor az azért már feltűnő. (Nyáron sötétedés után "16:38" volt rajta.
A lényege a hosszú leírásnak, hogy a beautiful widgettel is elő fog fordulni, tehát nem a fancy hibája. Nyugodtan visszateheted, ha az jobban tetszik.
-
molbali
tag
válasz Heimdallr75 #31272 üzenetére
Hogyne kellene! Köszi szépen!
Elméletileg a belakott M5-öt nem kell kinyírni, hanem csak a data partíciót kell lecserélni, igaz? (Data2system esetén). Ekkor megmaradnak a programok és beállítások ha jól tudom. A simán a system partíciót kell cserélni ilyenkor a data2system esetén pedig a (user)data partíciót.
Ha rosszul írtam vagy valami nem igaz ebből akkor szóljatok rám, nehogy elcsesszem!
-
molbali
tag
válasz Stevee83 #29718 üzenetére
Szerintem nem vagy te kivételes helyzetben. Csak nem tettél rá mindenféle programot, hogy kipróbálgasd, meg mindenféle romokat sem. Pedig ez a telefon tud ilyeneket és erre való, hogy ilyeneket csináljanak vele. Szerintem te max annyira használod ezt a telót amit egy sima középkategóriás oprendszer nélküli Nokia Vagy SonyEricsson is simán megoldana egy fagyás nélkül sokkal hosszabb üzemidővel. De sokak azért vettek ilyen telót, hogy kihasználják a képességeit. Folyamatosan háttérben futó app protector pl. Nehogy már más is nézegesse az sms vagy levelezésemet. Pedig semmi titkos nincs benne de a tudat, hogy megtehetem.
Egyik kolléganőmnek is ilyen GT540 van. Még az 1.6-os android van rajta. Kapta a férjétől. Semmi internet vagy wap előfizetés hozzá, még a telefonszámai is a sim kártyán vannak ha jól tudom. Max telefonálás és sms. Múltkor néztem a telefonkönyvet negyed másodperc alatt nyitotta meg a telója. Napokig bírja az akksi mivel nincs folyamatos wifi gps 3g használat. Sőt semennyi sincs. Azt se tudja mi a GPS.
Szóval bírja ez csak ne használd.
-
molbali
tag
Hi!
Valaki használja a 2.1-es androidot, az új 2.xx akárhányas youtube alkalmazással? Mert több helyről is letöltöttem az eclair változatot. Az alkalmazás elindul, de network error 400 hiba van mindig. Másnál is megvan ez vagy nálam lehet hiba? Régen tudtam használni.
-
molbali
tag
Hi!
Elsősorban Joestone-hoz szánnám a kérdést, de ha valaki más is tudja rá a választ akkor szívesen fogadom.
Erről az oldalról:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038337
leszedtem egy data2system módosított 2.1-es (20E) android alapokon nyugvó összeállítást.
Jól muzsikálónak tűnik. (Akit érdekel ide kattintva kis videó is van róla.)
A probléma, hogy a csákó aki összegyúrta nem igazán pakolta bele a magyar nyelvet. Vagy lehet, hogy a 20E kiadásban nincs is egyáltalán.
Járható út-e, hogy valami magyar verzióból kicsempészni a magyar specifikációkat és mondjuk egy recovery telepítős update.zip kis kiegészítéssel hozzáadni?
Vagy ez lehetetlen is és nem is éri meg a macerát, mert sok vele a szarakodás?
-
molbali
tag
Helló!
Joe oldalán a "Mi nem működik:" leírásnál nem látom, hogy bent lenne a listában a bluetooth fülessel való telefonálás. Ezek szerint ez is megoldódott, vagy véletlenül lett kihagyva a listából? Valaki ki tudta esetleg próbálni?
-
molbali
tag
-
molbali
tag
Sziasztok!
A 2.1-es gyári romokban valahogy megoldották, hogy az smst elküldéskor ékezetteleníti a rendszer. Tehát nyugodtan írhatom T9 szótárral tele mindenféle ékezettel akkor is belefér 160 karakter, mert a rendszer megoldja. Ezt a jó tulajdonságot van-e esély valamilyen módon átörökíteni a 2.3-as rendszerekre. Próbáltam feltenni a 2.1 billentyűzetét. Frankón működik is még a T9 szótár is, de az ékezettelenítés nem ennek a résznek a feladata úgy látszik.
Van valakinek ötlete?
-
molbali
tag
válasz Kremmer89 #27150 üzenetére
Nekem azok még jók, de amit sokat használ az ember az kezd elcsesződni az igaz. Én pl mindig a hívásindító gombbal tértem vissza a készenléti állapotból. Meg is sínylette. Már nagyon nehezen működik. Szerencsére a hívásokat a csúszka elhúzásával is lehet fogadni. De mire rájöttem, hogy a gomb "sanyi" kicsit addigra eltelt néhány bejövő hívás. Azóta home gomb a visszatérés készenlétiből. Az még jó. Egyedül recoveryben rossz a helyzet, mert ott a hívásindító gomb meglehetősen kikerülhetetlen.
Nem tudom mennyire lenne veszélyes szétszedni a telót és kipucolni a gomb érintkezőjét vagy ilyesmi. Én nem nagyon mernék nekiállni. De jó lenne, ha megint működne a gomb rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
Helló!
Nem tudom építő-e a javaslat, de megint olyan érzésem van mint amikor mindig azt emlegettem wwenigmának, ha olyan nagyra van a 2.1-es rendszerével tegyen fel egy saját adataitól szűz 2.1-et és meglátjuk, hogy mi lesz.
Én is megcsináltam már mindent előtte jit+swap+ anyám kínja, de sose lett valóban használható hosszú távon.
Aztán wweni.... feltette a saját 2.1 összepakolását és az azóta annyira frankó, hogy az 1.5 óta nem járt 2.3 a telómon. (Bár kicsit azért izgatja a fantáziámat, most ez az 1.8 )
Szóval, ha vannak emberek akiknek frankón nem merl az akksi 1.8 alatt azok tegyenek már fel egy backupot a rendszerükről mielőtt beleteszik a számaikat + a marketba még nem jelentkeztek be. Hátha beválik ez a dolog. Sose lehet tudni!
Kremmer! az előző HSZ-ben azt nem tudod app2sd nélkül használni jól szerintem. Csinálj a kártyádra egy 200 megás ext2 partíciót meg egy 120 megás swap partíciót és még mindig marad majdnem 1.7 giga. És nagyon jó lesz az úgy.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz wwenigma #25989 üzenetére
Én is visszajelzek 2.1 "ultimate" ügyben.
Meglehetősen stabilan működik. Megpróbáltam magam visszafogni és nem teleszórni widgettel. Figyelek rá, hogy ne sok olyan program legyen ami el akar indulni induláskor és a memóriában szeretne maradni, hogy működjön. Így egészen jól használható.
Köszi még egyszer a munkát, hogy könnyen feltehetőre összedobtad nekünk!
Még nem teszem fel az 1.6-os Mur4ik romot, mert ez most jól be van lőve nekem, de azért szeretném, ha majd lenne egy jól működő 2.3. Azt majd felteszem. Egy kicsit hiányoznak nekem a Cyanogen plusz beállítások.
-
molbali
tag
válasz hali_tomi #25736 üzenetére
Látom még nem válaszolt seni, így írok, de csak 98%-ig vagyok biztos a dolgomban.
Azt olvastam valahol, hogy a 3.x.x.x recovery már nem kezeli az ext2 partíciót. Ha jól emlékszem. Tehát ez lehet a gond. Ezt már a 2.2 feletti android rendszerekhez használják és ott nincs ext2 partíció.
-
molbali
tag
ha 2.2-es android vagy e feletti verziószámú vagy...
.....Ha nincs app2sd telepítve a telefonra akkor csak simán windows alatt az összes fájlt átmásolod az egyik kártyáról a másikra. Ezzel mindent el is végeztél.
Ha van app2sd akkor csinálnod kell recovery menüből egy mentést. Ez lementi az ext2 partició tartalmát is a kártyára.
Az új kártyát megformázod rendesen a minitool partition wizard programmal (legyen rajta jó sok fat32 először is. Aztán 2, lépésben meg valamennyi mondjuk 300 mega ext2 partició)
Után új kártya telóba és recovery menüből az imént készített mentés visszaállítása.
Nagyjából ennyi
-
molbali
tag
válasz wwenigma #25542 üzenetére
Nekem beállt. (Vodafone-os vagyok)
Joe: Majd közbenjárunk a NASA-nál adjanak kölcsön egy öregebb 2-3 éves konfigot neked onnan. Gondolom azoknak is már Teraherzen ketyegő procijaik vannak. Ja! És nézzél csak be sűrűn, ha még egyszer kétszer húzza majd azt a csíkot.
Ez a Belu "gyerek" idegesít engem, hogy még csak be sem köszön. Remélem nincs gáz. Ez nem jellemző rá.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz joestone #25537 üzenetére
Egy szűz clockwork backup van közzétéve. A megfelelő beállításokkal, de semmi saját adata nincs rajta. Ez igy nem veszélyes. Még az adatvédelmi biztosnál sem ütné ki a biztosítékot.
Neked pedig jó munkát a 2.3 hegesztéshez Joe! Én is várom a romod.
Beluról hallotatok valamit? Vagy 2-3 napja nem nézett be ide. Remélem nem a szökőár szippantotta be!
-
molbali
tag
válasz lggt540user #25507 üzenetére
Szerintem is jó. Nem tudom mi csinálta akkor azt az összeakadást. Azóta találtam még egy programot. Auto memory manager. Én a fizetős változatát vettem . Simán be lehet állítani vele, hogyan kezelje a memóriából való programkilövést. A tárcsázót be lehet rajta állítani, hogy mindíg tartsa a memóriában. Ha valakit érdekel pontosan hogyan akkor leírom, de azért nem olyan bonyolult rájönni.
Azóta 1 mp. alatt van a névjegyzék bármikor és nincs bejövő hívásnál sem gond.
wwenigma: Valamiért a beautiful widgetet érzem bűnösnek, mert az előtte kétszer is beakadt. Aztán akkor is az volt az első amit be kellett zárni mikor reggel azt a 8-at be kellett csukni, és belassult. Aminek a csak a restart lett jó.
245-768 között van a proci hajtva. Nekem e fölött nem bírja a teló, de ezzel stabil.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz #68216320 #25464 üzenetére
Engem tesztelni kért fel wwenigma. Megkért, hogy ne tegyük fel még máshová. Ezt azt hiszem tiszteletben kell tartani. Más is próbálgatja.
Ma este 8-ig dolgozik. Szerintem utána mindenkinek elérhetővé teszi.
Más:
Nekem is egy class 6-es kártyával (aminek simán bírnia kellene) nem működik a 2-es feletti app2sd. Pedig direkt ezért vettem kártyát. Van akinek már a class 4-es is jó. Kártyája válogatja. Bár én azt is hiszem, hogy még a telefonok között is lehet különbség. Ezt abból gondolom, hogy néhányan bőven 800 fölé tudják tartósan hajtani a procit. Nekem pl. 768 felett mindig kifagy 1-2 perc alatt.[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
Hellósztok!
A wwenigma által tegnap óta próbálgatott "ultimate" 2.1 viszonylag jól muzsikálgat. Eddigi egyetlen gond, hogy este leraktam az asztalra még minden rendben volt, de ma reggel elővettem és az összes widget meg néhány program force close üzeneteket dobált. Kb 8-szor kellett bezárást nyomni. Egy újraindítás után megint jól műxik eddig.
Tényleg elég tűrhető a tempója.
Tegyétek fel a "screebl" nevű alkalmazást ez tök jó, mert a giroszkóp alapján nem engedi a telót készenlétbe tenni. Mármint a képernyőt sem és ez telefonáláskor jól jön a 2.1-en mert frankón le lehet tenni a gombbal a beszélgetést. Nekem jobban bevált mint a keepscreen.
Még valami a 2.3 alatt megszoktam, hogy a hívásindítás után ha a másik fél tényleg felvette a telót akkor rezgett egyet. Addig a fülemhez sem tettem a telót. Erre nincs valami app szerintetek ami 2.1 alatt is megoldja?
-
molbali
tag
válasz wwenigma #25399 üzenetére
Megnéztem a videót. Nálam sincs egyelőre komoly mellékhatás. Bár azért még nem mindent tudtam rajta kipróbálni.
A legfontosabbak. Még jó a home screen elérés. Nem akadt ki még. Azt hiszem megtaláltam az adw ex-ben hol kell kényszeríteni hogy a memoban maradjon, de nem tuti.
A névjegyzék (nem egy 2.3, de a saját 2.1-emhez képest álom.)
Bejövő hívás. Ez 2 kicsengés után kezdett el csörögni. (Kipróbáltam a párom telójáról.) Ez bőven jobb mint a 40 mp.
De azért még nincs minden feltelepítve. Eddig azért jó.
Ajánlom mindenkinek. Egy próbát mindenképpen megér.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
már telepedik az ultimate restore wwenigma!
majd beszámolok.
működni működik. ha lesz időm, belakom és referálok. pl adw + kedvenc widgetek
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz wwenigma #25370 üzenetére
Szívesen tesztelek, de nem ígérem, hogy ma. Mondjuk holnap? (A swap partíciót partition progival kell létrehozni a számítógépen, vagy a recoveryben?) A másik kettőt tudom.
És mondom az én kingmax 4gb class 6-osom, nem bírja a 2 feletti app2sdt.
Ezek mellett a feltételek mellett természetesen tesztelek szívesen.
(Ma kicsit döcögősebben mennek a dolgok. 2 hónapos kissrác, családom nálunk. A Szüleim. Együtt megyünk délután a nagyszüleimhez. Ezután esti fürdetés. Aztán valszeg halott leszek. Holnap reggel meg meló. De holnap talán sikerülhet.)
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz wwenigma #25366 üzenetére
Helyes, mert nekem még mindig a 2.5.0.5. van fent. Nem sikerült az update 3-asra. Pedig a romokat már tudom fastbootból dobálni, de a recoveryt valaogy nem cseréli le.
(Bár tegnap win újratelepítés volt. Most majd kell lg meghajtókat meg android sdk-t telepíteni a fastboothoz.)
-
molbali
tag
válasz wwenigma #25327 üzenetére
Ez a beszéd! Jöhet az a recovery image.
Előre is köszi!
Egyébként amit a hosszú válaszodban írtál nekem volt egy majdnem olyan felállás. A különbség annyi, hogy az alap a görög recovery engedélyezett rom és recoveryvel lett rátéve a magyar v20b. Te pedig ugyebár flashelt v20b-t írtál és utána recoveryt. Bár szerintem a rendszer működése szempontjából teljesen mindegy.
3-as vagy 2-es recovery kell majd hozzá?
-
molbali
tag
válasz wwenigma #25264 üzenetére
OK! Készségesen elismerem hogy jól működő 2.1 is van. Ha valaki lenne olyan drága és megtenné nekem hogy készít és utána belinkel egy olyan recoveryvel mentett 2.1 rendszert amire, ha felteszek mondjuk egy beautiful widget e-mail sms figyelő widgwt, naptár widget oldalt, akkor mondjuk játék vagy netezés után nem 1 perc míg visszajön az adw home. Vagy ezek után névjegyzék nyitása nem 1 perc. De ami a legrosszabb bejövő hívásnál 40 mp keresztül csak csengés (ami nem mellékesen 3 másodperc után elhalkul) csak fekete képernyő és fingom sincs, hogy ki a bánatos Is.... f...a is hív éppen engem. Mire megjelenik a neve lerakja mert neki csengett vagy 8-at.
Elismerem hogy én vagyok a béna és nem tudok ilyet összehozni, de ha valkinek ment kérem legyen olyan drága és linkeljen egy recovery mentést egy ilyen rendszerről. Persze max 2-es app2sd vel, mert a class 6-os kártyám ami minden mérőprogram szerint teljesíti a class 6-os elvárásokat nem bírja a 2-es feletti app2sdt mert hibaüzik, meg force close-ok.
A legkisebb gond ezen felül, hogy a 2.1 kb 10 perc alatt talál gps jelet. A-gps mellett.
A 3 féle futó widget pedig szerintem nem nagy elvárás egy androidos telefonon.
A 2.3 android bármit csinálok rögtön visszahozza a home screent és 3 másodpercen belül bejön a névjegyzékem 250 névvel. Az említetteknél több futó widgettel.
Ha valaki linkel nekem egy ilyen elvárásokat teljesítő 2.1-et megfizetem sörben szavamat adom. (Buga József nem szép ember de gavallér.)
Joe blogján lévő összes 2.1 rendszer járt már a telón jit és overlock támogatással.
wwenigma jöhet a bizonyíték link a 2.3 közeli 2.1 rendszerről.
Még valami. A kolléganőm 1.6-os rendszere olyan gyors mint a villám az én telómhoz képest. (Névjegyzék fél mp.) Csak a lényeg, hogy a gyári telóra még semmi, értsd semmi nincs a gyárin felül telepítve. Használja mint egy 200 ft-os alap nokia. Beszéd + sms. (Ajándékba kapta, de így minek. Megmarad a sebesség, csak arra ne használd amire való.)
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
Már fastbootból sikerült feldobni a cuccot, működik is a rom, de a recoveryt nem tudom felflashelni, az maradt a 2.5.0.5. Pedig ott is mindent kiírt, hogy frankón végzett.
Az alapja a régi görög 20A rom. Emiatt lehet, hogy nem megy. Pedig ha a romot felfastbootoltam akkor a recovery sem nagy gáz. Mindent úgy csináltam, és kiírja hogy kész, de marad a régi recovery. Na mindegy.
Más: Nektek is kellettek a fixek amiket wwenigma feltett, mert ezt Ő is kérdezte, hogy másnak is szükséges volt-e?
Mert ha nem akkor nem vesződnék velük.
-
molbali
tag
Az én ötletem volt, nekem mégsem sikerült megoldani a recovery cserét a joe féle egyklikessel. Most valamiért fastbootból felment az új 3.2 murik. De ez most meg max a pin kódig jut és onnan mindig újraindul.
-
molbali
tag
Köszi joe és wwenigma a válaszokat!
wwenigma: örülök, hogy csekély értelműnek tartasz, de nem az értelmezésemmel van gond. Tehát kisegítő iskola 2-es osztályzattal érthető amit írtál, csak valahogy a gépem nem birkózik meg a fastboot telepítéssel sehogy. Valami nem kóser nála ezekkel a dolgokkal.
Régebben hibaüziket dobált hiányzó dllekről, de ezeket pótoltam. Most már nincs hibaüzi viszont nem csinálja a dolgokat.
A Joe féle automatizált cuccok meg érdekes módon mennek.
-
molbali
tag
válasz joestone #24788 üzenetére
Szia Joe!
A blogodon van egy automatizált recovery telepítő. Ha abban kicserélem a recovery.img fájlt az újra (3-as) és futtatom akkor az megcsinálja nekem hogy felülírja a régi kettes recoveryt a telón?
A görög recoverys rom van rajta az akkor aktuális 2. akárhányas clockwork recovery-vel.
Vagy ezt ne csináljam, mert gáz lehet?
Előre is köszi a választ!
-
molbali
tag
válasz wwenigma #24780 üzenetére
Az atw tényleg gyorsabb, de lehet, hogy észreveszik, hogy nincs valódi oldaltartalom mögötte és ez szabályzatba ütküzik és törölni fogják a fájlokat. Akkor majd lehet, hogy jól jön a lassabb is csak legyen.
Meg hátha van valakiknek data premium előfizujuk mint nekem. Sok minden van rajta, 120 megabittel jön az anyag, (mert ennyit bír a netem) és 600 ft volt egy évre a korlátlan premium előfizu. (3 évre kitejeltem az árát. ) Karácsonyi akció volt.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz drlovi #24771 üzenetére
Ezzel már sokan jártak így, és úgy emlékszem, hogy házilag is vissza tudták hozni. Ha jól emlékszem Beluudj is járt így. Ő el tudja majd mondani neked, hogy hogy gyógyította. Szerencsédre Ő sokat jár itt és segítőkész.
Más:
1.5 letöltések data.hu ról:
Fastbootos + clockwork rwcovery 3
Recoverys akinek már van 3-as recoveryje
1.5 fixek. (Pl.: gps)[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
Az előző hsz-em már nem tudtam szerkeszteni, ezért új.
Az még nem világos nekem a leírásokból, hogy a codeceket is sikerült belefaragni a ruszliknak? Tehát mondjuk az Lg camera már tud felvenni H264-ben? Vagy ez még nem jött össze?
-
molbali
tag
Helló!
Nekem még 2.0.5.x verziójú clockwork recoverym van. Még az első görög recoverys rommal. Szerintem vagyunk még így egy páran.
Ha valaki felteszi az új clockworkkel a dolgokat és megcsinálja azt a fix permissionst és rámásolja a fixeket. Nem csinálna belőle egy sima rendszermentést amit akár a régi recoveryből is feltehetnénk?!
Lesz valkinek kedve ilyesmire vagy azért dolgozzunk vele kicsit?
Más: Ha az új recoveryt fel szeretném tenni akkor kell előtte mondjuk flashelni a recovery engedélyezett magyar v20 romot vagy jó ez a régi görög is?
-
molbali
tag
válasz ruzsabazsa #24524 üzenetére
Be sem merem vallani. Őskövület vagyok. (34 és fél.)
Belu: Ok megcsinálom majd a csoportot. Most lelépek a gyerekkel sétálni. Az kb. 2 óra. Bár ilyen marha nagy szélben lehet előbb megunjuk.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz #99499520 #24520 üzenetére
Én se fórumoztam még sosem ez előtt, mert nem volt sem kedvem, sem időm, sem téma ami érdekelt volna.
De arra rájöttem, hogy én se a telefon hírei miatt járok (már) ide, hanem az emberek miatt. A telefonról ujdonság mostanában kb 2-3 hetente jelenik meg. És ha megfaragják a 2.3 rendszert frankóra akkor már ennyi időközönként sem fog. Félek szétszéledünk.
Ha rászánom magam csinálok egy gt540 zárt csoportot a facebookon és felveszlek mondjuk téged ismerősnek. Aztán mindenkit meghívogatunk. Na mit szólsz? (Persze csak aki akar jönni.) Mert egy telefon kb 2 év után elavul. 3-4 év mulva mindenki lecseréli. Utána kihalt lesz itt minden mint Csernobilban.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz #99499520 #24513 üzenetére
Pl. Én se utállak.
Vagy említettem volna ilyesmit?
Szóval az 1.5-ben már fm rádió is lesz. Tök örülök, de tényleg. Marhára hiányérzetem van miatta, csak azt nem értem miért. Kb 1-szer használtam az fm rádiót tavaly nyáron biciklizés közben. A gáz az volt, hogy totál használhatatlan recsegés volt mozgás közben. Pedig az még a gyári 1.6 oprendszer volt. Emiatt mérges voltam, mert a SE K800i-vel marha jól tudtam rádiózni bringázás közben is.
Ja még valami a 2.3.2 1.4b-ben nem tudtam bluetoothon fájlt küdeni, fogadni LG kp500 ról. Pedig össze voltak párosodva. Volt valakinek gondja BT küldéssel? 2.2.1 4.3 simán megoldotta még ezt.
-
molbali
tag
válasz ruzsabazsa #24429 üzenetére
Nem lehetetlen. Van belőle recoverys verzió. Én is úgy tettem fel.
Gondolom a következő kérdés az lesz, hogy honnan lehet letölteni. Már keresem a linket. Ha meglesz megírom.
Megelőztek. Szóval nem keresem így. De szerencsére kevesebbet dolgozni, nem kerül több energiába.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
-
molbali
tag
válasz #99499520 #23812 üzenetére
Annyira emlegették ezt a 2.3 frissítést a hétvégére, hogy tuti nem lesz belőle semmi. (Olyan ez mint amikor elhatározom, hogy buliba megyek, és tuti leiszom magam a sárga földig. Na akkor van az, hogy 2 deci kóla után hazamegyek este fél nyolckor. Ha meg leugrom max. egy sör felkiáltással a kocsmába, meg hogy sietek haza, akkor szoktam 3 napig maradni a pult mellett el sem mozdulva, mert mindig fizet valaki valamit. A májam meg feladja és egy hétig beteg vagyok)
Azt hiszem eltértem a tárgytól, de a lényeg, hogy a várva várt dolgok nem szoktak időben érkezni.
-
molbali
tag
válasz Metzger #23556 üzenetére
Ezen kívül nem írja ki az értesítési sorra felülre időközönként, hogy "Google Talk authentication failed"?
Mert azokkal a romokkal gyakran járok én is így. Főleg a folyton szidott 2.2.1 4.4-el.
Ez olyan probléma, hogy nem regisztráltnak veszi a telefont a marketen és ezért szakítja meg a letöltést. Megoldást nem találtam rá.
Ha újraindítod a telót egy fájlt mindíg enged letölteni a marketről, de utána megint az van amit írtál.
-
molbali
tag
válasz gazso75 #23532 üzenetére
Melyik widget ilyen pl. ?
Képernyő üres részén hosszan tapizol, kiválasztod a felugró menüből a widget sort és nincs itt a listában a telepített widget?
Ha ez 2.2.1 vagy 2.3 rendszeren van, akkor azért van, mert bekapcsoltad az sdre telepítést a cyanogen mod settingsben. Widgeteket nem lehet oda telepíteni, csak a telefonra. Ha így van akkor mozgasd át őket az applications manager menüben az sdről a telefonra.
-
molbali
tag
válasz gazso75 #23530 üzenetére
A marketen keress rá valami alkalmazásra, ami tudja. Nekem 2 féle is volt, de már nem emlékszem a nevükre. Contact sender, contact share, vagy valami ilyesmi volt. Simán küldte őket smsben bluetoothon, stb. A teló alapból ezt nehézkesen vagy lehet egyáltalán nem kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz Heimdallr75 #23446 üzenetére
Ezt ugye, nem a 2.3.2 1.4b tudja, igaz Belu?????!!!
Mert én 860-nál többet sehogy nem tudok kihozni belőle.
Ehhez hasonlót csak a 2.2.1 tudott nálam. Bár az én procim semmilyen rommal nem bírta még a 768Mhz fölé hajtást tartósan, csak kb. 10-20 percet.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz #99499520 #23321 üzenetére
Sziasztok!
Éppen azon gondolkodtam, hogy quarx is pont eddig jutott a hardvereszközök működésre bírásán, mint ahogy most a 2.3 áll.
Könnyen lehet, hogy a BT kihangosítás, a rádió, és a codecek sosem fognak működni? Mert gondolom azért Muri4k és mások is dolgoznak rajta, de ezekben a dolgokban azóta sem volt előrelépés.
Mi erről a véleményetek? Ki hány százalék esélyt ad annak, hogy lesz egy 100% működő 3.2.2? (Mindenki tegye félre az érzelmeit és az eszével szavazzon :-) )
Meg is kezdem a tétek elhelyezését. Én úgy max 60%-ra teszem, hogy ez megvalósulhat.
Tényleg érdekel, hogy ti mit gondoltok erről, százalékos arányban.
-
molbali
tag
Én a gyári programok eltávolítását a system app remover nevű programmal szoktam csináni. Bolondbiztosabb dolog mint a root exploreres. Én pedig jobban bízom a bolondbiztos dolgokban.
Mondjuk a marketen 1 dollár, de nekem ennyit megért. ;-)
Ezen kívül, aki keres talál.
-
molbali
tag
2.3 nálam tegnap este 10-kor 45% akksival asztalra ment töltés nélkül, és 45%-al kelt reggel. Kis internetezés reggel levelek, hírkereső, kb 10 perc, és utána ugrott le 40%-ra.
Viszont néhány hozzászólással előrébb a quadrant 11 feletti eredmény az idegesít. Nálam 800 és 900 között van, 768-ra húzott procival. A 2.2.1 tudta nekem csak azt teljesíteni amit írt valaki a 2.3-ról.
-
-
molbali
tag
Sziasztok!
Nekem a 2.3 fix-es verziója van fent. Nemrég tettem fel, de ugyan az vele a bajom, mint a 2.2.1 4.4-es verziójával. Kiírja, hogy google authentication failed. Így nincs marketem. Nálatok is van ilyen gond?
-
molbali
tag
válasz #99499520 #22460 üzenetére
Köszi Belu....
Sajna csak holnap jutok hozzá a kártyaolvasómhoz. Anélkül nem nagyon szeretek a microsd-n garázdálkodni. Most meg ext2 is van rajta a 2.1-es rendszer miatt. Ami egyébként az utóbbi időkhöz képest elég jól megy, de ha hívnak azért így is sokat gondolkodik míg kiírja hogy ki a fene hív. Csomó ideig csak fekete képernyő.
-
molbali
tag
Met30, darál0w köszi a válaszokat.
Egyébként ez jó hír.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
Helló!
Olvasgattam itt, hogy valaki a qudrantban 3d rész nélkül csinálta a 2.3 tesztet. Ez gondolom azért mert nem bírja a 3d-t még. Tehát arra kell számítani, ha szeretnék játszani egy 3d-s játékot akkor az nem fog menni rajta?
-
molbali
tag
válasz Steelheart2 #22318 üzenetére
Sziasztok!
Én a 22186-os hozzászólásban linkelt helyről szedtem le a 2.3.2-őt. Ennél van újabb is azt írtátok, vagy ezt használhatom és jó lesz?
Egyébként helló mindenki!
Belu, neked a legújabb 2.3.2 van fent? Legalább olyan jó, mint a 2.2?
Basszus! Bent hagytam a melóhelyen a kártyaolvasómat. Így nehéz lesz formatálni a kártyát. Leszedni róla az ext2-őt.
-
molbali
tag
válasz #99499520 #21843 üzenetére
Ez komoly fenyegetés........ !!!
Ettől biztosan beijednek. Párom örülne neki, mert szerinte elég sokat foglalkozom a telóval.
Most estére elég szarul lettem én is megmértem a lázam infrás fülhőmérővel 38,5 nem hittem el, de csak szarabbul lettem, jött a fiókból a régi higanyos. Az is 38,5 most bennem van 2 algopirin, remélem használ.
-
molbali
tag
Wazz Joe!
Gratulálok az eddigiekhez. Csak most sikerült benézni. Jobban szorítok, mint a saját főiskolai záróvizsgám előtt magamnak.
Csak el ne fogyjon a kitartás. De nem úgy ismertünk meg eddig, szóval bizakodó vagyok. Ha bármiben tudunk segíteni, természetesen szólj.
Közben látom Belu is avatart váltott. Nagyon csini kis rózsasziín.
Egyébként természetesen mindenkit üdvözlök!
-
molbali
tag
válasz #99499520 #21302 üzenetére
Nem hagyjuk haldokolni.
A 2.2.1 meg nem igaz, hogy nem lesz befejezve wazze!
Már nevezhetjük 90%-osnak. Szerintem a neheze már megvan. A finomhangolás és 1-2 eszköz drivere van hátra. Szerintem valaki megcsinálja majd. Csak reménykedjünk.
Én is elkövettem azt a hibát, hogy feltettem a 2.2.1-et.
Azóta visszatettem én a 2.1-es rendszert, de annyira ég és föld, hogy már nem lehet bírni a régi tempót. Tehát megint 2.2.1 van rajta.
Ez van.
-
molbali
tag
válasz joestone #21242 üzenetére
Én eléggé nem látom át ezt az egészet, de a 2.2-höz könnyebben találsz integrálható "eszközmeghajtókat" windowson így mondanám. (Pl gps, bluetooth) a telefonhoz, hiszen hasonló eszközöket tartalmazó telefonokra jelent már meg 2.2 de 2.3 elég új még nem?
Bár gondolom rosszul látom a dolgot
-
molbali
tag
válasz Asmodeus01 #21229 üzenetére
Hááát mondasz valamit. Itt a Balatonon is úgy el szoktak durvulni a németek, hogy az csak na.....
Ők sem törődnek vele, hogy vendégségben vannak.
Legalább most visszaadtad nekik. (Az is lehet, hogy egyben adtad vissza az összeset)
-
molbali
tag
válasz Asmodeus01 #21225 üzenetére
Eleinte mindenképpen a temetésedet. Azután............. Nem segítek, találd ki!
-
molbali
tag
válasz Asmodeus01 #21222 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Csak az első pár alkalommal. Utána már szinte kívánnád.
Blokkolnam0: Még van az a lehetőség, hogy a külföldieket aljasítod le még egy két ilyen bulival a Te szintedre.
Aztán már fel sem fog tűnni nekik.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz #99499520 #21207 üzenetére
Hát ami fontos, azok közül a gtalk kiírja, hogy nem enged kapcsolódni a rendszerhez, mert nem jó a jelszó. Ezért a market sem enged letölteni. De a gmail simán kapcsolódik azzal a címmel. De nem gond amíg van a marketnek "alternatívája".
Blokkolnam: Te tényleg elszoktál a magyarságtól. A Porto-i rum csak 62%-os. Fél liter ennyitől + 2,5 litersörtől berúgtál. Gyere haza gyorsan. Egy falusi kocsmában ettől még kislánynak neveznek csak.
[ Szerkesztve ]
-
molbali
tag
válasz Roxxo82 #21204 üzenetére
Ez teljesen igaz, de ott van leírva a blogban az is, hogy melyik romot kell felflashelned előbb, amin engedélyezni tudod a recovery menüt, mert azt ugye a gyári romon nem tudod. Tehát előbb egy teljes romcsere egy olyan romra amin majd lehet engedélyezni a recoveryt.
Pl ezt felflashelni.
Recovery engedélyezett V20B Magyar ROM
Hogy hgyan, az az első hozzászólásban itt van a fórumon, és Joestone blogjában is a'sszem. Ügyelj, hogy minden driver rendesen fel legyen telepítve előtte. Különben gáz lesz, nagy.
A Helyedben beírnám ide a fórumba a lekhelyemet, hátha összehozol valakivel egy talit aki egy jó hangulatú beszélgetés közben egy sör (üdítő) mellett segít neked ebben. Nehogy 2 hét szervíz legyen a vége.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest