- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabcsee
tag
srácok.. volt régebben említve egy oldal, ahonnan lehet appokat letölteni ingyen. (nem warez!!!)
talán minden nap/héten más ~10 app közül lehet választani.. de egyszerűen nem jut eszembe az oldal
help plz -
mr.szabados
tag
Heló a 02.08as pingvin féle cm 10be már be van építve a wifi conservativer?
-
Algotis
addikt
válasz
Tesztelo.hu #39189 üzenetére
Én 2 hetet használtam, de ezek közül egyik sem fordult elő!
Viber nagyon jól működött, ami viszont nem mondható el PA v2.6-on.
El sem indul... -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Algotis #39109 üzenetére
Hát, azért van. Vibert állandóan kilövi. Engem már fogadott úgy a teló, hogy nem lehetett bekapcsolni, csak aksi kivétel után, de azért ez ritka (heti 1). Néha előfordul, hogy a médiafájlok szkennelése leáll x%-nál (nálam most pl. 76%-nál áll, és nem is tudom, mikor indítottam újra, talán tegnap...). És sokkal jobban eszi az aksit, mint a gyári ICS (bár ez nem hiba, csak jellemző).
-
david_97
senior tag
válasz
Balázs1986 #39180 üzenetére
ojjj tényleg
van egy csomó linkem....ezt talán te küldted
-
Klon
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39180 üzenetére
Koszi, sejtettem h az nem az igazi
De ezek is old bl igaz?
-
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #39178 üzenetére
Az a baj, h nincs viszonyitasi alapom. Karacsonykor kaptam hasznaltan. Akitol kaptam, akkor feltette ra a Django x1.2.1et, es gyakorlatilag azota hasznalom en. A telo akku allapotara "jo"-t ir, nem tudom mennyire lehet hinni neki. Masik akkum meg nincs, h kiprobaljam. Valahol olvastam olyat is, h vissza kene tenni a gyari romot, es kezdeni mindent elorol. Nem tudom...
Ha ennyire ertenek hozza, megprobaltam volna, de mivel nem ertek, nem merem
Mindegy, igy marad, mert amugy meg semmi baja -
Balázs1986
őstag
válasz
david_97 #39152 üzenetére
Jó régit linkeltél szegénynek
Itt vannak mindig a naprakészek. -
tabletgenius
tag
próbáld más akkumulátorral. nem kizárt, hogy a tied már a végét járja. nem tudom %os kijelzés milyen feszültségesésekből tippel, de ha a tied már cserére érett, talán magyarázza a jelenséget. Kérdésem annyi, hogy nappali működéskor nem tűnt fel, hogy gyengében teljesítene az akku?
-
tami92
aktív tag
sziasztok. jelenleg cm-10.1-20130219-NIGHTLY-p990 van fent. az lenne a kérdésem h ha újraindításnál nem jön elő az a 3 választható fül(újraindítás,recovery,bootloader). és így csak manuálisan tudok belépni a recoverybe. próbáltam a django romjában lévő quicbot bebootolni a recoverybe de úgy is csak simán újraindult.
-
abcdefgh10
csendes tag
Sziasztok!
v30-a van a telefonomon, de szeretném lecserélni, mert naponta többször is újraindul magától a telefon. Milyen romot ajánlanátok, és tudnátok linkelni hozzá egy telepítési segédletet? Elég kezdő vagyok a témában.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Klon
aktív tag
Akinek van ötlete a drasztikus akku merülésemre, az ossza meg velem
Ha bejön, kap egy piros pontot -
Klon
aktív tag
válasz
rbence #39159 üzenetére
én csak azt nem értem, hogy nekem miért fogyaszt egy éjszaka 18-20%-ot, ha minden off, nincs beragadt progi vagy widget, és 2G-t használok.
Ez már így van, mióta megkaptam a telót. Mindegy, h Django, Paranoidandroid, vagy CM10.
Egyszerűen nem értem meg, hogy másnak miért jó... :S -
kepesb
csendes tag
Sziasztok még annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom felrakni az újabb gapps-t ha már fenn van egy? Most a cm 10.1-esek kellenének míg nekem a 10-eshez valóak vannak fenn. Ha recoveryben csak szimplán telepítem akkor nincs gáz? Nem kell előtte eltávolítani a mostaniakat?
-
david_97
senior tag
hát én tegnap este tértem át...de most sincs 98% a telón hanem 99ről egyből 97re ugrik
ez kicsit fura de kibirhatő...talán jobban birja de nem sokkal...viszont nekem megérte,mivel ugyis szügség volt nagytakaritásra
smartflashal csináltam...és volt ott egy kis furcsaság...a gyári rom vminek nem bootolt be csak mindig ujraindult...unlock roottal rootoltam és rátettem a cwm 6.01 etvalakinek ötlete?
igaz mióta fent van cm10.1 nem bootol minig ujra -
god992
aktív tag
válasz
david_97 #39144 üzenetére
django 1.5 kob 0.5 el(nooc), és meglepő módon már lassan 3 napja megy a telefonom(69 órája) , pedig nekem a restartolgatós szériám van, nem értem mi történt, 3 napja újraflasheltem és a létező összes dolgot lewipeoltam rajta, pluszba még az aroma insallerben is wipeoltattam vele, kíváncsi vagyok meddig marad ez így, mert ez a rom+kernel kombó szórakozott velem már párszor
-
Klon
aktív tag
Pengus féle CM10
-
-
david_97
senior tag
minden csendes
szóval most ki mit használ?? -
Balázs1986
őstag
Na látja a rejtett wifit a 10.1, nem tudom mit bénáztam el előzőleg.
atti1848: Kösd a telót gépre Adattár módban, és próbálkozz a GetDataBack from FAT szgépes progival (elvileg fizetős megvásárlós, de...tudod, na
)
Az a baj, hogy írtál a SD-re (mivel rátetted az ICS-t, az meg csomó sz*rt rápakolt). Ha nem írtál volna, szinte biztos, hogy visszaállítható lett volna. Így már elég kicsi az esély. -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tegnap újra feltettem a telora a gyári ICS-t, csak azt felejtettem el,hogy volt rajta sulis hangfelvétel az előadásokról és ezeket nem mentettem le. Vissza tudom még hozni valahogy?
-
deminos
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39138 üzenetére
Igazad van, köszi. Máris kipróbálom.
-
deminos
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39117 üzenetére
Van belőle esetleg cwm-ből telepíthető verzió valahol? Nekem ugyanis nem sima cm10.1 van fenn. Előre is köszönöm.
-
Balázs1986
őstag
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39133 üzenetére
valamit a speciális állítgattam én is , és most elvileg nekem is jó
-
Algotis
addikt
Aki ért egy picit jobban a logokhoz, mint én, az ránézne, hogy mi a f*pííííp*szomé' crashel a gallery és a camera?
[link] -
Balázs1986
őstag
válasz
tami92 #39132 üzenetére
Pontos beállításaim:
Nagy kezdőbetű igen
Rezgés nem
Hangjelzés nem
Legyen nagyobb a billentyű lenyomáskor igen
Beviteli nyelv: magyar (és semmi más)
Automatikus javítás KI
Javítási ajánlások Mindig rejtve
Kézmozdulatokkal gépelés KIKipróbáltam a Swype-ot úgy, hogy a többi beállítást meghagytam a fenti állapotban. Működik.
-
tami92
aktív tag
válasz
Balázs1986 #39130 üzenetére
az zsír mert épp a swype ami nagyon tetszik benne
de akkor megválok tőle mert nagyon bejön a billentyűzet.szerk. kipróbáltam de úgy se jó nekem
-
Máté94
addikt
válasz
Balázs1986 #39127 üzenetére
Ez lesz az, nem bírja a 8MP-t.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Algotis #39128 üzenetére
Alapvetően nincs baja, elkészíti abban is. Úgy látszik, hogy kizárólag a HDR az, amit nem szeret 8MPx-ben.
Videókészítésnél is simán felvesz 1080p-ben, a színeffektek is rendben vannak, ott kizárólag a Timelapse nem megy nagy felbontásban. De most kíváncsiságból leteszteltem, 480p-ben az is működik.tami92: Na akkor ez megoldódott
A billentyűzetnél kapcsold ki a swype-ot és a szójavaslatokat (úgyse érnek sz*rt se), akkor rendben lesz.
-
tami92
aktív tag
válasz
5mpx-el f*szán működik a HDR.
esetleg valami ötlet hogy a "gyári" cm billentyűzet miért tűnik el folyton? és mivel lehetne orvosolni? olvastam korábban h ha az automatikus javítást ki van véve, de hát ha van valami mert nekem így is csinálja.
-
Algotis
addikt
válasz
Akkor lehetséges az, hogy a CM kamerának a 8Megapixellel van baja?
Ki látta az Arc Nélküli Manus PCDOKI kiadását?
-Csak egy dolgot tudok biztosan... Hogy az internetünk 5 Megapixeles!
-
Balázs1986
őstag
válasz
Máté94 #39126 üzenetére
Próbáld lentebb venni a képméretet 5MPx-re, vagy még kisebbre. Lehet, hogy 8MPx-es képeket csinálsz, és a túl nagy képméret miatt nem birkózik meg az összerakással.
(Hozzáteszem, felesleges 8MPx, de még 5MPx kép készítése is telefonnal...ez úgysem az a minőség lesz, amiből óriásplakátot nyomtatsz, a fullD TV-nek meg elég a 2MPx is...én a 16:9 képarány miatt csinálok 3MPx-et). -
Máté94
addikt
válasz
Balázs1986 #39125 üzenetére
1. Nem és nem. De úgy tűnik akkor kellett volna...
2. Nincs.
3. Nincs. -
Balázs1986
őstag
válasz
Máté94 #39124 üzenetére
User error
Nekem tökéletesen megy.
Csináltál dalvik cache és cache partition wipe-ot telepítésnél?
Van másik kamera app fent?
Van még valami egyéb bekapcsolva?
Nálam kiváló jpeg minőségen, 3MPx felbontásban teljesen jól működik.
Szerk.: Nekem is sikerült most kifagyasztani de úgy, hogy képkészítés közben is nyomogattam a shutter gombot, mint a hülyegyerek. Ugye tudod, hogy HDR módban 3 képet készít, majd azt utólag rakja össze egy "Kérem, várjon" üzenet mellett? Amíg ezt nem látod, ne nyomd meg újra a gombot!tami92: Felmehet, de 4 sorral fentebb említett két wipe-ot erősen ajánlott megcsinálni.
-
Máté94
addikt
válasz
Kár, hogy ugyanúgy összeomlik tőle a Kamera.
-
Klon
aktív tag
CM10 gps nektek mukodik?
Probaltam azt a "trick"-ot ami a pengus topicjaban van, de egy fel ora alatt egyhez sem kapcsolodik. Mire megtalalja a muholdakat az is volt vagy 20 perc -
tami92
aktív tag
válasz
lássuk csak
ha nekem a 18.-ai van fent akkor mehet fel wipe-ok nélkül?
-
Balázs1986
őstag
A mai CM10.1 kamerájába bekerült a HDR funkció. Pofás
-
david_97
senior tag
én pont most teszem vissza a régi bootloadert
unatkozom -
kepesb
csendes tag
válasz
tabletgenius #39056 üzenetére
Tegnap 5x megpróbáltam, ma ahogy hazajöttem asuliból rögtön mégegyszer, hogy hátha most... ÉÉÉÉÉÉS EMBEREK!!! SIKERÜÜÜÜLT!!!!
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!!!!!!!!!
-
Th3Ac3
tag
válasz
Balázs1986 #39104 üzenetére
Dalvik Cache-t és Cache partíciót formáztam már, az LG szoftverfrissítést még a ROM telepítésekor mellőztem, tehát az nincs is fent. Szóval attól függetlenül is ezt csinálja hogy ezeket a lépéseket megtettem. Egyébként nem minden programot ellenőriz, csak ezt a feliratot írja ki kb 5-10 másodpercig aztán továbblép.
Maga a ROM nagyon hasonló a Django változathoz, de ezek után elgondolkodtatott hogy azt kellene feltenni ezzel a kernellel (mert az egyik legjobb rá jelen pillanatban). Amiért ezt választottam mivel 30A nyelvei (tehát a magyar is) egy 90%-ig 30B-s ROM-ban vannak benne, nálam pedig a 30B valamiért jobbnak tűnik mint az A.
A másik rejtély a V6 Supercharger, hol behozza Terminalban, hol nem, aztán találjam ki alkalmazta e a beállításokat...
-
-
Algotis
addikt
válasz
Balázs1986 #39108 üzenetére
Akkor úgy mondom: Olyan bug nincs, amit észrevennénk. Az, hogy milyen módosítás van az xy.bin-ben, az (minket) nem érint.
Nekem mindig van backupom róla, de MD5 mistmach lesz -
Balázs1986
őstag
válasz
Algotis #39105 üzenetére
Ha nálad is minden restartnál kiírja, akkor igen, az gáz. Nekem is Kowa (old bl) van fent, sose volt ilyen gondom. Próbáld meg te is azokat, amiket írtam...hátha
A Django-val az a bajunk hogy semmi hibája nincs. De most tényleg. Meg az sima ICS, és uncsi a kezelőfelület. Ennyi. Ott nem kell bugokat fixelni, mert nincsenek...
Ahhoz képest a mai update-ben is van bugfixSeirei: Akkor neked kb. mindegy, hogy mit teszel fel, majd a telefonod eldönti, hogy szereti-e
No meg te, a kezelőfelület használatakor
-
Algotis
addikt
válasz
Balázs1986 #39104 üzenetére
Akkor az gáz, ha nekem már csinálja majdnem minden alkalommal?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Th3Ac3 #39099 üzenetére
Nem ismerem ezt a ROM-ot, nézd meg nincs-e benne véletlen az LG Szoftverfrissítés. Ha benne van, nyírd ki! Nálam CM alatt csinálta, amikor megszakítottam egy udate-et. A másik, amit meg kellene tenni, hogy Dalvik és Cache partition wipe a CWM-ben.
Algotis: Kernel telepítés után 1 alkalommal persze, hogy megcsinálja. Főleg a Kowalski-nál nem meglepő, mivel alkalmazást telepít első induláskor (Kowalski Manager). De nem első indulásról van szó, hanem minden egyes restart-ról
-
Seirei
tag
válasz
Balázs1986 #39096 üzenetére
Rendben, akkor kezdem is:
Baseband: LGP990AT-00-V20r-EUR-XX-MAR-02-2012+0
Mint korábban említettem PA-t akarok továbbra is felrakni, tehát CM alapút, ennek megfelelően old bootloaderes változatot szedtem le. Bugokat olvastam, továbbá 2-3 különböző romnak a topicját böngésztem át, és ezt találtam a legmegfelelőbbnek (Django-t néztem ki először, de feltűnt hogy PA-t gyakrabban frissíti a készítő, így gondoltam a bugok fixálása is gyorsabban történik). FM rádió hiányával, valamint a kamera panorámakép funkciójának mellőzésével tudnék élni egy darabig, de amiket olvastam az ismert bugok közül PA-nál, azok se szúrnák túlságosan a szemem.
Összegzésképp: egy stabil, fluid romot szeretnék mely zene hallgatás, némi játék, böngészés és email olvasás után se merül le legalább a nap végéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest