- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Raspberry Pi
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
d.beni
aktív tag
egy cwm-et akartam rárakni, ami sikerült is, és ezután történt.
amugy most akarok rá visszatlepiteni gyári firmwaret, de nme tudom hol szedjem le.
azon az oldalon ahol fent vannak egyben a firmwarek nem enged leszedni...
máshol meg nem találok.
bootloop-nak hivják ezek szerint ezt a jelenséget?
ilyenkor ha visszaviszem a boltba ott raknak rá nekem ujbol szoftvert? -
princesama2
tag
Köszi tökéletes válasz a kérdésemre
Még nem tettem fel semmit nem is rootoltam mert még 2év gari van a telóra...és nem vagyok biztos benne hogy csináljam vagy ne
De köszi a választ még 1x ha elszánom magam akkor elég lesz csak a root
[Htc re annó volt rakat jó rom itt meg mindenki csak CyanogenMod-ot rakta nekem annyira az nem jön be inkább a gyári akkor]@toto0569-nak meg azért mert nem tudom mire jó a Bl csak sejtésem volt (ami helyes lett végül) root fogalmát tudom illetve azért akarnám rootolni mert rengeteg játék van már ami módosított google play-t igényel de ugye hogy chelpus-t feltegyem kell a root jog neki
BTW thx még1x mindenkinek aki segített okosabb lettem ma is valamivel
-
Zavo
tag
Nézegetem ezt az All in tool-t, van kétféle recovery (TWMP és CWM), mi a különbség köztük? Kell-e bootloader-t nyitni recovery-hez? Van bennük nandroid vagy hasonló full rendszer lementő és visszaállító funkció? Igazából csak ehhez kellene, nem akarok romokat cserélgetni.
-
d.beni
aktív tag
nem tudom mert postán küldi.
mhl 1 vagy 2-es szabvány kell a 4x-hez?
mert ez most a legujjabb fajta samsung mhl amit szeretnék venni, ha esetleg lecserélném a telefont, ne kelljen ezt is cserélni.
de ha jol gondolom visszafelé kompatibilisnek kellene lennie, tehát ha mhl 1-es szabvány kell a telefonnak az nem lehetne probléma hogy 2-est adok neki.
vagy rosszul gondolom? -
heineken76
újonc
Ne haragudj de ebbe a témába nem vagyok járta.Akkor elvesztem a garit ha ezt megcsinálnám?Amúgy függetlenül vettem a telefont újonnan boltból.Android verzió 4.1.2 Kernel 3.1.10 szoftver p88020A-eur-xxx.Azért lovagolok ezzen a gps dolgon mert ha beválik a telefonné a rendes gps-et eladnám.
-
beloadjoker
őstag
a megfelelő drivert be tudod linkelni és elmondani hogy mit tegyek fel ? mert amit leszedtem abban van egy olyan hogy fastboot driver és abban meg egy filter driver installer. ha erre rámegyek akkor egy kis ablak ugrik fel kínai menüpontokkal amiből egy kva szót sem értek
-
Naras
őstag
Ez meg itt az All in one tool XDA fórum linkje, ott megtalálod a leírásokat, letöltési linkeket, stb...
-
nemo007
tag
nekem nem működik
toto:köszi és a stabilokban jobb a kamera mint a nighltykban?
félve kérdezem de esetleg játékokban melyik a jobb? 4.3 ban kiprobáltam a gta3at éshát.. játszhatatlan felraktam valami lgp880 boost (440mhz-ig asszem lehet huzni a gpu-t) azzal jobb volt de gondolom nem egészséges a telónak
-
Ricsko :D
aktív tag
-
törölt tag
-
toto0569
addikt
el sem hiszem
viszik majd mint a cukrot
Antutu:35365 Quadrant:20036
innen idéztem -
-
hanics
aktív tag
Igen köszönöm megoldottam. Rossz Gapps ot tettem fel
Elnéztem a dátumotMost a 10.2 stabilt nézegetem eddig jó. Viszont a Slimbeam be volt DPI Changer, most azt próbálom levadászni a készülékhez
Mivel Valahogy jobban tetszett
Eddig jó minden. Habár hiányolom a sötét cm módot ami már 1-2 romba fellelhető.
Valahogy baffa a szemem a fehér vakító szín, meg hát mit tudjuk a fehér szín előállításához nagyobb áram is kell. mint pl a feketéhez... -
toto0569
addikt
ezt próbáld ki...
Ricsko:használd az Atrium app-ot
-
FGyula30
aktív tag
Amúgy fogalmam sincs h a focal miben jobb, mint a cm kamera app. Gyorsabb, ennyi - ezért szoktam azt használni.
Minőségre a gyári jb kamera app tényleg jobbnak tűnik vmivel, de mint tudjuk, ez relativ. Fény nélkül a legjobb fotómasina is egy kalap szar. Nincs 2 egyforma helyzet. Nekem bevált. -
toto0569
addikt
-
Quqesz
nagyúr
meg itt is:Made in China
-
Noys187
tag
Ugyanez...Ha pedig az alkalmazásból indítom, akkor FC.
Biztos ki lesznek javítva, de ki tudja mikor.
Még valami: Ha töltőre teszem, 10-ből 8-szor csak 94-95%-ig tölti fel (Egy egész éjszakás ciklus alatt...)...Ilyenkor ha lehúzom majd vissza dugom, már feltölti 100%-ig. Nálad is előfordul ilyesmi, vagy nézzem meg a töltőmet/akksimat? -
-
Zsolto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Android szakmai topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Raspberry Pi
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest