Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegasus

    senior tag

    Sziasztok!
    Érdeklődnék a telefonnal kapcsolatban ha nem gond. :) (ha gond akkor megyek sírni :DDD )

    1. Meddig bírja egyetlen töltéssel mobilneten való böngészéssel, akár gyári rommal, akár custommal? (akár egyhuzamban, vagy közelítő értékre)

    2. Átlagos (vagy durva) használat mellett, amikor töltőre teszitek durván mennyi szokott lenni a kijelző idő? (akár gyári rommal akár custommal)

    3. A bootloader nyitás, root, custom romok garancia vesztéssel járnak? vagy visszalehet állítani mindent gyárira nyom nélkül mielőtt menne szervízbe ha úgy adódna?

    4. Ugye ha beleteszek mondjuk egy 64 Gb-os sd kártyát arra nem lehet telepíteni alkalmazásokat? és lehet-e kapni nagyobb belső tárhellyel (32 gb) a telefont. És valakinek van esetleg mugen 4400 mAh-os bővített akkumulátora? ha van milyen a tapasztalat vele?

    +1 úgy hallottam itt is az epic citadel a tegra3-al (hivatalosan 520 mhz-es gpu) 45 fps körüli eredményt produkál, ami azért érdekes mert a nexus 7-ben (hivatalos 416 mhz-es gpu, amúgy minden játék olyan vajsima n7-en, még az rr3 is) meg 56 fps-et és egy másik tegra3-as telefonon a is 46 fps, tehát valószínűleg a gyári kernelben vissza van véve a gpu órajele durván 300-350 mhz-re. (nem tudom itt tapasztaltátok-e a némelyik játék akadozását, vagy netán nem elindulását, mert nagy köze lehet a visszavett órajelhez) És a másik telefonon egy másik custom kernel visszaállítja a gpu órajelét 520 mhz-re, és a kérdésem az lenne itt is van-e ilyen kernel, ami normál órajeleken viszi a gpu-t és ezáltal a játékok vajsimává válnak?

    Válaszokért nagyon hálás lennék. :R

    Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

Új hozzászólás Aktív témák