- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gabcsee
tag
válasz
csaba975 #35299 üzenetére
kicsit lejjebb lapoztál volna xda-n, megtaláltad volna a megoldást
Multilanguage ROM:
If you are doing a fresh install
1. In recovery, format /system and flash English ROM
2. wipe data, cache, dalvik cache and reboot
3. complete the setup in english (you can press "skip" whereever possible)
4. Reboot into recovery and format /system
5. flash ML ROM, gapps-lite
6. wipe cache, dalvik cache and reboot (dont wipe data here)Vagyis felrakod a rom-ot, végigcsinálod a setupot az elején (ahol akarsz, nyomod a skip-et), újraindítod recoveryben, aztán flesseled a ML ROM-ot meg a gapps-lite-ot stbstb!!
-
-
gabe96
aktív tag
-
-
tami92
aktív tag
válasz
csaba975 #32579 üzenetére
nekem is ez volt a helyzet. felraktam és először működött a hívás de 2óra után mikor hívtak ment a halo-halo. eddig működött a repülőgép ki/be kapcsolása de most ennél a romnál nem segített. most már biztos h nem rakom vissza a romot neki is meg nekem is pihenni kell
de reggel suliba megy vissza a stabil,jó kis hybrid rom
szerk.: még a végén megcáfolom magam és megy vissza most a hybrid
-
tami92
aktív tag
válasz
csaba975 #32430 üzenetére
paranoid 1000szer megbízhatóbb mint a mostani cm10-zek amiket naponta frissítenek. ha bejött a JB kinézete és "nem akarsz" videot fullhd-ban fellveni akkor nyugodt szívvel ajánlom de ha nem akkor rakd fel a django-t nagyon fasza kis rom meg rengeteg kiegészítő van hozzá.
-
simi12345
tag
válasz
csaba975 #32427 üzenetére
nálam 3 hete van fennt, (v1.6.1s)és hibátlan. se SOD se BSOD, se lassulás, csak öröm és boldogság. fel nem tenném a cm10-et amíg meg nem erősiti az egész fórum hogy most már működik rendesen.
mert a django-t merem ajánlani, mert minden müködik rajta, ellenben a cm10-zel ami lehet menne nálam is hibátlanul, de lehet nem.eddig a miui volt a favoritom, most már mellette a django is az.
már van belőle 1.7 es verzsön ami a végleges, és azt írta a készítő, hogy ezután már ics vagy jb lesz, ha lesz....
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
csaba975 #32342 üzenetére
Te erre esküszöl, más meg másra, közben a fórumok tanulsága szerint mindegyikkel előfordul hívás probléma. Ez a baj, hogy teljesen változó a dolog, nincs olyan BB, amire egyértelműen rá lehet mondani, hogy azzal mindig, mindenkinél, biztosan minden hívás jó.
XDA szavazáson egyébként a 2012 0521-es BB-re szavaznak a legtöbben, hogy az a legjobb (nekem is az van).
Addig már nem akarok BB-t cserélgetni, amíg biztosan ki nem derül, hogy mi a hívás problémák oka.
-
peter_27
aktív tag
válasz
csaba975 #31783 üzenetére
Nem kellet volna futtatni a getrilt!!!
Helyreállítást már #31785) Pistiboy88 leírta. A kérdés az, hogy mivel már cseréltél bb-t, előfordulhat, hogy a visszaállított ril sem lesz már kompatibilis az új bb-vel.(Rickenstein) nem kell mindenkinek feltétlenül a getril, de ha már ennyire erőlteted, mond el nekik azt is hogyan tudják vele helyreállítani amit elcsesz a gertil ha nem jól használják!
A getril-t akkor érdemes használni ha nem jó a hanghívás/hívás minősége, akku szint jelzés, vagy egyéb rádiókommunikációs gondok akadtak. Attól hogy a gertil szerint nem egyezik a ril a bb-vel, még lehet minden jó és probléma mentes.
-
Levi941127
senior tag
-
ßrainiac
addikt
válasz
csaba975 #31383 üzenetére
Nem szabad kikapcsolni
akksit ki kell pockolni belole amikor ki akarod, mert a power gomb nyomvatartasaval vege is, ahah
egyebkent oriasi a rom, egyszerre kezeltem a galaxy nexusommal a telot es mindent ugyanolyan gyorsan, szep folyamatos (SZMUSZ!!4) animacioval csinalt, ahogy a google telefon
osszefosom magam rajta, h milyen jo lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest