-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
A mai Cyanogen 11 verziót senki ne töltse le. (minden folyamat hibával leáll). A tegnapi, azaz a 2014 04 11-es az jó.
-
Tav-Csoves
őstag
Tudnátok valahogy küldeni nekem egy teljesen lecsupaszított szűz gyári szoftról egy mentést? amit TWRP-vel fel tudok tenni? Köszönöm
-
Tav-Csoves
őstag
A mai nap a Cyanogem MOD 2014 02 20-án életképes verziót adott ki. Ennek ellenére ajánlom kipróbálásra a Hanics V3-at amit holnap fogok tüzetesen kipróbálni. A fórum nevében köszönöm előre is az eddigi fejlesztésed kedves Hanics, és reméljük a jövőben is számíthatunk Rád.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
hanics #25022 üzenetére
HANICS V3 A MEGA.CO.NZ rendszerében:::>>>
https://mega.co.nz/#!9V1SgADQ!8sQCtF8LxTGw5L969mz3pK-bYO6f5SO87gV6DlkpzME -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Destroyer 4x #25006 üzenetére
Megszólalok a Hanics ROMmal kapcsolatban. Volt szerencsém megismerkedni a készítőjével, - nagyon jó arc
- és Hanics ROM v2-t feltettem a telefonomra. (ez egy fél hete történt). Mivel nagyon apró, de hibának mondható jelenségeket találtam, így feltettem a CM-RAMot, és napi szinten frissítem, - figyelem, a mai 2014 02 19-es verzió is rossz! - de kijelenthetem, hogy ha azokat az apró hibákat kijavítja, a legjobb ROM lesz!
Viszont azt javaslom, hogy a készítőnek a nyugalma érdekében hagyjuk békén, hogy mihamarabb elkészüljön a mestermű!
Leszögezem, hogy azt az utasítást kaptam, hogy a birtokomban lévő Hanics v2-t ne publikáljam, és ne adjam tovább. - nyilván nem akar hibásat kiadni.
-
Tav-Csoves
őstag
A CyanogenMod 2014 02 18-as kiadása hasonlóan a 2014 02 17-es kiadáshoz hibás. Javasolt kiadások: 2014 02 15 és 2014 02 16
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest