- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhammer
csendes tag
válasz
hanics #21608 üzenetére
Én ezt tudom nagyon jól, hogy mi van az All in One-ban, nem is arra gondoltam, hogy azt kell megcsinálni, hanem mint minden más topicban, egy teljes értékű összefoglaló kéne, ami mindent magába foglal
Én személy szerint nem az All in One-nal csináltam meg a telefonomat, mert nem ismerte fel a telefonomat, és keresnem kellett másik alternatívát.
Ezért akarom azt, h abban az összefoglalóban minden le legyen írva, kezdve az alapoktól, átirányítások xda-ra, Cyanogenmod oldalra, és miegymás.Sokan jönnek például GPS gondokkal is, azt is össze lehetne foglalni.
-
Blackhammer
csendes tag
-
Blackhammer
csendes tag
válasz
Blackhammer #21601 üzenetére
Komolyan össze lehetne már szedni egy normális összefoglalót! Folyton leírni ugyanazt elég fárasztó...
-
Blackhammer
csendes tag
válasz
szemtelen #21600 üzenetére
Ugyanazt írja le, miről itt is beszélünk.
1. Upgrade 4.1.2-re
2. Root
3. Bootloader nyitás, itt 2 létezik. Az egyik az All in One tool, vagy van egy külön Bootloader nyitó fájl
Ezeket megtalálod xda-n
4. Lépés a Custom Recovery telepítés
5. Ezt ő ajánlja, hogy minden adatot le tudsz menteni, ami fontos, ez Recoveryben is elvégezhető
6. Full format, ami legyalulja a rendszert
7. Pedig a custom rom telepítés (itt cm 10.2) + a megfelelő gappsok telepítése -
Blackhammer
csendes tag
válasz
alfaromeo33 #21543 üzenetére
Lehet, hogy valami bugot elmentett a belső SD-re.
Nem árt egy full formatot kipróbálni, hátha az megoldja. Formázd le a belső SD-t. -
Blackhammer
csendes tag
válasz
Bordian #21290 üzenetére
Volt factory reset felrakás előtt, és után?
Nekem is volt ilyen problémám, és egy factory reset megoldotta.
Ha meg nem tetszik a gyári, és bevállalod azt a rizikót, hogy ugrik a gari, akkor javasolni tudom a CM Nightlykat. Mindegyik pöpecül fut, szinte nem zabál semmit se a ramból egyik sem, és nincs olyan gond, hogy órákig tölt bármi is.
Más:
Az utolsó Nightlyban javításra került a zseblámpa app, vagyis nálam működik, nem fc-zik.
Melyik kernelt ajánljátok CM 10.2 mellé? Xda-n van egy pár darab -
Blackhammer
csendes tag
10.2 alá tutira a 10.2-es gapps-ot raktad? Nekem is ez volt a gond, hogy a 4.2.2-es gappsszal nem ment a billentyűzet, ha meg kernelt, vagy bármi mást raktam fel, akkor kisebb hibák fordultak elő. Az lehet a gond, hogy nem kompatibilis semmi 4.2.2-es cucc a 4.3-mal. Nekem cm 10.2-vel és a 10.2-es gappsszal semmi gondom nincs, a wifi, meg a mobilnet is rendesen kékül.
-
Blackhammer
csendes tag
@dchard
Szia!
Én Újgsm.hu-ról rendeltem fóliával 78560ft-ért, 2 év garival és nagyon korrektek voltak. Mondták, hogy már aznap kiszállítják a telefont, így már este azt nyomogattamnagyon korrektek voltak
(igaz, volt egy kis baki a kiszállító levéllel, de nem volt gond, hívott a futár
)
-
Blackhammer
csendes tag
Gratulálok LG.
Ezzel a hardwerrel a One X már 4.2.2-t futtat, mi meg 1 év után örüljünk a 4.1.2-nek. -
Blackhammer
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #17990 üzenetére
És hanics:
De csináltam egy gyári visszaállítást frissítésnél, meg egy factory resetet is nem rég
Az megoldaná a gondomat, egy új factory reset után újra elindítanám a kdz frissítőt?
Nagyon minimálisan használok programokat, ami gyári van rajta, és nem használom, de a háttérben futnak, azokat roottal lefagyasztottam, szóval ram probléma sem lehet :/ -
Blackhammer
csendes tag
válasz
Viper26 #17974 üzenetére
Értem, de az is kiakaszt, hogy egy Angry Birds is megtudja akasztani :/
Nem tudom mi van vele...roottal lefagyasztottam az olyan háttérben futó alkalmazásokat, amik foglalják a ramot, de így is akadozik...anyám OT-995-e akadás nélkül visz mindent gyári szoftverrel
hanics: általában netezni szoktam telefonon, csak ha nagyon unatkozok szedek le valami játékot.
Most az NFS, Minecraft és az Angry Birds van csak a telefonomon
Most nem vagyok gépközelben, így hétvégén fogok a szoftvercserével foglalkozni...addig is tudnátok ajánlani vmi jó custom romot? -
Blackhammer
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet a baj? Teló folyton laggol nagyobb rendszerigényű játékoknál(pl. NFS MW) néha még Angry Birds közben isnemrég frissíttettem 4.1.2-re
Erősen gondolkozok egy Custom romon... -
Blackhammer
csendes tag
válasz
Blackhammer #17809 üzenetére
user error volt
-
Blackhammer
csendes tag
frissítettem a telefont az LG Support Tool-lal és a telefon félig magyar, félig angol
mi lehet a baj?
ráengedjem a KDZ frissítőt? -
Blackhammer
csendes tag
Sziasztok!
melyik a legakksikímélőbb rom?
cm10 már jó?
bocs, hogy ennyire tudatlan vagyok még, csak nekem is új még a telefon ZTE Blade-ről jöttem át
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Reklámblokkolók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest