- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
A JB hogy áll?
Mikor kapjátok meg?
És a 4X-re KDZ-vel lehet feltenni, vagy a hálozaton frissül? -
Land
veterán
Root-tal ennél a telefonnál is ugrik a garancia? Vagy ennek nyitott a Bootloadere?
-
Scooter74
őstag
válasz
Quqesz #12587 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Nagyon rá vagyok kattanva a fehér 4X-re nagyon bejön ez a telefon, meg ahogy néztem az új telefonokat, hát mit ne mondjak róluk! A samsung egy nagy kerekített tégla lett, meg uncsi formaterv horibilis áron. A HTC sense meg zabálja a ramot. A nyers droid meg nem a legjobb most a N4-s en, mert mindig van valami kehéje, és a referencia telefon is addig jó amíg kapja a frissítéseket. És ár érték arányban most főleg megéri megvenni ezt a telefont.
És még annyi kérdés, hogy telenornál érdemes rendelni? -
Quqesz
nagyúr
válasz
Scooter74 #12585 üzenetére
HI!
Az újgsm-et felejtsd el,volt vele itt gondja vkinek,de nagyon.Ajánlott boltok pl: Btel,Tmobil,Kápmegyer gsm(bár ott is volt gondja usernek,lapozz vissza egyet).Nekem is fehér van és nem kényes.Nem koszolódik(ha igen letörlöd és kész),nem ujjlenyomatos,nem csúszik.Nekem is Nexus S volt(toto,szilu7 és tex is onnan jött pl) sokkal pörgősebb ez a teló. Asszonynak adtam,és látom a különbséget. -
Scooter74
őstag
válasz
emzoli #12581 üzenetére
Nekem a Nexus S-m kijelzőjét cserélték 2 hét után mert a műanyag keret lazult meg és lötyögött meg nyikorgott!
Meg néztem most a Nexus 4-s telefont de azt meg ha meghajtod és úgy túlmelegszik akkor még az üveg hátlap is megrepedhet, igaz ez a probléma fent áll a Sony Z és az Optimus G-nél is. -
Scooter74
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek abban, hogy 4X HD-t milyen boltból érdemes rendelni, mert nagyon gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán!
Esetlegesen az újgsm-től rendelt márt valaki tőletek?
És még annyi lenne a kérdésem, hogy a fehér mennyire kényes? -
Naras
őstag
válasz
emzoli #12576 üzenetére
Anno csináltunk egy felmérést, hogy mennyi pixelhibás készülék van, de nem volt túl sok, akiknek az volt, azokét cserélték, végül (sajna sok-sok huza-vona után, de a tiedet is), én amondó vagyok, hogy vegyél nyugodtan ugyanilyen köütyüt, mert egyébként mindenki meg van elégedve vele, szép is, jó is, ár/értékben nagyon ütős, bár az is közrejátsztik, hogy azóta kijöttek újabb darabok, lassan itt az Optimus G is, illetve az új generáció lejebb fogja nyomni az árakat, ha minden igaz, szal lehet jó áron hozzá tudsz jutni valami fasza géphez, vagy esetleg kicsit több pénzért valami újabbhoz... nekem is fáj a fogam kicsit egy G - re, de valszeg nem fogok cserélin, mert annyival többet nem ér sztem... itt a JB is, úgyhogy... persze up to you...
-
emzoli
csendes tag
Végre lezárult az ügyem. (10326) Tegnap visszakaptam a pénzem.
Nem tudom, hogy maradok-e ennél a készüléknél. Fordulnak még elő pixelhibás darabok?
Az tény, hogy ennyi pénzért, ilyen tudású telefont nem kapok. Ez best buy.
Bejön még a Nexus 4 is, csak nekem a 16 GB kevés lenne. Ki fognak adni 32 GB-os verziót szerintetek? -
Mitics
tag
válasz
MortRainey #12570 üzenetére
Szerintem ár/érték arányban jelenleg nincs jobb. Én is gyúrok a Z-re, de szerintem leghamarabb karácsonyra fog lemenni 100K körüli árrra (ha lemegy). Meg aztán addig még van majdnem egy év, ami rengeteg idő a telefonok piacán. Addig még lehet, hogy mással fogok szerelembe esni
Azt tudom mondani, hogy én sem bánta meg egy percig sem a 4X vásárlást. Ilyen tudással ennyiért... ajándékAnyagminőség szuper, hátlap tökéletes, nem gyűjti az ujjlenyomatokat és elegáns is a mintázata. Nekem ez a forma sokkal jobban bejön, mint a szappantartó. Normál használattal nem is fogsz találkozni a melegedéssel. Én is csak hallomásból ismerem
Én nem vagyok az előfizetés híve, de jól hangzik az ár. Bár most ennyiért veheted függetlenül is. Viszont így EU-s lesz tutira és a sufni gsm-eken sem kell stresszelned, ha baja van
Meg a frissítésekkel is könnyebb egy picit.
Hajrá! Várunk ide, ha megvettedszerk: bár ahogy nézem, rohamosabban megy le a Z ára, mint eddig hittem.
Durva
De karácsony előtt akkor sem gondolkozok cserén, főleg, hogy most ez a 4X nagyon bejön és tökéletesen kiszolgál! Ha hibátlanul fogja tenni a dolgát ezután is, akkor csak is az 5"-os kijelző tud elcsábítani a jövőben
-
Quqesz
nagyúr
válasz
MortRainey #12573 üzenetére
Melegedés nem zavaró a v10H szoft óta,de JB alatt még jobban csökkent állítólag.Anyag minősége a szokásos:plasztik.Nincsen vele gond és mivel nem fényes felületű a hátlap nem csúszik és nincsen rajta egy óvodányi ujjlenyomata....Sztem ár/értékben biztos jobb.A Z nem rossz,de kb dupla az ára és a kijelző nem a legjobb(értsd betekintési szög,kontraszt).Van teszt a Z-ről a mobilarenán,olvasd el érdemes.És én sem bántam meg egy percig sem(gps nagyon faja pl benne).
-
MortRainey
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, még azt elfelejtettem, hogy ez a melegedés mennyire zavaró, észrevehető? Illetve az anyag minosége milyen? gondolok pl a hátlapra...
-
pumukli23
senior tag
válasz
Mikor bemutatták a Z-t odáig voltam tőle meg vissza.
Tegnap egy negyedórára megnyomkodtam, szép szép de tiszta ujjlenyomat volt az egész hátlap, letisztult, szögletes, tetszik, de nem volt meg az az érzés, hogy "nekem kell egy ilyen".
Nekem az optimus ui jobban bejön. A feloldóképernyő ötletes, de nincs az a wáó hatás mint pl a G-nél. A felület gördülékeny, a JB miatt kicsit folyamatosabb mint most a 4x-nek ICS-vel, de azért egyszer megakadt ott is egy főképernyő lapozás. (Új készülék, 4-5 plusz appal, egyébként minden gyári.) -
laciba77
tag
válasz
Talán a legjobb ár/érték arányú telefon jelenleg a piacon. 80k-ért meg nem kérdés, hogy megéri -e
December vége óta vagyok tulajdonosa a telefonnak. Egy mp-ig se bántam meg a vásárlást. Ráadásul most érkezik rá a JB is.
-
MortRainey
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget töletek, ismét lehet kapni a telenornál 4x-et, 80e előfizetéssel. Mit javasoltok, megéri az árát, jó vétel volt szerintetek? 100e-nél többet nem szeretnék költeni telora, ami még szóba jöhetne nálam, az a sony Z, de mire lemegy 100körül az ára (ha lemegy) addigra megöregszem, ill. az optimus G árára, megjelenésére lennék kiváncsi, de nyilván nem 100e lesz a kezdo ára...mit javasoltok?
-
Quqesz
nagyúr
Az a gond,hogy még csak el sem gondolkoznak más formaterven....az összes szinte mm-re pontosan ugyan-úgy néz ki...A szifon 5 is sztem ezzel szívott az eladások terén(minek cseréljenek le egy olyan telefont ami ugyan úgy néz ki mint ami van,és ezen is korrekt minden,ja és +50-70e min )
-
aTe014
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
hát ez az S4 kinézetben nem sikerült....
-
Mitics
tag
-
Quqesz
nagyúr
Tudjátok mi a fura?A most kiadott JB az L9-re sosem volt lefuttatva a GLbenchmarkon,ott csak a 4.0.4 verzió van fent.Most vagy "nyersen"kiadták nekik lesz ami lesz alapon v minket sz..patnak....
valamint sántit,hogy a 4.1.2-nek a kódja(cikkszáma) a JZO54k (HTC,SAmu,LG,mindenhol)míg nekik JRO03L ami a 4.1.1-nek a cikkszáma.[link]
más
a JB legördítő sávjában az a két képernyőt és egymásra mutató nyíllal ellátott jelzés mit takar?a térerő mellett -
Mitics
tag
válasz
DJ. Ru$y #12553 üzenetére
Köszönöm srácok!!
Akkor 307 óra után restart. Haza felé a kocsiban töltöttem, másfél órával ezelőtt vettem le 44%-on és most 16%-on van. 90 perc alatt -30%. Durva.
Na mindegy, lehet, hogy rá is fér már a restart, mert egy hajszállal már lassab, mint új korában volt2 héttel ezelőtt
Holnap kiderül segített-e a restart.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mitics #12552 üzenetére
Beragadt egy app... lövöldözheted ki őket a Beállítások -> Alkalmazásokban, de ha sok appot használsz napi szinten, nem biztos, hogy megtalálod mi okozza. Restart tuti megoldja a problémádat. Nem engedi lekapcsolni a 4 magot a 0. magra hiába zárod a képernyőt vagy pörgeti mind a 4-t vagy az elsőt maxon stb.
Szokták ajánlani a Quick System Info -t, de sajnos az sem mutatja, hogy mi hajtja a procit, csak azt, hogy éppen terhelve van-e.
-
Mitics
tag
Van egy kis bibi asszem
Tegnap már gyanúsan gyorsan merült a teló, de még nem volt vészes.
Viszont ma rohamosan gyorsan merült. Reggel húztam le töltőről és du 5-kor, 9 óra után már 8%-on voltamVan ötletetek, mitől kezdtem el így merülni??? Semmin nem változtattam a használatban. Folyamatos szinkronizáció, semmi játék, se navi. Max 45-60 perc dumálás, nyomkodtam is, de szerintem max 20%-kal többet, mint eddig.
Eddig estére 40% körül alakultam, de ma du 5-re már 8%-on voltam. Nem találtam olyan futó alkalmazást, ami eddig ne futott volna. Egyenletesen merült egész nap. 310 órája nem volt restart, de nem hinném, hogy ettől kezdett el gyorsan merülni egyik napról a másikra.Ötlet?
-
firemanus82
senior tag
válasz
dozsabalint #12531 üzenetére
Mi meg nem kapunk semmit???!!!
-
Naras
őstag
válasz
Hegasus #12547 üzenetére
Jelenleg nincsenek, illetve mint írtam, elvileg van valami, csak a nyitott bootloaderre várnak... mondjuk, hogy ezt az órajeles hülyeséget megoldották-e benne, azt nem tudom, de ha van ilyen, biztos lesz rá megoldás... Egyébként az aksihasználatnál nincs kijelző, a Telefon vitt 68% - ot, azon belül Backup, Telefonos/üzenet-tárhely, Telefon, és SIM szolgáltatások vannak felsorolva... itt még mindig nem értem, hogyha rádugom töltőre, akkor mennyi az annyi... járassam töltőről bekapcsolt képernyővel?
Jah, most nézem, a lista alján ott a Képernyő... 1%, mondjuk most nem volt agyonnyomkodva...
Az biztos, hogyha használva van, az zabálja az aksit...
-
Hegasus
senior tag
hát a második kérdést úgy értettem, hogy az androidnál az akkumulátor használatnál (a beállításokban) megmutatja mi mennyit fogyasztott, és ott általában torony magasan vezet a kijelző, rákattintva megmutatja hány órát ment, és ez érdekelt volna hogy mikor töltőre csatlakoztatja valaki mennyi az annyi.sajnos nem teljesen optimalizáció, mert mint írtam a "gyengített" tegra3 az n7-ben kiválóan futnak a játékok (asphalt7, real racing 3, nova 3, stb... saját készülékemen tapasztaltam) és valamiért a telefonba szánt kernelben visszavették jó eséllyel az órajeleket (a másik telefonban a 3.1.xxx kernelben is), amit egy másik custom kernel meg is old, mert visszateszik normál órajelekre a gpu-t és vajsima lett minden játék.
de a kérdésemre megkaptam a választ,akkor nincsenek custom kernelek, amik ezt javítanák.
Köszönöm mindenkinek a választ! -
TTTotya
senior tag
válasz
Hegasus #12538 üzenetére
Amit a többiek írtak az mind igaz, + még annyit hozzátennék, hogy a mostani hivatalos ICS 2.6-os kernele finoman szólva is régi, de a JB 3-as vagy 3.1-es (már nem emlékszem) kernellel jön majd ami azért erőforrás kezelésben+akku időben is jelentős változásokat hoz+ a főzéskor is többet ki lehet hozni belőle.
-
Naras
őstag
válasz
wolruf #12540 üzenetére
jól van, ezeket nem akartam említeni. Van egy olyan fejlesztés is, talán CM asszem, amire azt mondták, hogy gyakorlatilag kész, és sokkal gyorsabb, jobb üzemidő, és más nyalánkságok vannak benne, csak még a nyitott bootloader hiányzik. ha lesz hivatalos JB, gondolom ez is meglesz.
-
Naras
őstag
válasz
Hegasus #12538 üzenetére
0. Custom ROM nincs... még...
1. fél-egy nap... a mai átlag a kategóriában, használat mértékétől függ
2. ezt a kérdést nem bírom értelmezni
3. 4X esetében ez még gyerekcipőben jár, de úgy tűnik igen (99%)
4. Nincs nagyobb belső memmel, sajna SD kártyára nem pakolhatók át a cuccok, nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz a trend az Android berkeiben, nomeg a bővíthetőség is megy a levesbe
Custom ROM alatt sztem lesz majd lehetőség SDre pakolni, az meg elvileg lesz, amint kijön a JB (jelenleg van egy kiszivárgott verzió, hivatalos bármelyik nap megjelenhet)
5. Igen, akad 1-2 játék, amelyik kicsit szaggat, de ez inkább optimalizáció hiba, pl. Asphalt 7 ki is lett javítva azóta, és megy szépen, bár nem tudom, lehet van valami ebben a GPU freki dologban, jelenleg nem nagyon lehet hackelgetni sem a ROM - ot, sem a kernelt, bár root van, de Custom ROM - oknál majd ez a lehetőség is eljöhet... -
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék a telefonnal kapcsolatban ha nem gond.(ha gond akkor megyek sírni
)
1. Meddig bírja egyetlen töltéssel mobilneten való böngészéssel, akár gyári rommal, akár custommal? (akár egyhuzamban, vagy közelítő értékre)
2. Átlagos (vagy durva) használat mellett, amikor töltőre teszitek durván mennyi szokott lenni a kijelző idő? (akár gyári rommal akár custommal)
3. A bootloader nyitás, root, custom romok garancia vesztéssel járnak? vagy visszalehet állítani mindent gyárira nyom nélkül mielőtt menne szervízbe ha úgy adódna?
4. Ugye ha beleteszek mondjuk egy 64 Gb-os sd kártyát arra nem lehet telepíteni alkalmazásokat? és lehet-e kapni nagyobb belső tárhellyel (32 gb) a telefont. És valakinek van esetleg mugen 4400 mAh-os bővített akkumulátora? ha van milyen a tapasztalat vele?
+1 úgy hallottam itt is az epic citadel a tegra3-al (hivatalosan 520 mhz-es gpu) 45 fps körüli eredményt produkál, ami azért érdekes mert a nexus 7-ben (hivatalos 416 mhz-es gpu, amúgy minden játék olyan vajsima n7-en, még az rr3 is) meg 56 fps-et és egy másik tegra3-as telefonon a is 46 fps, tehát valószínűleg a gyári kernelben vissza van véve a gpu órajele durván 300-350 mhz-re. (nem tudom itt tapasztaltátok-e a némelyik játék akadozását, vagy netán nem elindulását, mert nagy köze lehet a visszavett órajelhez) És a másik telefonon egy másik custom kernel visszaállítja a gpu órajelét 520 mhz-re, és a kérdésem az lenne itt is van-e ilyen kernel, ami normál órajeleken viszi a gpu-t és ezáltal a játékok vajsimává válnak?
Válaszokért nagyon hálás lennék.
-
zozyno4
tag
Nah akkor a kolegám örülhet hogy van JB
valaki aki esetleg tudja linkelni azt megköszönné
-
wolruf
őstag
válasz
dozsabalint #12535 üzenetére
(nem tökéletes, de ezt más gyártók már kiadták volna szerintem stabilként).
Na igen, ezzel én is teljesen egyetértekEbből a szempontból talán jó lesz az LG és tényleg összpontosítanak a stabilitásra, minőségre is.
-
-
TTTotya
senior tag
válasz
Azt nem értem miért nem az o4x re jött ki előbb, elvileg zászlóshajó.... Bár megértem, hogy az L szériára egyszerűbb megcsinálni, mert csak apróbb változtatások vannak a készülékek között míg a miénk a tegra miatt több melót igényel. De az is lehet, hogy a miénk a végletekig lesz csiszolva, a maximális user experience miatt, ha viszont így van akkor had dolgozzanak csak.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Ja és ha jól láttam, van Qslide is.
-
dozsabalint
senior tag
Úgy nézem, optimus L9-re kinnt a jb, és nyitható is a bootloadere.
-
Quqesz
nagyúr
holnap orgazmus van kilátásban a szappantartó imádóinál...
más
hát ez nem a Rarz dizájnja,és rémesen hasonlít vmire [link] -
DJ. Ru$y
nagyúr
Kameranémaság: 1 piros pont a JB-nek
-
sonic8
tag
Sziasztok, egy ideje követem a fórumot és december óta vagyok boldog tulaja egy 4X-nek (NEU). Aki már felrakta a V20a-t megnézné, hogy neki is úgy viselkedik ha lenémítja a telefont akkor a kamera hangok is elnémulnak? Nem csak valami bug
Nem kell mod hozzá végre.
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #12518 üzenetére
Hát, nagyon pörög a frissítés, úgy tűnik, folyamatosan kerülnek fel újabb variánsok, és úgy, hogy ez már elvileg végleges verzió (száma alapján legalábbis), szóval, akármikor jöhet...
Azt bírom, hogy sokan mindig kötik valamihez általában, eseményekhez, dátumokhoz, egyéb megjelenésekhez, de általában nem szokták ezt ekkora dobraverni, vagy ilyen nagy ügyet csinálni belőle, scak egyszerűen megjelenik egyszercsak, és kész... lehet, hogy akár már holnap... vagy jövő csütörtökön...
Viszont amit tapasztaltam, hogy amikor már a végleges verziószámú variáns fenn volt a szervereken, illetve kiszivárgás is volt, általában jött hamarosan a végleges is... persze semmi sincs kőbe vésve -
Quqesz
nagyúr
na úgy néz ki csinálgatják,mert új verzió került fel a mai nappal a rom linker-re
-
Cruiserke
tag
-
kexksz
addikt
A mostani leakelt verzió mennyire stabil? Megéri felrakni, vagy inkább várjak a hivatalos release-re? Ja és ha kdz-vel rakom fel akkor nem veszik el semmi a telóról, ugyanolyan marad mint kdz-zés előtt, nem?
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok. Végre megérkezett az érintőpanel (LG átvevőpont és szervíz Debrecen, Darabos utca), ma otthagytam egy bő órára a telefonomat és ép GG-vel kaptam vissza. Egy védőfóliát is kaptam hozzá. Időnként törötten próbára tette a türelmemet, ha egy hívást nem tudtam megszakítani és akku ki volt az egyetlen megoldás.
Egy kérdés: a naptárban egy bejegyzés ha számot tartalmaz, a bejegyzés kinyitásakor a számsor kap egy aláhúzást és egy kék színt, ami a szürkéskék háttér előtt elég nehezen kiolvasható. Meg tudom-e ezt a színkiemelést változtatni, vagy szüntetni? -
Quqesz
nagyúr
egy kis egyedi boot animáció(root kell):[link]
toto
az jó hír amit írtál a pink spottal kapcsolatban.akkor csak foglalkoztak vele... -
dozsabalint
senior tag
válasz
toto0569 #12510 üzenetére
De ez a nyitható bootloaderes. (Már ahol ugye. IMEI-től függ.)
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #12509 üzenetére
-
dozsabalint
senior tag
válasz
toto0569 #12508 üzenetére
Ezt valaki (vagy az LG) kiszivárogtatta, itt most az lg hivatalos oldalára felkerült verziókról van szó. A kiszivárgott verzió múlt heti (konkrétan márc. 4-ei). Nyilván ha tegnap és ma összesen 3 új verzió került fel az lg szervereire, akkor azok ennél újabbak. Főleg, hogy előtte is került fel 1-2 naponta új verzió.
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #12507 üzenetére
(GB)V20A 00.kdz csak ilyet sikerült...
-
dozsabalint
senior tag
válasz
toto0569 #12505 üzenetére
Egészen addig nem letölthető, amíg az LG-nél úgy nem döntenek, hogy kiadják. Viszont azon a linken lesz elérhető. Az már most is figyelhető, hogy mekkora a mérete, illetve hogy mikor módosítottak rajta utóljára. Ezzel a curl programmal lehet megfigyelni ezeket az értékeket, viszont leszedni csak úgy lehet, ha az ember feltöri a szerverüket, belép hozzájuk, és leszedi.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
TrueWhitee #12504 üzenetére
Igen, ma meg tegnap 3 verzió érkezett. Szóval már a végén lehetnek.
-
toto0569
addikt
válasz
TrueWhitee #12504 üzenetére
avval a nem letölthetővel találkoztam...
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #12503 üzenetére
Félreírtam, illetve nem írtam oda, hogy nem letölthető verzió (XDA-n a srácok rakták ki a szokásos frissítési adatokat, amit a szerverekről nyernek ki).
De az elmúlt két napban, elég sokat változtathattak rajta, mert folyamatosan pakolják fel a frissebbnél frissebb 20A verziókat az LG-s emberkék.
Code:
HTTP/1.1 200 OK
Server: Oracle-iPlanet-Web-Server/7.0
Content-Type: text/plain
Last-Modified: Tue, 12 Mar 2013 05:50:37 GMT
Content-Length: 607512265
ETag: "2435e6c9-513ec22d"
Accept-Ranges: bytes
Date: Tue, 12 Mar 2013 15:15:21 GMT
Connection: keep-aliveLassan csak megérkezik. Az Antutu teszt meg elég durva. Egyik srácnak 19095 pontot ért el a készüléke.
-
toto0569
addikt
válasz
TrueWhitee #12484 üzenetére
erre egy működő linket adnál?:"újabb V20A verzió, ami 611MB..."
-
Lacka89
aktív tag
Jöhetne már hivatalosan is... Minden nap nézem hátha
Remélem működni fog az OTG, meg minden ilyen fajta kis okossága a JB-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest