- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MortRainey
csendes tag
válasz
Rosszfiu1981 #23099 üzenetére
ezaz hogy én se találom most, de nem külső program volt, erre emlékszem
-
MortRainey
csendes tag
Sziasztok, segitségeteket szeretném kérni, a problémám a következő: régebben beállítottam hogy ha lezárja a képernyőt, akkor a wifi és mobilet is lecsatlakozik, talán valami ilyesmi volt a lényeg...namost ezt nemtudom hol tettem meg, mert szeretném visszaállítani. egy elérési utvonallal valaki ki tud segiteni?
elore is koszi -
MortRainey
csendes tag
válasz
nebancsa #16848 üzenetére
Üdv, én zsblámpa programot feleslegesnek tartom, mert ha bemész a videorögzitő részbe, ott be lehet kapcsolni külön a vakut, arra az évente 1-2 alkalomra amikor használom tökéletes. Játékok terén felmész a playre, és a legnépszerübb játékok között kereshetsz kedvedre, én real racing 3mal játszom, elég jo kis játék.
-
-
MortRainey
csendes tag
Üdv, vkinek van tapasztalata fólia eltávolitásával kapcsolatban? le szeretném szedni vhogy, de köröm aládugós módszer nem használható, másik ötlet amit hallottam, hogy celluxot ragasszak rá, és az lehúzza (???), ez szintén nem jött be...
-
MortRainey
csendes tag
válasz
Mitics #16057 üzenetére
Nekem megint merült 25%ot:@ éjfél körül lefeküdt, és olyan 2 körül gondolt egyet és elkezdett meredekebben menni a grafikon
pedig előtte kiüritettem futo alkalmazásokat, és mégis...lehet azt várja h elaludjak, és ő akkor játszik a játékokkal mint vmi rossz gyerek
pedig nincs sok letöltés, fész, fájlkezelő, paper toss, opera, runtastic, real racing, és egy időjárás vidget.
-
MortRainey
csendes tag
Nálam is van amelyik este merül 20-25%ot, de van hogy 5%ot se merül...ez a megfigyeléseim szerint akkor van, amikor nincs teljesen feltöltve, mondjuk 60-70%on van az aksi, akkor nem merül este, csak kb 5%ot...érdekes, nem kell feltölteni teljesen, és megoldodik a problem
-
MortRainey
csendes tag
válasz
FGyula30 #15851 üzenetére
Elolvastam mégegyszer, hátha én néztem el vmit, de szerintem a szövegértés is kimaradt nálad suliban...mivel korea is rajta volt a dobozon, ezért nem tudta h melyiket kell nézni. nem kell egyböl leugatni aztért mert te "okosabb" vagy! A másik dolog amit írtál, hogy mi megy itt a fórumon, az pont a Te szinvonalad miatt van, kicsit kulturáltabban is leet irogatni azokat a hszeket...
-
MortRainey
csendes tag
válasz
Mitics #15572 üzenetére
Akkor ne rakd fel a JB-t, maradjon a ICS. nekem aztán tökmindegy hogy mi van a telefonodon
mi csak leirtuk h nincs semmi gond ezzel a JBvel, és nem a készitöket kell szidni, h miért csinálnak szart, miért nem javitják ezt a szart... a válasz azért, mert nem szar. Nem vitatom lenne mit javitani rajta, de nincs olyan, amelyiken ne lehete javitani.
-
MortRainey
csendes tag
válasz
Badboys #15548 üzenetére
Már többen is írták, hogy NEM szar a szoftver! Nemtudom mit hogy csinálsz, nem is érdekel, de a szoftvernek semmi baja. Nálam hibátlanul megy az internet, a csengőhang, az aksi, minden amit leirtál hibának. Rajtad kívül nem is emlékszem h panaszkodott vlna vki mostanában...
-
MortRainey
csendes tag
Üdv! Nekem is tökéletesen működik minden, egy problémám van, asszony panaszkodik, hogy néha nem hall rendesen... eddig senki más nem mondta. szerintetek a 4x-el van baj??
-
MortRainey
csendes tag
Sziasztok, tölteni csak az LGs töltövel érdemes a telot, vagy lehet akármilyen mini usb töltôt használni? Egy észrevétel pedig a melegedéshez, nemtudom kinek h melegszik a készülék, de nálam már zavaró a jelenség, mert a kijelzô is átmelegszik, nem csak a hátlap. Errôl esetleg véleménye vkinek??
-
MortRainey
csendes tag
Üdv! Tudtok abban segiteni h mitöl merült 1 este alatt 30%ot a telo?? nyilván nem is volt nyomkodva. Gondolom beragadt app, de mit lehet ellene tenni?
Egyébként téglát nem lehet belôle csinálni. -
MortRainey
csendes tag
Beragadó app-ot hol tudom (vagy milyen programmal) megnézni? vagy elég neki egy ujrainditás?
-
MortRainey
csendes tag
válasz
Urby66 #14310 üzenetére
Üdv! én is találkoztam ezzel a problémával, én fészbukkal és google+al is probáltam szinkronizálni, de mind a két esetben ugyan olyan rossz minőségű képeket töltött be...Amit Urby kolega javasolt azt nem nagyon értem, mert képeket nem töltöttünk fel sehova, ezeket mindenki magárol töltötte fel vmelyik közösségi oldalra, a telefon csak szinkronizálta...és ezeken az oldalakon nem ilyen rossz a képek minősége, mint ahogy azt a telefon mutatja.
-
MortRainey
csendes tag
Sziasztok, az a problémám, hogy nem tudok frissiteni PC Suite-vel, mert azt írja ki hogy nincs elég lemezterület...pedig bőven van. Jó, csinálam egy hard resetet, hátha utána nem lesz ilyen nyűgje, de ismét ugyanezt írta ki. Az újabb PC Suite pedig azt mondja hogy állítsam át a csatlakozás tipusát PC Suite módra. HUN a teló, v10H-ra is így frissitettem, de most valaminagyon nem kóser.
-
MortRainey
csendes tag
Ez az SD jo a telohoz?
http://viewitem.eim.ebay.hu/Samsung-32gb-Class-10-Ultra-High-Speed-Micro-SD-SDHC-UHS1-PRO-Memory-Card-New/290894246974/item -
MortRainey
csendes tag
SD card vásárlás előtt állok, tudtok segíteni hogy milyet érdemes venni? mire kell odafigyelni?
köszi -
MortRainey
csendes tag
Üdv! Nálam még v10h fut, de lenne pár kérdésem...írtátok hogy JB alatt van 300Mb szabad RAMotok, és hogy az kevés, nekem most is annyi van. Nem tudjátok h mi használ ilyen sok RAMot? A másik, hogy ha beragad egy program, azt hol tudom megnézni, vagy bezárni? Ami a telefonon van feladatkezelő, az mutatja ha ilyen probléma van?
Köszi elöre is -
MortRainey
csendes tag
Próbáltam frissiteni LG PC suite-val, de amikor frissitést keres akkor kiirja hogy nincs elég hely, töröljek vmit és probaljam ujbol. közben kb 4giga foglalt csak a tárhelyből. Ilyet tapasztalt már vki? Am telenoros, HUN a telo.
-
MortRainey
csendes tag
A felgyülemlett ujlenyomatokat mivel lehet letakaritani a kijelzőröl? esetleg egy kis ablaktisztito egy ronygra és áttörölni? vagy van ilyen szemüvegtisztito rongy, sok kis rongy van egy dobozban, és kicsit nedvesek (gondolom vmi zsiroldo van rajta)?
-
MortRainey
csendes tag
Tiszteletem az uraknak! ma sikerült beszereznem egy 4x-et a tnortol, 85k 2év elkötelezettséggel. Viszont akadt egy kis problémám, netshopban rendeltem, és mikor kicsomagolom a dobozt, látom hogy ezek a birkák microsd kártyát küldtek...nem tudjátok hogy ha bemegyek az üzletbe, akkor ezt a microsd-t becserélik e sima sdre??
-
MortRainey
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, még azt elfelejtettem, hogy ez a melegedés mennyire zavaró, észrevehető? Illetve az anyag minosége milyen? gondolok pl a hátlapra...
-
MortRainey
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget töletek, ismét lehet kapni a telenornál 4x-et, 80e előfizetéssel. Mit javasoltok, megéri az árát, jó vétel volt szerintetek? 100e-nél többet nem szeretnék költeni telora, ami még szóba jöhetne nálam, az a sony Z, de mire lemegy 100körül az ára (ha lemegy) addigra megöregszem, ill. az optimus G árára, megjelenésére lennék kiváncsi, de nyilván nem 100e lesz a kezdo ára...mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest