-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordian
tag
válasz
Blackhammer #21299 üzenetére
Felrakás után volt
-
Rookie2013
újonc
válasz
Engem is az őrületbe kergetett a JB update óta.
Tegnap találtam meg az megoldást a lassúságra: van egy szervizmenü a 4X HDhoz, ott van egy MLT nevű funkció amit ki kell iktatni.
Azóta rendesen begyorsult a gép, de a memóriahasználatra még nem találtam megoldást.
Igaz amióta rendesen megy a teló annyira nem is zavar. -
törölt tag
válasz
Mitől ugrana a gari?
Kdz-vel bármikor vissza teheted a gyári szoftvert.
-
Naras
őstag
válasz
Nekem sajna továbbra sem megy a zseblámpa a legújabb Nightly - val sem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest