-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Hát, én nem tudom, valaki azt mondta hogy jobban mennek a játékok, de nekem akadoznak néha, és olyanok, ami direkt Tegra 3as,ez így nem túl faja. Ráadásul úgy tűnik jobban is melegszik.
-
Quqesz
nagyúr
a rom linker oldalra is ki lett rakva a németekhez a v20a. sztem pár nap és kint lesz a hivatalos is.....
és ezt is nézegessétek:1 éves a gogli pléj -
stickrs
senior tag
válasz
dozsabalint #12186 üzenetére
"232-10" means the MCC-MNC => "Austria MNO Drei"
"234-00" => United Kingdom and Network BT
"262-01" => T-Mobile Germany
"EUR-xx" => p880 maybe without SIM Lock!ezt irták xda-n
-
stickrs
senior tag
válasz
Indian74 #12179 üzenetére
van még ilyen is P88020a-234-000 , P88020a-262-01 nemtudom miben külömböznek..
hát az első 5-10 percben néha beakadozott a főképernyő,de azóta szépen megy,nincs fagyás,meg ilyenek..eddig minden megy rajta,videó még mindig sötét,nálatok is? szerintem nincs különbség közöttük..
-
Indian74
senior tag
Szerintetek a tietek jobb,vagy másabb??Valami tapasztalatot róla kérhetnék?? EUR-XXX
-
wolruf
őstag
-
toto0569
addikt
-
Nmsbalint
csendes tag
Sziasztok,
Microsoft Outlook-al szinkronizálja valaki közületek a telót?
Csak a naptár szinkronizálására gondolok, nem az Exchange serveres push szinkronizálásra. Azt nem engedi a céges rendszer.
Munkahelyen szeretném az Outlook naptáramat szinkronizáli a telefonomra. Ez a Samsungnál a Kies-el megy. Itt ugyanúgy működik a PC Suite-el?
Itt is csak USB módban működik?
-
wolruf
őstag
-
Indian74
senior tag
Nekem se beszél .
-
Sukta 95
aktív tag
Ketten vagyunk stickrs-el.
-
Sukta 95
aktív tag
Az a vicc, hogy amíg nem nyomtam factory resetet, addig nekem sem beszélt, de azóta hiába kapcsolom ki, automatikusan elindul újra. Ha jönne egy root hozzá azt sem bánnám, legalább letiltanám, meg zavar, hogy a kicsikém menüje tele van szeméttel
-
Sukta 95
aktív tag
Nem segít. Jobb híján én a sowftkey-t használom most, bár arra nem jöttem rá, hogy hogyan tudom kikapcsolni a rezgést, amikor leütök vmit.
A töltés nálam is vacakol néha.
-
Naras
őstag
válasz
wolruf #12153 üzenetére
Azért vicces, hogy mindenki mennyire várta a JBt, most meg egyesek menekülnének vissza. Nálam is akadozott néha, de egy Factory reset megoldotta. Vannak dolgok, amik animáció terén kicsit mások, de azt meg kell szokni csak, nem probléma. Azért kíváncsi vagyok, ha kikerül az eredeti, az miben lesz más, vagy jobb.
-
wolruf
őstag
válasz
dozsabalint #12152 üzenetére
Akksit még nem tudtam nézni, mert éjszakába menően élesztgettem a telefont. Majd estére már több tapasztalatom lesz, egyelőre örülök, hogy bár ezzel az új, nem annyira szép szoftverrel (laggol, akadozgat, nem olyan smooth, mint korábban), de megy. Remélem az XDA-s félistenek találnak downgrade megoldást, mert akkor már takarodok is vissza v10H-ra. Ismételten hangsúlyozom, én nem ajánlom senkinek a frissítést erre a változatra. Ez a frissítés nem lett kiadva, nem jelent meg, ezt valaki lebányászta az LG oldalairól! Ezt tartsuk észben.
-
-
Urby66
aktív tag
válasz
Sukta 95 #12148 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni a Beállítások>Nyelv és bevitel menüben a Google hangalapú gépelést.
A Beállítások>Kisegítő lehetőségek menüben pedig kapcsold ki a TalkBack funkciót és a Beszéd jelszavak-at is.Egyébként javaslom az AnySoft billentyűzet használatát. Sokkal személyre szabhatóbb mint a gyári, lehet jobbra és balra dőlő ékezeteket is írni vele (160 karakteres SMS-hez csak balra dőlő), és ugyanolyan helyfoglalás mellett kiférnek az ékezetes betűk és a numerikus gombsor is.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
dozsabalint #12133 üzenetére
worluf mintha mást írna egyel lentebb!
-
wolruf
őstag
További tapasztalatok így, hogy feléledt a v20a-val:
Sokszor a hálózati töltőről is (USB-ről is) átkapcsol lassú töltésre. Ezt menet közben is megteszi.
A képernyőváltásokkor (alapjában véve ugye fehér a menü) bevillan a fekete háttér, így olyan, mintha villogna.
A gyári időjárás widget szeret eltűnni főmenüre visszaváltáskor.
Pozitívum:
sokkal hamarabb veszi fel a telefont ha hívnak (gyorsabban kapcsol?)
Bekapcsoláskor gyorsabban éled a képernyő (hamarabb jön be a lockscreen)U.i.: Help, visszaváltanék
-
Sukta 95
aktív tag
meglehet valahogy oldani, hogy ne mondja ki amit gepelek? hiaba kapcsolom ki ujraimdul magatol, masik bill-:-) t nem akarok felrakni, az eredetihez vok szokva
-
Mitics
tag
Na szóval kibírta a 2 napot
Tegnap reggel 6:20-tól mostanáig etetés nélkül 11%-on vagyok. Nagyon tuti!
Persze nem hiszem, hogy ezt idegileg bírnám
Amikor 50% alá megy, onnantól már folyamatosan ott motoszkál bennem, hogy éhes a kicsikém és enni kell neki adnom
De a lényeg, hogy normál, nem gyilkolós használattal (folyamatos szinkron, napi fél óra telefon, e-mailezgetés, kicsi navi, nyomkodás, ez meg az mellé) simán kibírja két napig. Ha erre játék jön és hasonlók, akkor már nem.
De ha spórolósra vesszük, mondjuk 50% fényerővel (nekem 100-on volt végig), mondjuk óránkénti manuális szinkronnal, még a 3. napba is bőven belefutunk
Na fel is dugom töltőre és lefekszünk aludni -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
dozsabalint #12141 üzenetére
honnan töltötted le? a mega-ról vagy ami volt itt linkként kinai oldal(11967 hsz)?
-
Quqesz
nagyúr
egy fura dolgot azért észrevettem ebben a v20a-ban
.két féle verzióról láttam képet.Az egyik soft verzió a P88020a-EUR-XXX a másik meg a P88020a-262-01(ez itt is volt).Na akkor most van különbség vagy nincsen? -
Quqesz
nagyúr
én mondjuk arra gondoltam,hogy a krait vezérlésére sem kell kétszer akkora progit írni,mint a tegra 3-ra.Ha tegra 4 lenne ott már más a helyzet,mert sokkal több mindent kell vezérelni(ugyebár sokkal több mag van pl a gpu-ban).de mind1 ezek csak találgatások és én sem hiszem hogy egy verzió ekkora különbséggel jönne ki.
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #12123 üzenetére
Hogyne térne már el a 4X és az Optimus G? NA ne szórakozz, teljesen más a két telefon, az, hogy mind a kettő HD Ready és 4,7" és külsőre valamennyire hasonlít az aztán semmit nem jelent... szoftverileg meg főleg...
dozsabalint A szabad RAM mennyisége aztán semmit nem jelent, ha jól van optimalizálva, és jól kezeli, akkor futhat minden szépen...
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #12132 üzenetére
Hátrány: nincs root egyelőre, illetve kevesebb a szabad ram. Ennyi. A többségnek ennyi a baja.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
stickrs
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #12126 üzenetére
ha már van akk frissitsünk..ha senki se teszi fel,akk hiába adták ki
ha meg gond lenne,akk az okosok ugyis találnak rá valami orvosságot.
-
wolruf
őstag
válasz
Koszi, en eem javaslom a frissitest senkinek. Nagyon megbantam,de ezt most ujra a telefonrol irom. A v20a eletre keltette ismet.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
4.1-ben nincs sok újdonság a 4.0-hoz képest, szóval nincs nagyon mit várni.
-
-
Ferenczi Áko
addikt
A türelem rózsát terem.. Ha jól látom a frissítés nem hozott sok újdonságot,csak sokan nekiugrottatok még mielőtt hivatalosan is kijött volna.. Én a helyetekben nem siettem volna el a dolgot,főleg úgy hogy szinte 0 infó volt a v20a-ról.. Nem akarok rosszat senkinek sem,remélem vissza tudjátok állítani a dolgokat, és megvárjátok a hivatalos megjelenést!
-
Quqesz
nagyúr
az a fura nekem,hogy ha megnézitek a Optimus G szoftverét 1 GB körül van,ami nagyon kevésben tér el a 4X-től,tehát lehet ez mégiscsak béta?mint pl a V10g volt......
-
dozsabalint
senior tag
válasz
firemanus82 #12120 üzenetére
Nekem nem úgy tűnik ez a kiszivárgott verzió, mintha túl sok teendőjük lenne még hátra. Ennek márciusban jönnie kell. Egy kész verziót nem fognak visszatartani.
-
firemanus82
senior tag
válasz
dozsabalint #12117 üzenetére
Volt már nekem LG telefonom, valóban nem zárja ki, de... És ott van az a "de", ami miatt sokat vártak a 2x tulajok és a Black tulajok! Nem hetek vagy hónapok!! Ezt ne felejtsd el mikor az LG termékfrissítéséről beszélsz!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #12114 üzenetére
jaja,de ez régi hír...meglássuk mi lesz.
wolruf
meglesz az,csak a visszalépést nem hagyja...reméljük.Nexuson is csak nyitott bootloaderrel ment a régebbi verzió frissítése. -
Quqesz
nagyúr
Wolruf
olvasgattam én is és asszem ha vissza akarod rakni a régebbi verziót(ics) akkor ahhoz nyitott bootloader kell,ami viszont nem mükszik még. -
Quqesz
nagyúr
válasz
firemanus82 #12110 üzenetére
ezt hol olvastad?
pumukli gyorsabb volt -
pumukli23
senior tag
válasz
firemanus82 #12110 üzenetére
Ezt hol olvastad?
Mellesleg március eleje van és már itt a kiszivárgott rom.. -
firemanus82
senior tag
Az LG hivatalosan is bejelentette, hogy 2013 Q1 helyett 2013 első félévében fogja kiadni a frissítést!??
Na ne már... De javu érzésem kezd lenni
-
wolruf
őstag
FONTOS!
XDA-n most olvasom, hogy valamit az elvileg nyitott bootloader miatt átállít a telefonban a frissítés. Ha valaki feltette az új verziót, nincs visszatérés a régire! Egyelőre téglásíthatja a telefonját vele. Ha minden igaz, újratelepítve a v20a-t az enyém is feléled, ezt egyelőre tesztelni nem tudom, mert minden letöltés megakad az elején. Vigyázzatok! -
firemanus82
senior tag
Nagyon felcsigáztatok, de azt hiszem én még alszok rá egyet.
Félek az lg frissítésétől, mert a 2x-é és a Black-é is erősen bug-os.
Remélem a 4x-é nem lesz...
GPS-t próbáltátok már? Megy rendesen?
-
Sukta 95
aktív tag
Na visszatért a kamerám, köszönöm a tippeket. Hard reset után a lagg is megszűnt. Egyedüli negatívum, hogy a szabad memóriám jóval kevesebb lett.
-
Cruiserke
tag
Ahogy az előttem szólók is írták. Gyorsabb gördülékenyebb szerintem is kevésbé melegszik. Akkuidő egyenlőre hasonlónak tűnik. A gyári launcher egyenlőre brutál laggos, apex-el tökéletes.
-
HAX
tag
Na felment a JB nem volt semmi probléma. Nyomtam 1 hardresetet is.
Csináltam Antutu tesztet 14018 pontot ért el ez kb ugyanaz mint ICS-en.
Sebességbe nincs sok változás szerintem, nekem ICS-en is elég jól futott a telefon. Lényegi változás a statusbaron, a beállításokban és a multitaskingban van.
Változott még az időjárás widget ami így már több várost tartalmaz és a zenelejátszó.
Szerintem érdemes feltenni a JB-t nekem ez marad. -
wolruf
őstag
Megpróbálom visszatenni a v20a-t, mert egyelőre semmilyen megoldással (UpTestEx-el sem) megy fel semmi, mindenre ez a Security hiba van. Kicsit kezdek parázni. Forumokon sehol sem láttam olyat, hogy valaki helyre tudta volna hozni :-/
-
Sukta 95
aktív tag
otg nincs akkor? felesleges beszereznem akkor egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest